Vind stratenmakers in Schoonhoven

Op zoek naar stratenmakers in Schoonhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Schoonhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 152 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Schoonhoven

 • klus bedrijf pieter de groot

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews

  Voor al uw voor komende klussen

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Pieter de Groot heeft bij ons een gemeenschappelijke buurweg achter onze huizen opnieuw gelegd, inclusief aanvullen of vervangen van ontbrekende danwel kapotte tegels en ophogen met zand. De klus duurde enkele dagen. Alles is netjes achtergelaten en het pad was buiten werktijden steeds begaanbaar. Alle 12 betrokken huishoudens zijn tevreden over het eindresultaat en Pieter heeft het tegen de vooraf overeengekomen prijs uitgevoerd.
 • RS Bestratingen

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews

  Welkom op het profiel van RS Bestratingen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u een goed advies geven. Onze specialisaties zijn oa bestrating met alle steensoorten en onze ervaring hierin is ruim 26 jaar.hierop geven wij standaard een garantie.Wij staan voor een goede Prijs/kwaliteit verhouding en de klant-tevredenheid staat dan hoog in de vaandel. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Richard Schonewille

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Na een zeer snelle reactie en prettige prijsonderhandeling hebben de mannen onze stoep snel en vakkundig gelegd.
 • M Brouwer Bestrating en Dienstverlening

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  M Brouwer Bestrating is een fris, vakkundig en gezellig bedrijf dat voor u de hoogst mogelijke kwaliteit werk nastreeft. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor kleine of grote bestratingsprojecten en nog veel meer. Hierbij denken wij graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen. Om zo dynamisch mogelijk te zijn wordt er gewerkt voor zowel particulier, zakelijk en de overheid. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor uw (sier-)tuin, terras, oprit, kleine en grote bestrating reparaties, klein onderhoud, plantsoenen, bedrijventerreinen en de openbare weg. Verder is goede service iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Hierbij is goed en vertrouwd persoonlijk contact erg belangrijk, maar natuurlijk ook een scherpe prijs. Dit zal dan ook altijd ons streven zijn. Mocht u meer dan alleen uw straatwerk gedaan willen hebben in de tuin of voortuin - denk aan beplanting, inrichting e.d. - dan kunnen wij dit ook realiseren. Dit kan door ons zelf gedaan worden of met inschakeling van een derde partij, zodat het werk altijd soepel en voorspoedig verloopt. Ons werkgebied bevind zich voornamelijk in de regio’s Utrecht, Amsterdam, Gouda en Rotterdam. Hierdoor kunnen wij snel op de werkplek zijn en de juiste service verlenen. Het is uiteraard ook mogelijk om buiten deze regio’s te werken. Wij bieden u een standaardgarantie van 6 maanden op het geleverde werk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw project en bent u op zoek naar goede service, persoonlijk contact en een scherpe prijs? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer prettige ervaring met Michel Brouwer. Komt afspraken na en de communicatie liep er soepel. Denkt mee in oplossingen waar je toch tegenaan loopt als particulier met het bestraten. Kortom erg tevreden over de uitvoering van het straatwerk.
 • van Elswijk Klusbedrijf

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.5 van 54.55147 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is David van Elswijk en ik heb van Elswijk klusbedrijf bestratingen opgericht in 2013. Ik ben gespecialiseerd in bestratingen en sierbestratingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten en herstel werkzaamheden. Hier heb ik 15 jaar ervaring mee. Voorheen voor een werkgever gewerkt en uiteindelijk besloten om voor mezelf te gaan. Mocht u interesse hebben kom ik graag met u in contact. Met vriendelijke groet, David van Elswijk van Elswijk Klusbedrijf

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snelle reactie en goeie communicatie. Ze hebben de klus snel en netjes gefixt. We zijn helemaal tevreden.
 • R. Rijsbergen Bestratingen

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prima werk geleverd. Prijs en tijd vooraf afgesproken. een van de tegels wiebelde, en zonder enige discussie werd dit meteen volgende dag opgelost. Volgende klus mogen zij ook weer doen.
 • Het Lam Hoveniersbedrijf

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Vakkundig hoveniers bedrijf. We werken netjes en vakkundig. Wij hebben veel ervaring met tuinen aanleggen. Ook in de wegenbouw als stratenmaker hebben wij veel ervaring

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Geert werkt hard, netjes en komt zijn afspraken na.
 • DGinstallatie

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews

  Stratenmaker

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Karel heeft samen met zijn collega's prima werk geleverd, een mooi verhoogd terras gemaakt, getegeld in de tuin en een aflopend pad gemaakt. Prettig contact en enthousiast en hard gewerkt. Erg blij mee!
 • J.P. Rietveld

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews

  Mijn naam is Jan Rietveld, van bestratingsbedrijf JP Rietveld en tuin aanleg. Inmiddels 30 jaar ervaring in * Bestratingen * Schuttingen plaatsen * Vijver aanleg * Tuin inrichting * Terras overkappingen * Riolering * Beschoeiingen en vlonders plaatsen * Decoraties voor in de tuin * Onderheid terras * Kappen van Bomen , snoei werkzaamheden * Zwembad randen en verhardingen (en voegen, kitten en zaag werk) * Metselwerk voor aparte tuin muren en muur creaties Ik werk regelmatig samen met mijn zoon die gediplomeerd hovenier is, waardoor de kennis van beplanting goed tot zijn recht komt. Niks is te gek, samen met u maakt ik graag een tuin waar u dagelijks van kunt genieten. Levering van materiaal en beplanting kan door ons geregeld worden. Mijn motto: geef elkaar vertrouwen vind een oplossing en lever kwaliteit. Vriendelijke groet, Jan Rietveld

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goed samengewerkt met echt vakmanschap!
 • J.F. Aannemers- & bestratingsbedrijf

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Hoi mijn naam is johan van de schilde. Ik ben 47 jaar en heb ruim 30jaar een aannemingsbedrijf .mijn specialiteit is bouw en verbouw en aanleggen van siertuinen en bestrating. Ik werk graag netjes en ik hou van tevreden klanten. Ik vraag geen betalingen voor af,altijd pas als de klant tevreden is. Wordt de factuur gestuurd. Ik wil graag altijd eerst langs komen voordat ik u een juiste en eerlijke prijsopgave geeft. Om achteraf mistanden te voorkomen. Met vriendelijke groet johan.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Johan is een vakman pur sang. Betrouwbaar, komt op tijd en .. denkt goed met je mee. Het eindresultaat bij ons was zeer goed waarbij het bestratingswerk door ons weer als nieuw werd ervaren. Kortom : Zoek je bestrating- of metselwerk, dan is Johan voor jou de man. (en ik heb geen aandelen)
 • Ruijgrok grond/straat en verhuurbedrijf

  Stratenmaker in Schoonhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Geweldig aardige en kundige mannen die kwaliteit werk afleverden!! Zeer tevreden

Populaire lokale stratenmakers in Schoonhoven

Andere vakmensen in Schoonhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur