Vind vloerspecialisten in West-Graftdijk

Op zoek naar vloerspecialisten in West-Graftdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in West-Graftdijk

 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Joep heeft hartstikke goed werk geleverd bij ons. Dank!
 • Schuit Tegelwerk
  Schuit Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  *Behorend bij de best beoordeelde tegelzetters van Werkspot.nl* Welkom op mijn pagina! Ondertussen heb ik een aantal jaar ervaring als tegelzetter, zowel klein als zeer groot formaat. Voor het laten betegelen van vloeren en wanden of andere leuke uitdagingen kunt u bij mij terecht. Neem eens een kijkje in mijn portfolio voor een kleine greep projecten!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  WC-vloer betegeld. Tegels liggen er netjes in! Er werd zorgvuldig gewerkt. Vriendelijke vaklieden. Ik zou ze weer inhuren!
 • Parquet flooring center
  Parquet flooring center
  Beoordeling: 5 van 55584 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Hallo, Ik ben een vloerenlegger te regio Noord-Holland. Ik heb 8 jaar ervaring met het vakkundig leggen van houten vloeren, Laminaat, Lamelparket en massieve vloeren verder leg ik ook pvc vloeren. Dit doe ik in nieuwbouw, grachtenpanden appartementen eengezinswoningen tot aan vrijstaande woningen. Het professioneel schuren en opknappen van oude vloeren doe ik ook en heb hier genoeg ervaring mee. Hierbij kunt u denken aan het polijsten van vloeren en verder oliën en/of lakken van vloeren. Naast het professioneel leggen van mooie vloeren hoort natuurlijk ook het netjes afwerken van vloeren. Dit doe ik ook doormidden van MDF plinten, massieve latten of deklijsten. Wij maken uw grote of kleine opdracht graag voor u in orde. ( Allround Parketeurs/vloerenleggers). Wij laten tijdens het werken zien dat wij meedenken, goed en duurzaam werk leveren. Voor elke opdracht een juiste gepaste oplossing.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Geweldige ervaring. Op tijd, goede communicatie en natuurlijk de klus volledig naar wens gedaan. Ik had niet verwacht dat het in zo'n kort tijdsbestek geklaard zou zijn. Boven mijn verwachting dus bij twijfel absoluut doen!
 • Stamdesign
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Komt afspraken Klus is goed verlopen Vriendelijke kerel Harde werker.
 • Florijn Vloeren
  Florijn Vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  vloerenlegger

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Fijn contact. Prima gelegd, aardige man.
 • De Rijp Design Tegelwerk
  De Rijp Design Tegelwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Let op: Scroll helemaal naar beneden in uw scherm. Na de reviews staat de offerte die wij u aanbieden. Reageer ALLEEN als u serieus overweegt ons de klus uit te laten voeren. Zodra u ergens op klikt, moeten wij kosten betalen aan Werkspot (ongeacht of wij de opdracht van u krijgen). De Rijp Design Tegelwerk is gespecialiseerd in groot formaat (keramische) tegels, patroonvloeren en mozaïeken. We zijn Bovatin gecertificeerd en met meer dan 25 jaar ervaring in het tegelwerk staan we garant voor kwaliteit en een goede service met BOVATIN garantie. De Rijp Design Tegelwerk is een gespecialiseerd tegezelzetbedrijf en geen klusbedrijf. U kiest voor een gespecialiseerd bedrijf als u kiest voor kwaliteit en service! BOVATIN Garantie: waarom u kunt bouwen op uw tegelzetter... De BOVATIN is de bond voor aannemers in tegelwerken en de tegelzettersbedrijven die hierbij zijn aangesloten, hebben aangetoond betrouwbaar te zijn. U bent dus beter af met een tegelzetbedrijf dat lid is van brancheorganisatie BOVATIN: die werken immers binnen de BOVATIN-garantie! Welke voordelen dit voor u heeft, kunt u lezen op hun website.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Melvin is begin januari langsgekomen om alles te bespreken en wij kregen die zelfde avond nog de offerte. 3 weken geleden hebben ze de vloer bij ons neergelegd en zijn wij er echt mega blij mee!!
 • NA Handyman
  NA Handyman
  Beoordeling: 5 van 55564 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Het is heel gemakkelijk om ons te vinden op Facebook en Google. Ben je op zoek naar een klusjesman? Een simpele oplossing is voor handen! U kunt dan aan de volgende werkzaamheden denken: Badkamer renovatie; complete of kleine verbouwingen badkamer en toilet; leggen wandtegels en vloertegels; installatiewerk;etc. Veel foto's om naar te kijken op Facebook. Typ alleen in zoekopdracht: nahandyman Ik spreek een beetje Nederlands. neem dan contact met mij op in het Engels. LET OP !!! Druk alsjeblieft niet op de groene "Toevoegen aan selectie". Gebruik deze knop alleen als je wilt dat ik een performer!!!!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Adam is very efficient, the work was done quickly and perfectly. Very happy with how the tiles look. Would highly recommend hiring Adam.
 • VOC Tegelwerken Nederland
  VOC Tegelwerken Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Voc tegelwerken komt voort uit een familiebedrijf met meer dan 15 jr ervaring in het leggen van keramische tegels en natuursteen met als specialisme groot formaat tegels! Wij voeren vol passie uw opdracht vakkundig uit . Zodat ook uw vloer straks het visitekaartje zal zijn !

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Erg goede ervaring opgedaan met VOC Tegelwerken. Kris denkt super mee in het belang van het project en het werk! Is flexibel en neemt zijn werk serieus. Top geregeld.
 • Aemstelridder Klus- & Dienstenbedrijf
  Aemstelridder Klus- & Dienstenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Aemstelridder Parketteurs Vloerenlegservice Aemstelridder Klusbedrijf en onderhoudsbedrijf De vloerenlegservice: Wij zijn professionals op het gebied van het leggen van laminaat, lamelparket, massieve en pvc vloeren tegen hele mooie prijzen. Dit in al zijn vormen, bijvoorbeeld visgraat of hongaarse punt maar ook recht wildverband of patroon. Wij leveren betaalbaar, mooi en strak werk af inclusief garantie! Verder zijn wij gespecialiseerd in de afwerking van deze vloeren. Strak plintwerk in diverse stijlen zoals bijvoorbeeld met hoge plinten, platte plinten, massieve plinten en buigplinten. Mooie plinten in combinatie met maatwerk profielen maakt uw vloer helemaal af, zeker als ze zorgvuldig verstek en naadloos geplaatst zijn en tevens keurig afgekit! Uiteraard verstrekken wij garantie op al onze werkzaamheden. Wij hebben een flexibele instelling, geven betrouwbare (na-) service en leveren vakwerk op maat met een prima prijs-kwaliteit verhouding! Het klus en onderhoudsbedrijf: Voor het periodieke technisch onderhoud van uw bedrijfspand (gebouw) tot aan een gordijnenrails ophangen bij een particulier. Onze klussendienst is voor bedrijf en particulier een all round topper. Keurige afhandeling van allerhande klussen, net vakwerk, zorgzaam en zeer betaalbaar. Ook voor storingen adhoc inzetbaar. Zeer service gericht en een "extra" specialisme voor zorginstellingen en zorgbedrijven. VOG en VCA gecertificeerd. Mocht u interesse hebben of eventuele vragen dan staan wij u graag te woord! Barry Miedema eigenaar

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Barry is een echte professional. Hij heeft zeer kundig onze vloer gelegd in de stacaravan en vooraf geadviseerd welke vloer we het beste konden nemen in verband met vocht, kou en warmte in een stacaravan. Wij zijn heel tevreden met het werk van Barry!
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.45107 reviews
  Vloerspecialist in West-Graftdijk

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 17,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wij zijn blij met onze visgraat vloer.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in West-Graftdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1157 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in West-Graftdijk

Andere vakmensen in West-Graftdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt