Vind Installatiebedrijven in Schoonhoven

Op zoek naar Installatiebedrijven in Schoonhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Schoonhoven

 • Scholman Optimalisatie Service- CV installatie
  Scholman Optimalisatie Service- CV installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85164 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Na 24 jaar een installatie bedrijf te hebben gehad en dit heb over gedaan aan mijn zoon maar het werk en contact met de klant toch wel mis heb ik besloten om een nieuwe BV op te richten. Uiteraard ben ik in bezit van alle erkenningen, verzekeringen, aangesloten bij de branche vereniging Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI) en verder alles wat een goed en betrouwbaar bedrijf nodig heeft. Normale prijzen, netjes werken en goede service/nazorg staan bij mij nog steeds hoog aangeschreven. Mijn werkgebied is tot circa 25 km km rond Nieuwegein en ook 25 km rond Lopik Scholman Optimalisatie en Service- cv installatie is een onderdeel van Scholman Servicebedrijf BV

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel geholpen, duidelijke communicatie en goed meegedacht over de beste oplossing. Super service én vriendelijk.
 • Prima warmte
  Prima warmte
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Installatiebedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Karim is een harde werker. Hij heeft ons goed geholpen om een nieuwe tweedehands ketel te installeren. Er waren wat tegenslagen door ons oude leidingsysteem, maar we hebben het goed kunnen oplossen.
 • Seleman Service & Installatie
  Seleman Service & Installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  ALLEEN JE CONTACTGEGEVENS DELEN ALS U MIJ WILT INHUREN.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Werk is netjes uitgevoerd, voor een redelijke prijs.
 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95108 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Warmtepomp repareren of onderhouden-
  Kundige en vriendelijke man. Heeft de warmtepompinstallatie de eerste onderhoudsbeurt gegeven en een aantal zinvolle tips gegeven over zaken die het installatiebedrijf had nagelaten. Ik zou de kapotte pomp van de vloerverwarming moeten vervangen, maar dat bleek niet nodig, toch weer een hoop geld bespaard. Eenmanszaak, maar in tegenstelling tot de grotere bedrijven reageert hij zeer snel op serviceverzoeken.
 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel in contact, duidelijk qua offerte, konden ook snel langskomen voor de opdracht. Helaas moesten ze alleen nog een keer terugkomen omdat de buitenkant niet gekit bleek te zijn, maar dat is uiteindelijk goed en snel opgelost.
 • Wash4all
  Wash4all
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Aannemer & installatiebedrijf: * Sloopwerken *Stucwerken *Schilderwerken *Loodgieterswerken *Wanden en plafonds *BETON SIRE *Water en Gas installaties *Behang verwijderen *Lucht afvoer installaties *Al geheel verbouwingen * Turn-Key opleveringen mogelijk #Wij vragen GEEN voorschot of dergelijk voor klussen tot €5000,-!!! Dus eerst werken en resultaat dan pas afrekenen! # betreft materiaal werken wij alleen met kwaliteit- en top merken. #u mag ten aller tijde zelf voor het materiaal aanleveren indien u dat wenst, maar daar kunnen wij geen garantie op geven.houd u daar rekening mee!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Één grote ellende! Ingehuurd ivm een leiding aanleggen voor nieuwe radiator. Picobello BV is er jaloers op, na lang nabellen, eindelijk afspraak. Nette prijs, maar goedkoop = duurkoop. Kwam 3 uur te laat, gaf zijn kind de schuld, materiaal niet bij, dat lag aan z'n werknemer, toen niet de juiste koppeling, kwam terug met zonder overleg extra aangekochte spullen, vervolgens loop ik badkamer in staat het volledig onder water. Vond ie normaal. Toen nadat klus 'geklaard' was spoot het water tegen het plafond en zodoende hele middag + avond ellende. Daarna spoedmonteur moeten regelen omdat meneer de schuld (alweer) niet bij zichzelf zocht en ik hem niet goed had ingelicht volgens hem. Wilde toen extra geld zien en toen afgekapt. Zit nu met een schadepost van alleen al € 720 voor het herstel door een échte cv-monteur en thuis één grote bende. Laat deze man, alstublieft NOOIT in de buurt komen van uw leidingen!
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Klussenbedrijf KY
  Klussenbedrijf KY
  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Ik ben een ZZP mijn vak gebieden zijn voornamelijk ventilatiesystemen repareren en onderhouden. Stoffering werkzaamheden (pvc,tapijt, laminaat) ook verwijderen. Elektrawerkzaamheden. Meubels in elkaar zetten en sloopwerkzaamheden. Kortom een Duizendpoot voor al u klussen!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  KY belde ogenblikkelijk na plaatsing van de opdracht om een ventilatiesysteem te vervangen. Dat bleek zeer nauw aangebracht in een verlaagd plafond te steken, maar hij heeft het vaardig geklaard voor een zeer redelijk bedrag.
 • Verbouwingtotaal.nl
  Verbouwingtotaal.nl
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  Verbouwingtotaal heeft al 30 jaar ervaring in (de)monteren van keukens en badkamers. Van slopen, voorbereidingen tot aan de oplevering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk, leidingwerk, tegelwerk, sloopwerk, gaten boren, sleuven frezen, en vele andere voorkomende werkzaamheden. Samen werken aan kwaliteitswerk met een prachtig eindresultaat. Verbouwingtotaal werkt veel samen met vakkundige en gespecialiseerde vaklui, daardoor nemen wij veel uit uw handen en krijgt u één aanspreekpunt, één offerte en één factuur waardoor uw droomproject duidelijk en overzichtelijk voor u wordt. Wij adviseren en begeleiden u graag om u wensen en ideeën in kaart te brengen en uit te voeren tot het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prima volgens opdracht uitgevoerd
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Installatiebedrijf in Schoonhoven

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Was heel erg snel gefixt. Het totaal bedrag was uiteindelijk lager dan het afgesproken bedrag. Heel netjes.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Schoonhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1918 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Schoonhoven

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schoonhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt