Vind vloerspecialisten in Gorinchem

Op zoek naar vloerspecialisten in Gorinchem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Gorinchem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 629 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Gorinchem

 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.6 van 54.65213 reviews

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Keurig werk!
 • OK timmerwerken

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Het continue leveren van kwaliteit heeft OK TIMMERWERKEN gemaakt tot wat het nu is: een goed geoutilleerde en moderne onderneming. De ambitie om kwaliteit te leveren en te voldoen aan de wensen van de klant, zijn het solide fundament van waaruit gewerkt wordt. OK TIMMERWERKEN verzorgt iedere klus van ontwerp tot eindresultaat, en altijd volgens het bedrijfsmotto: “Uw zorg is onze zorg”. Of het nu gaat om het leggen van een vloer, het plaatsen van een nieuw dak, het vervangen van riolering, Wanden zetten of maken, het uitbouwen van een woning of Fundering bouwen , u kunt rekenen op een eindresultaat dat perfect aansluit op uw wensen en dat past binnen uw budget. Fundering specialist, Zwembad bouwen Timmerwerken Sloopwerken Nieuwbouw Bestaand bouw Onderhoudswerk Vloeren vlinderen

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Erg tevreden met het resultaat. Ozcan en zijn team zijn harde werkers, erg vriendelijk en behulpzaam. Ze werken netjes, houden zich aan de afspraken en ruimen naderhand ook netjes op. Extreem late wijzigingen vanuit onze kant werden ook opgevangen
 • De Parket Pro

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews

  Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Ryan Bosch. Ik ben 33 jaar en meer dan 10 jaar werkzaam als ondernemend parketteur (vloerenlegger). Mijn ambitie is zoals mijn bedrijfsnaam als zegt, zo professioneel mogelijk te werken en zo goed als mogelijk te communiceren naar mijn klanten toe. Service staat daarbij hoog in het vaandel. Waarom kiest u voor de parket pro? U wilt graag een nieuwe vloer laten leggen, of uw oude vloer laten renoveren. De Parket Pro heeft hier zijn specialiteit van gemaakt. Wij gebruiken de nieuwste machines en technieken daardoor kan De Parket Pro uw nieuwe vloer op de beste manier leggen, of oude vloer renoveren. Alle machines en gereedschappen zijn van de beste merken dit in combinatie met onze ervaring in het leggen en renoveren van vloeren kunt u ervan uitgaan dat u de juiste partij kiest. Alle machines zijn stofvrij dus we laten niet alleen de vloer mooi achter maar ook de woning netjes schoon.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Wat een vakman! Erg tevreden over deze klus. Professioneel, vakkundig en een fantastisch resultaat. Komt afspraken na en komt op tijd. Een echte aanrader! Bedankt Ryan ook voor het lachen!
 • Joey’s Floors

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Joey, eigenaar van Joey’s Floors. Na ruime tijd ervaring te hebben opgedaan als vloerspecialist ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn specialisme is het behandelen (o.a schuren, oliën en lakken) van houten vloeren. Ik kan uw oude vloer weer een nieuw leven inblazen. Ik garandeer u een mooi en strak resultaat. Ik ben werkzaam door heel Nederland en zeer flexibel met de werktijden.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  We kunnen Joey echt zonder aarzeling aanbevelen. Hij paste ons steeds veranderende schema aan. Zijn werk is nauwkeurig en zuiver. Zijn prijs was ook zeer concurrerend. Een plezier om mee te werken.
 • Velocitate bouw en onderhoud

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  Als wij een klus aanpakken dan werken we hard en leveren waar voor je geld. Je wilt dat het werk op tijd klaar is maar ook dat alles opgeruimd en netjes achtergelaten word, dus dat doen we ook. Als er haast bij is wordt er buiten normale werktijden ook doorgewerkt, als de opdrachtgever maar tevreden is. Wij merken in de loop van de tijd dat we in een aantal zaken erg goed zijn geworden (vooral omdat we het leuk vinden): *ASBEST daken van schuurtjes verwijderen, inpakken in speciale folie en afvoeren *SNOEIWERK HEGGEN / HAGEN snoeien van de heg/haag en tot het laatste blaadje opruimen Hele tuinen updaten zodat het achterstallige onderhoud opgelost is en de klant weer zelf alles kan bijhouden. Bomen rooien of aftoppen. *SLOOPWERK complete schuurtjes, niet-dragend muren, vloeren verwijderen, entresols verwijderen *LAMINAAT LEGGEN laminaat leggen is een activiteit die we regelmatig aannemen met als gevolg uiterst tevreden klanten

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Zeer vriendelijk en goede communicatie. Denkt mee en geeft ook tips/aanbevelingen. Levert goed werk voor een eerlijke prijs. Werkt ook nog eens door tot in de avond om het af te maken! Bedankt Bert, ben blij met het resultaat.
 • Plieger Vloeren

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Gespecialiseerd in het aansmeren en egaliseren van vloeren met snelcement en egaline. Daarbij leggen en leveren wij ook vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum en tapijt. Mijn naam is Niels Plieger 35 jaar, ik ben een zzp-er en gespecialiseerd in het herstellen, aansmeren, egaliseren en leggen van vloeren(pvc, vinyl, linoleum en tapijt) 4 jaar gewerkt als stoffeerder en 4 jaar gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren met egaline. Wij werken samen met 3 zzp-ers en personeel, wij egaliseren per koppel rond de 10 vloeren per week, daardoor zijn wij onder andere betrouwbaar als het aankomt op houden aan afspraken qua planning, flexibel in tijden en dagen dus spoedklussen zijn bespreekbaar.

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Super netjes werk geleverd. Had door afzegging natuurlijk een spoed klus, maar volgende ochtend om 8:00 waren ze al aanwezig. Volgende keer zeker weer. bedankt!
 • brandW8service

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  Leuk dat u interesse toont in mijn profiel. Mijn naam is Kristian Doordat ik als "klein ondernemer" sta geregistreerd bij de belastingdienst en de KVK. kan ik werken zonder btw door te hoeven rekenen naar de klant wat gunstig is voor u onderaan de factuur. Waar kan ik u mee van dienst zijn,met klusjes in en om het huis o.a. • tegelzetten. • vloeren egaliseren. • onderhoud aan tuin. • tuinbestrating • sloopwerkzaamheden. • afvoeren van puin, meubels, witgoed enz. ▪︎Mochten er kosten in rekening worden gebracht bij het milieu station zijn deze kosten voor de opdrachtgever en komt nog bovenop de afgesproken prijs). Ik kijk er naar uit om voor u aan de slag te mogen en hoop u dan ook spoedig te mogen ontmoeten 《Graag behouden zijn met delen van contact gegevens! Werkspot brengt ons als klusser flink wat geld in rekening, als u als klant een bericht stuurt of contactgegevens deelt met een klusser. Dus graag alleen bij serieuze interesse.》 ik reageer alleen op klussen waar ik van weet dat ik ze naar tevredenheid voor u kan waarmaken.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hij heeft keurig mijn portiekje betegeld en antislip erop aan gebracht. Alles keurig op geruimd en oude tegels af gevoerd. Ik zou hem zeker aan bevelen. Ben erg tevreden over.
 • Lezo Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews

  Lezo klusbedrijf is een bedrijf voor al u vloeren en stoffering in huis Wij leggen en leveren zoal: Pvc vloeren laminaat tapijt marmoleum lassen coral matten Trappen Ook egaliseren wij u vloer voor u Ook voor gordijnen rolgordijnen horren en luxaflexen kunt u bij lezo klusbedrijf terecht Lezo klusbedrijf kunt u heel de dag bereiken en staan ook s weekends voor u klaar wilt u het s avonds laten doen dan kan dat ook Trappen bekleden tegen scherpe prijzen Lezo klusbedrijf staat voor kwaliteit

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Leon reageerde snel en accuraat op mijn vragen. De vloer moest onverwachts op korte termijn gelegd worden en dit werd binnen 2 dagen gerealiseerd (en daarom iets duurder dan andere aanbieders). Werk werd met professioneel materiaal uitgevoerd. Resultaat is top.
 • Verkaik Klussenbedrijf

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Verkaik klussenbedrijf is opgestart in 2008. - Al meer dan 10 jaar ervaring in beton/betonvloeren/woonbeton. • impregneren van vloeren. • Werkzaam door heel NL. • Betonpomp tot eigen beschikking. Alle mogelijkheden bespreekbaar.

  Laatste review:

  Super fijne communicatie, duidelijke afspraken en het eindresultaat is geweldig!
 • Parketservice Gorinchem

  Vloerspecialist in Gorinchem

  Beoordeling: 4.2 van 54.258 reviews

  Welkom bij de Parket Service Gorinchem. Wij zijn een parketbedrijf dat reeds 10 jaar is gespecialiseerd in het leggen en schuren,renoveren,repareren en restaureren van parketvloeren voor bedrijf en particulier. Tevens leveren wij alle 1e klas materialen en vloeren. Wij leveren zowel het allround parket werk als het speciaal maatwerk zoals maritiem en restauratie van exclusive antieke vloeren. Wij zijn een klantgericht bedrijf waar het voorop staat dat de klant de juiste informatie en kwaliteit ontvangt zoals het bij een duurzame investering zoals een parketvloer behoort. Wij garanderen u dat wij altijd met de juiste materialen zullen werken ingekocht bij de beste leveranciers van nederland. Wat ook in onze garanties naar vorenkomt. Of via de showroom Gorkums Vloeren Huys Met vriendelike groet, Peter Gijzen

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Wij hebben een vloer op de bovenverdieping (ondervloer) en een vloer in de woonkamer laten schuren en lakken. Met name de vloer op de bovenverdieping was niet in topconditie, maar Peter heeft goed werk geleverd. De vloer ziet er nu mooi uit. De vloer in de woonkamer was sterk vergeeld en is nu weer mooi blank geschuurd en blank gelakt. Van de diverse reacties via werkspot gaf Peter van Parketservice Gorinchem aan dat hij graag eerst langs wou komen om wensen en leefwijzen door te nemen, om zo tot een goed advies en een goede klus te komen. Dit sprak mij erg aan, want een prijs doorgeven zonder iets gezien te hebben leek mij niet realistisch. Wij hadden weing tijd omdat we al snel wilden verhuizen, maar Peter dacht goed mee en de klus is op tijd geklaard. Hij weet waar hij het over heeft en heeft goed werk geleverd. Daarbij is het een aardige vent.

Populaire lokale vloerspecialisten in Gorinchem

Andere vakmensen in Gorinchem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur