Schoonmaakbedrijven in West-Graftdijk

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in West-Graftdijk. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in West-Graftdijk

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in West-Graftdijk

 • Glasbewassing Wesley
  Glasbewassing Wesley
  Beoordeling: 4.5 van 54.5564 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Wat kan u van ons verwachten? • Kwaliteit en service • Glasbewassing altijd inclusief houtwerk • Duidelijke afspraken • Vaste prijzen Wat kunnen we voor u beteken? • Glasbewassing • Dakgoot leeghalen • Houtwerk schoonmaken • Spinwering

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Helaas is meneer na akkoord nooit op zijn werk gekomen en daarna geen reactie
  Kom in contact
 • PM Special Cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  wij zijn een echtpaar met veel ervaring in de schoonmaakbranche . Na zoveel jaren als schoonmakers willen voor ons hetzelfde beginnen. wij zijn allebei gediplomeerd en hebben veel ervaring met vloeronderdelen en desinfectie. Ons werkgebied is Zaanstad, maar open op anderen regio's.Wij hebben ook interesse in kantoor 1 keer per week in de wekende.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardig man! Goed schoon gemaakt als gewenst.
  Kom in contact
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • Duvar bouw
  Duvar bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Specialiteiten Nieuw bouw, gevel Renovatie, Metselen voegen Timmerwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  We zijn nog niet begonnen maar de eerste indruk is erg professioneel en accuraat!
  Kom in contact
 • Clean & Shine Services
  Clean & Shine Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? Clean & Shine Services kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zeer grondige schoonmakers die,binnen het budget dat ik voor deze klus beschikbaar had, getoverd hebben. Vervolgklus ergens in augustus dit jaar :)
  Kom in contact
 • Tropa Bouwtechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  KVK: 85357677

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Heel fijn direct contact gehad met Tropa Bouwtechniek. Wij hebben een prijs en datum afgesproken. Echter was het op de afgesproken datum niet gelukt waarna Tropa direct de volgende dag zelf nog langs is gegaan. De klant is helemaal blij en daarom wij ook! Daarna nog netjes gecommuniceerd over eventuele extra kosten en voor het werk wat is verricht een hele nette prijs gekregen! Wij zijn ontzettend blij met Tropa en ook een hele vriendelijke man om afspraken mee te maken. Ik raad hun zeker aan voor allerlei werkzaamheden wat zij kunnen uitvoeren!
  Kom in contact
 • Schoonmaakbedrijf Beentjes
  Schoonmaakbedrijf Beentjes
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Schoonmaakbedrijf Beentjes uit Alkmaar, nu kantoor houdend in Zaandam voor dagelijks onderhoud van bedrijfspanden en kantoren in Alkmaar. Raam bewassing ook buiten regio . Regelmatige glasbewassing zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw gebouw, maar ook voor een optimale daglichtinval. En daarmee voor een prettigere werkomgeving. Dit stimuleert de productiviteit van uw medewerkers. De glazenwassers van schoonmaakbedrijf Beentjes leveren hieraan graag een bijdrage. Tijdens het glaswassen reinigen onze glaswassers ook uw kozijnen, voor een optimale uitstraling én levensduur van uw gebouw. Om het onderhoud compleet te maken, kunnen we periodiek uw hele gevel reinigen en onderhouden zoals trespa, onder hogedruk 90 graden afstomen van metselwerk waar mos en alg-groei of door weerinvloeden vervuild zijn. Maar ook tegenwoordig zonnepanelen die steeds vaker voorkomen en ook schoongemaakt dienen te worden. Ons bedrijf is sinds 1 december 2018 gesplitst en niet meer onder de naam Schoonmaak & Gevelreiniging Beentjes VOF die 40 jaar bestaan heeft. Het schoonmaak en glazenwassers bedrijf gedeelte heb ik voortgezet en geeft u de zekerheid dat er veel ervaring en naamsbekendheid gegarandeerd is. Ik hoop u misschien van dienst te kunnen zijn, kijk ik uit naar uw gunstige reactie en dat wij een afspraak kunnen maken om geheel vrijblijvend een offerte in te dienen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Snelle reactie vriendelijke mensen....goed resultaat
  Kom in contact
 • Bearclean V.O.F.
  Bearclean V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Wij bieden de juiste reinigingstechniek voor elke ondergrond, snel en tegen de laagste prijs. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie voor uw eigendommen staat centraal in alles wat wij doen. Ons doel is om elke klant volledig tevreden te stellen met onze service.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ik heb onlangs mijn balkon laten zandstralen door Bearclean en ben buitengewoon tevreden met hun service. Mijn balkon was eerder behandeld met betonverf en had een grondige reiniging nodig. De mannen van Bearclean hebben duidelijk kennis van zaken. Ze begonnen met het uitvoeren van een vrijblijvend proefstukje, waarna ik een definitief prijsvoorstel kreeg. Deze aanpak gaf me veel vertrouwen in hun professionaliteit en transparantie. Tijdens de werkzaamheden werkten ze hard en netjes. Hoewel zandstralen behoorlijk wat rommel met zich meebrengt, hebben ze alles keurig opgeruimd, zelfs binnenshuis. De communicatie vooraf, tijdens en na de werkzaamheden was duidelijk en helder. Dit zorgde voor een soepele samenwerking en een stressvrije ervaring. Al met al kan ik Bearclean ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare zandstraalservice. Hun vakkennis en klantgerichtheid zijn top!
  Kom in contact
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Prettige communicatie en kon de klus op korte termijn uitvoeren. Top werk afgeleverd!
  Kom in contact
 • Fris.reinigingdiensten
  Fris.reinigingdiensten
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Schoonmaakbedrijf in West-Graftdijk

  Ik ben Luca en ik heb samen met een vriend een mooi schoonmaak bedrijf onzen diensten zijn ramen boeidelen terrassen dakgoot en zonnen panelen schoonmaken we hebben daar een speciaal systeem voor met osmose water

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Heldere communicatie vooraf. De ramen die al een paar jaar niet gelapt waren perfect schoon gemaakt zoals afgesproken, maar ook de andere ramen werden schoongemaakt zonder extra te betalen. Hartelijk dank!
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in West-Graftdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 309 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in West-Graftdijk

Andere vakmensen in West-Graftdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt