Vind Slotenmakers in West-Graftdijk

Op zoek naar Slotenmakers in West-Graftdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in West-Graftdijk

 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85298 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Heel prettig contact. Prima! werk geleverd voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden en vraag hem zeker terug voor een Volgende klus.
  Kom in contact
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
  Kom in contact
 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555611 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  snel, goede kwaliteit, goede gesprek!
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Andries Petersen
  Bouwbedrijf Andries Petersen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Bouwbedrijf Andries Petersen Voor al uw timmer- en onderhoudswerk in Zaandam en omstreken. Wij staan klaar om al uw vragen over warmte- en/of geluidsisolatie, renovatie of verbouw van uw huis, op- en/of aanbouw, badkamer renovaties, dakrenovatie of -vervanging en loodgieterswerk te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf Andries Petersen om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende offerte op te vragen.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Het contact met Andries verliep prima en hij kwam ook op tijd en ook toen er problemen waren met een reparatie kwam hij relatief vlot weer terug op het probleem op te lossen. De kwaliteit van het werk valt helaas erg tegen, zeker gezien de kosten hadden wij wel verwacht dat het kit werk mooier afgewerkt zou zijn. Er zijn stukken vergeten en de kit laat na een aantal weken al op meerdere plekken los.
  Kom in contact
 • van Zoomeren onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot van de tuindeur is mooi gemaakt. Goede service.
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf M. Steltenpool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Een All-round Timmerbedrijf voor renovatie en onderhoud. Altijd streven naar het gewenste resultaat en een tevreden klant.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Remco Laan
  Klusbedrijf Remco Laan

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Hoi allen Ik ben Remco Laan, Ben n handig mannetje die snel ziet hoe iets opgelost moet worden. En dat samen tot een goed einde te brengen. Ik kom liever even langs en dan nemen we het door. Dan heb je gelijk een idee van hoe of ik in elkaar zit. Ik ga sowieso voor een 10, voor minder doen we het niet 😀

  Kom in contact
 • Mo Locks
  Mo Locks
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Ben een allround klusser met jarenlange ervaring. Ik ben ooit begonnen als slotenmaker dus heel veel ervaring met hang en sluitwerk. Ben daarna gaan uitbreiden.Alle soorten klussen weet ik wel raad mee. Tot uw dienst! All round handyman with a lot of experience with locksmitting and other works as well.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Kwalitatief resultaat na een snelle service voor een zeer schappelijke prijs.
  Kom in contact
 • Luuk Totaal
  Luuk Totaal
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  meerdere jaren ervaring als: Timmerman en algemeen Klusjesman de laatste jaren grotendeels bezig geweest als Uitvoerder, Werkvoorbereider en Bouwbegeleider maar het contact met de klant gemist. gespecialiseerd in: Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, Houtrotherstel, keukens plaatsen, Houten/Kunststof kozijnen (incl reparatie en onderhoud), Hang-en sluitwerk (politie keurmerk etc.) Ik werk op uurtarief €45,00 (exclusief btw, leadkosten werkspot, materiaal, parkeerkosten,) . Of op projectbasis (conform offerte) contant of pinbetaling mogelijk

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle service, prima prijs, betrouwbaar, vakman
  Kom in contact
 • spiegeltje, spiegeltje a..
  spiegeltje, spiegeltje a..
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Slotenmaker in West-Graftdijk

  Hallo, Ik ben Cees (54),ik kan creatief denken; ben beleefd; betrouwbaar; bereid om elke klus aan te pakken en mocht er iets zijn wat ik zelf niet kan, heb ik daar een netwerk voor. Verder ben ik goed verzekerd en ingeschreven bij de KVK

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Ik heb een prachtige douchewand en een kledingkast nu in mijn huis. Alles was binnen 3.5 uur gefixt, super!
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in West-Graftdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in West-Graftdijk

Andere vakmensen in West-Graftdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt