Vind Tuinarchitecten in West-Graftdijk

Op zoek naar Tuinarchitecten in West-Graftdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in West-Graftdijk

 • CC tuin&klusbedrijf
  CC tuin&klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  CC tuin&klusbedrijf B.V .is een professionele familie gevestigd in Zaandijk. Door onze ervaring en creativiteit creëren we samen met u uw eigen droomtuin of woonruimte, Onze specialiteit zijn tuinen en binnen klusjes. Ben u op zoek naar een goede tuinman, schilder, timmerman, vloeren leger en allround klusjesman? Dan bent u bij ons aan het goede adres, voor allerlei klussen klein maar ook groot.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Miguel en zijn collega’s hebben snel en nauwkeurig gewerkt. Van ontwerp tot uitvoering denken ze goed mee, met oog voor details, met een prachtige tuin als resultaat. Heel hartelijk bedankt!
  Kom in contact
 • Integral Landscape Design Ontwerp & Advies
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  Tuin- en Landschapsinrichting Integrall Landscape Design is vooral een ontwerp bureau, daarnaast leggen wij ook tuinen aan. Wij zijn gespecialiseerd in beplantingsplannen, ecologische tuinen en 3D ontwerpen. Door onze achtergrond, Tuin en Landschapsontwerp maken wij exclusievere ontwerpen. Een tuin is bij ons echt compleet, anders dan bij de gemiddelde hovenier. Ontwerpen maken wij voor tuinen en landschappen door heel Nederland heen. Aanleggen doen wij vooral in de kop van Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Spanbroek. Bachelor Tuin en Landschapsarchitectuur Een Tuin is het verlengde van het huis! Een extra kamer, onze tuinen en beplantingen zijn jaarrond aantrekkelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg fijn contact, snel en duidelijk. Netjes gewerkt, houd zich aan gemaakte afspraken. Denkt graag mee zodat t mooiste gemaakt word.
  Kom in contact
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  Hoveniers .Hogedrukreiniging Graafwerkzaamheden

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wij zijn zeer tevreden met het werk dat door Sinan Solutions aan onze tuin is verricht. Vanaf het begin toonde Sinan grote betrokkenheid, dacht actief met ons mee en assisteerde bij het bestellen van producten. Zijn snelle reacties, zelfs buiten werktijd, op telefoontjes en berichten waren bijzonder gewaardeerd. Ze werken zorgvuldig en leverde prachtig werk af. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin en zullen in de toekomst zeker opnieuw een beroep doen op Sinan voor andere werkzaamheden in de tuin.
  Kom in contact
 • De Groene Plek Tuinontwerp
  De Groene Plek Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  De groene plek biedt een groene oplossing voor elke vierkante meter. Ik, Sanne Reeder, maak ontwerpen en geef advies aan iedereen die meer groen in hun buitenruimte wilt. Hoe groot of klein deze ruimte ook is. Ik volgende de opleiding tuinarchitectuur en plantenkunde en heb ervaring met zowel dakterrassen als grote tuinen. Wil je een compleet ontwerp of alleen een beplantingsplan, ik kan je helpen naar een groene plek om van te genieten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Professioneel, warm en vriendelijk
  Kom in contact
 • Swen van Roon
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  ...

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Top!!! Geduldig, sympathiek en een vakman. Onze tuin is echt prachtig geworden. Ondanks pech met hoge waterstanden in onze tuin en daardoor een uitloop periode, zijn we echt enorm blij met het resultaat. Thnks Swen!
  Kom in contact
 • WenN Verschoor
  WenN Verschoor
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  Ik ben Natasja Verschoor en heb een opleiding Ecologisch Tuin ontwerp gedaan. Mijn werk loopt uiteen van borders opnieuw ontwerpen tot een totale nieuw tuin ontwerp inclusief een bij de wensen passend beplantingsplan. Ik hou van tuinieren op een duurzame en ecologische manier maar schuw de combinatie met niet inheemse planten absoluut niet. Het meerendeel van mijn projecten zijn kleine tot middelgrote stadstuinen. Tevens wordt ik ingeschakeld door zowel hobby als professionele tuiniers voor bodem en plant advies. Tot slot heb ik een redelijk aantal tuinen in onderhoud, dit is dus ook een mogelijkheid voor de tuin genieter die niet zo van tuinieren houd.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg fijn en duidelijk contact, eerst een vrijblijvend gesprek met duidelijke offerte. Natasja is erg open in haar communicatie en denkt mee. Ze houdt rekening met de wensen van mij als klant en heeft goeie opties om huidige planten te herschikken. Een prachtig tuinontwerp welke tot in detail is uitgewerkt. Inmiddels zijn we zelf aan de slag om de tuin vrij te maken en de eerste basis aan de leggen. Zodra we klaar zijn hebben wij weer contact over de volgende stap. Ik wordt erg enthousiast van haar brede kennis en super leuke opties. Ik kan niet wachten om in de zomer in de tuin te zitten waarvan zij het plan heeft gedacht, maar ook ik zelf (met hulp van mijn vader) werkt aan heb verricht.
  Kom in contact
 • HOPRILA
  HOPRILA
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  Hoprila.Hans kan je helpen met je Hovenier klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, tegel- of graafwerk,struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met hoprila hans om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Hans was very friendly and inspirational when it came to our garden, he helped with great ideas and did a wonderful and neat job! We are very happy with his work and would definitely recommend!
  Kom in contact
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
  Kom in contact
 • Tuintaferelen
  Tuintaferelen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  TuinTaferelen Goedendag, tuin flink op de schop of een goede snoeibeurt nodig? Van grote tuinverbouwingen tot onkruid weghalen, voor al uw tuinwensen bent u bij ons aan het juiste adres.

  Kom in contact
 • Studio RULE
  Studio RULE

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in West-Graftdijk

  Studio RULE is een tekenbureau gespecialiseerd in interieur- en exterieurontwerp, tuinontwerp en het maken van 3D visualisaties van bestaande ontwerpen. Bekijk onze website voor meer informatie en onze projecten!

  Kom in contact

4.2

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in West-Graftdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in West-Graftdijk

Andere vakmensen in West-Graftdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt