Vind vloerspecialisten in Schoonhoven

Op zoek naar vloerspecialisten in Schoonhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Schoonhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 913 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Schoonhoven

 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.65250 reviews

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Top werk geleverd. Goede communicatie en klus snel afgerond
 • Joey’s Floors

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Joey, eigenaar van Joey’s Floors. Na ruime tijd ervaring te hebben opgedaan als vloerspecialist ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn specialisme is het behandelen (o.a schuren, oliën en lakken) van houten vloeren. Ik kan uw oude vloer weer een nieuw leven inblazen. Ik garandeer u een mooi en strak resultaat. Ik ben werkzaam door heel Nederland en zeer flexibel met de werktijden.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Niet tevreden. Via werkspot gaf hij me een lage prijs om me aan te trekken, daarna via de telefoon toen ik belde gaf hij me een andere (hogere prijs). Toen ik hem herinnerde aan de prijs van de werkspot leek hij niet blij. Op de dag van uitvoering van het werk vroeg hij me een kleur te kiezen uit de 3 meest gekozen kleuren. Toen ik de 2e meest gekozen koos, zei hij dat hij het niet heeft. Toen probeerde hij een kleur die niet goed uitpakt op mijn vloer, en was niet blij toen ik een andere kleur wilde kiezen om goed te worden op mijn vloer. Nadat het werk is gedaan en na het ontvangen van geld heeft hij mijn berichten op whatsapp en werkspot nooit beantwoord.
 • tegelservicewaddinxveen

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens en toilet betegeling en kleine vloertjes. ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Aan het tegelwerk zelf niks op te merken. Uitvoering was minder. De eerste dag kwamen Kika & haar partner 30 min te laat. Wij hadden geen voorbeeld van het patroon wat gelegd moest worden, door de leverancier vd tegels te bellen hebben wij ons best gedaan om toch het voorbeeld te krijgen. Er is door de partner van Kika om onbekende reden toch voor gekozen om een ander patroon te leggen waardoor we niet uit kwamen met de bestelde tegels. Halverwege de eerste dag kreeg ik daardoor de vraag of ik even naar de tegelhandel kon gaan om nieuwe tegels bij te kopen. Ik heb toen gevraagd om tegels bij snijden van de tegels die we wel al hadden. Aan het einde van dag moest Kika ineens snel weg omdat haar zoon die mee was moest gaan werken waardoor al het snijverlies, ongebruikte tegels e.d. nog voor op de stoep stond en ik deze zelf naar de achtertuin kon verplaatsen. Toen kreeg ik 5 min na vertrek een bericht of ik de volgende dag vast €1000 contant kon betalen waar vooraf niks over was gezegd.
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.35217 reviews

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 25 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ik heb een telefonisch gesprek gehad met Richard waarmee hij akkoord gig met de klus en afgesproken prijs. Ik had er een goed gevoel bij, en zei mijn andere optie af. Vervolgens ben ik compleet ge- ghost. de dag voor de klus en op de dag van de klus. Ingesproken voicemail (was eerst ongerust, waarom is hij niet te bereiken??) Vervolgens geeft hij geen enkel teken meer van leven (terwijl hij wel online is op app) ook niet eens de minimale communicatie van: ik zie er van af. Het heeft mij veel stress bezorgd en opnieuw energie moeten steken in een alternatief Niet echt iemand waar je op kunt bouwen
 • Individu

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Individu design is gevestigd in Schoonhoven. Wij zijn een jong bedrijf gericht op inrichting en uitvoering van interieur in de breedste zin van het woord. Van idee tot ontwerp en de uitvoering van interieur. Op het gebied van de uitvoering en begeleiding van projecten ligt de verantwoordelijkheid bij Bastiaan. Met een afgeronde opleiding HTS Bouwkunde en HMC meubelmaken is zowel de theorie als de praktijk hem eigen. Hij heeft ervaring met kleinere projecten zoals laminaat leggen, wanden zetten, tegels leggen, meubels monteren en het plaatsen. Daarnaast ook met de begeleiding van grotere projecten zoals gevelvernieuwing van een monumentaal pand, projectbegeleider/uitvoerder aanbouw particulieren woning en kantoor/detailhandels inrichting & interieur.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Bastiaan heeft het laminaat super gelegd, we zijn heel blij met het eindresultaat. Ook heeft Bastiaan goede ideeën om bepaalde plekken op te lossen zoals bij ons het kruipluik, een overgang van laminaat tussen de woonkamer en hal. Verder een vriendelijke betrouwbare gast die de afspraken na komt.
 • Vdgvloeren

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Vdgvloeren kan u helpen bij het leveren en leggen van harde en zachte vloerbedekkingen. En voor al u sloop en egaliseer werk.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Pvc visgraat zeer netjes gelegd, met oog voor detail. Uiteindelijk ook de vloer zelf bij hem besteld, en inclusief leggen hierbij een mooie en concurrerende prijs. Vriendelijk, reageert snel en komt afspraken na.
 • E. de Jong Vloerenbedrijf

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.75278 reviews

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Erik reageerde zeer snel op mijn geplaatste opdracht. De communicatie verliep goed en Erik kwam op de dag van de uitvoering keurig op tijd aan. 1 kopje koffie en twee uur verder lag de vloer er al netjes in. Mooi waterpas, op de juiste hoogte en gevlinderd. Erik nam ook de tijd om de oprit nog aan te vegen en schoon te maken. Ik kan Erik de Jong vloerenbedrijf van harte aanbevelen!
 • Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Bent u op zoek naar professionele klussers dan bent u bij Artemis bij het juist adres. Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij doen aan ; -Laminaat leggen (ook Visgraat, PVC, Trapbekleding) -Schilderwerk (muren, kozijnen, deuren) -Stucen - Wij zijn in de Randstad actief en hebben beiden +15 jaar ervaring. Wij geven garantie voor ons werk en zijn tevens verzekerd.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Laminaat laten leggen op de houten ondervloer boven 55m2. Super vriendelijk en netjes op de afgesproken tijd stonden ze klaar. Het was niet de makkelijkste vlakke vloer, dus echt top gedaan. Wij zijn er heel blij mee!!
 • Alesso Allround

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.75183 reviews

  Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Ramon reageerde snel, kwam zijn afspraken na en de klus is snel gedaan naar volle tevredenheid.
 • Julio vloerenspecialist

  Vloerspecialist in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews

  Ik ben heel erg goed met vloeren egaliseren,pvc,laminaat,trappen stofferen

  Laatste review:

  Vloerbedekking leggen of vervangen -

  Net werk geleverd, afspraken goed nagekomen. Blij met het resultaat

Populaire lokale vloerspecialisten in Schoonhoven

Andere vakmensen in Schoonhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur