Vind behangers in West-Graftdijk

Op zoek naar behangers in West-Graftdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in West-Graftdijk

 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Reageerde snel, kon snel, en het behang keurig! Vakman!
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75381 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helaas kwam Rudi de eerste keer voor niks de muur was niet glad genoeg dat was mijn schuld, hij was super flexibel en kwam 2weken erna voor poging twee. Kwam netjes op tijd, was snel, vakkundig en het is prachtig geworden! Ik zou Rudi zeker aanbevelen mocht ik weer een muurtje moeten behangen neem ik zeker weer contact op.
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9598 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Geweldige service en heel mooi resultaat. Alkesandr is een erg vriendelijke man die kundig zijn werk doet. Denkt mee en werkt heel netjes. Absolute aanrader
 • D&M behang- en spuitwerk
  D&M behang- en spuitwerk
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Hi, ik ben Michael. 37 jaar woonachtig in Alkmaar samen met m’n prachtige gezin. Ik kan wel zeggen specialist in wandbekleding. Ook een ruime ervaring in traditioneel schilderwerk en spuitwerken. Mocht u na het zien van mijn profiel interesse in mijn diensten hebben neem dan vooral contact op! Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wat een super fijne man. Werkt super netjes en heel erg klant vriendelijk. Bij een volgende kus mag hij weer terug komen.
 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.9 van 54.95249 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Perfect werk geleverd. Goed meegedacht met alles en goed uitgevoerd
 • Ruis Schilderwerken
  Ruis Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Welkom bij Ruis Schilderwerken, Goed dat u dit stukje van mij nu leest ,schept een aardig beeld van hoe en wat. Om te beginnen vond ik het na 25 jaar voor een baas te hebben gewerkt genoeg, en besloot ik om maar eens zelf te gaan proberen .Ik liep de laatste jaren tegen dingen aan in dat bedrijf ,waarvan ik zelf vond dat kan ik veel beter Vandaar dat ik 1 maart 2010 voor mij zelf ben begonnen en met succes dit had ik 5 jaar eerder moeten doen ,maar ik moet wel toegeven dat het in de wintermaanden lastig is om orders binnen te halen. Maar valt voor mij niet tegen ik kom betrouwbaar over en dat scheelt enorm bij de klanten. Ook vind ik het handig dat als het moet mijn schilders team te kunnen uitbreiden naar 2/3 personen als het zou moeten. Ik werk met altijd met de beste producten die voor de klus nodig zijn dat lijkt mij ook logisch.Ik hoop dat ik zo een beetje beeld heb kunnen schetsen van mij als eenmanszaak.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Hans werkt heel netjes en secuur, hij denkt ook mee over probleemgebieden en hoe we het netjes kunnen krijgen. Onze muren zien er prachtig uit!
 • Royal for You
  Royal for You
  Beoordeling: 4.9 van 54.95125 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Welkom bij Royal for You! Dromen realiseren wij samen! Mijn naam is Dragomir Rebic. Na een ruime ervaring in de bouwbranche ben ik sind 2016 gestart als als zelfstandige ondernemer. Alleen of in samenwerking met mijn vaste partners realiseren wij al uw wensen en projecten op het gebied van binnenafwerking en voornamelijk met betrekking tot het behangen, het schilderen van muren en plafonds en het leggen van laminaatvloeren. Ik heb tevens de mogelijkheid om een groot project volledig voor u te realiseren tot een mooi resultaat. Uw gemak is dat u maar één aanspreekpunt hebt. Betrouwbaarheid, professionaliteit, service en klanttevredenheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik luister graag naar uw wensen en zal u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw dromen ten uitvoer te brengen. Graag maak ik wij voor u een vrijblijvende offerte. Heeft u een project neem, dan contact op met Royal for You! Met vriendelijke groeten Dragomir Rebic

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Dragomir heeft keurig werk geleverd, kwam de gemaakte afspraken netjes na en is bijzonder vriendelijk. Kwam vooraf even kijken om te controleren of het behang was zoals hij verwachtte en de klus ook echt kon doen.
 • 123 renovlies
  123 renovlies
  Beoordeling: 4.5 van 54.5538 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Wij zijn 123 renovlies, we hebben inmiddels ruim 18 jaar ervaring in wandafwerking en timmer werkzaamheden. Na een periode van 11 jaar waarin wij in diverse sectoren van de bouw actief waren, hebben we er 8 jaar geleden voor gekozen om ons te specialiseren in slechts een aantal werkzaamheden, en partners te zoeken die gespecialiseerd zijn in de overige taken, hierdoor kunnen wij u een totaal pakket aan diensten aanbieden van zeer hoge kwaliteit. We werken met een jong team bestaande uit enthousiaste schilders, behangers en andere vaklieden. Wij hebben een showroom in Wormerveer waar u ons werk kunt komen bekijken. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies en glasweefsel behang, en binnen schilderwerk. Maar we kunnen nog veel meer. Wij brengen ook fotobehang en andere behang soorten aan. Ook voor uw stuc- en dunpleister werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een verlaagd plafond of een licht koof met spotjes of led strip in uw woning, ook dit soort kleine timmer werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. In samenwerking met onze partners kunnen we ook de volgende diensten aanbieden: - leveren en plaatsen van pvc vloeren - leveren en plaatsen van vloer plinten - leveren en plaatsen van laminaat vloeren - diverse soorten giet vloeren - diverse soorten zonwering - buiten schilderwerk Zoals u kunt lezen kunnen wij u gezamenlijk met onze partners ontzorgen door een groot deel van de werkzaamheden uit te voeren. En de planning en begeleiding die nodig zijn om deze werkzaamheden nauw op elkaar af te stemmen kunnen we van u overnemen. Kom gerust eens langs in de showroom om ons werk te bekijken en uw wensrn te bespreken, kort hierop zal u van ons een vrijblijvende scherpe offerte ontvangen. 123 renovlies Super strak, zo geregeld.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Op korte termijn beschikbaar voor een redelijke prijs en de klus was ook binnen 1 dag uitgevoerd
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super vriendelijk. Zijn heel tevreden over het eindresultaat. Hebben al een nieuwe klus in de planning staan met Erik.
 • NicoDaniel
  NicoDaniel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Behanger in West-Graftdijk

  Beste Klant, Zoekt u een betrouwbare, goede kwaliteit leverende bouwbedrijf? Dan bent u aan de goede adres! Ik ben een bouwbedrijf die meer dan 16 jaar ervaring heeft bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Ik verzorg de renovatie van uw complete binnenwoning voor een totaal prijs! Dit totaal prijs is voordeliger dan wanneer je alle werkzaamheden apart laat verrichten... Bel of mail voor een afspraak en vraag om een vrijblijvende offerte! Ik berek geen rijkosten in-Nord Holland. Bel of mail voor meer informatie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Behang van de zolder en boven de trap laten verwijderen. Was zeer snel gedaan, alles was netjes opgeruimd en de heren waren erg vriendelijk.

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in West-Graftdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in West-Graftdijk

Andere vakmensen in West-Graftdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt