Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Lekkerkerk

 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goed en snel contact. Kon snel beginnen met de klus. Is goed bereikbaar en reageert snel. Werkt heel snel en heel netjes. Vriendelijke mensen. Al met al super tevreden. Bedankt
  Kom in contact
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45393 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard work is best and affordable compare to market rate. his work is commendable and excellent in his job, I highly recommend him for flooring works. He is master and advices what needs to be done and what not.
  Kom in contact
 • Huus Vloeren
  Huus Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65114 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Laminaat is prachtig gelegd, snelle uitvoering, goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas was communicatie met de laminaatlegger wat lastig wegens een taalbarrière, verder was hij wel vriendelijk en kwamen we er met een vertaal-app wel uit.
  Kom in contact
 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën
  Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën
  Beoordeling: 4.6 van 54.65311 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Quick communication and great service! Very happy with the outcome.
  Kom in contact
 • Joey’s Floors
  Joey’s Floors
  Beoordeling: 4.8 van 54.85209 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Joey, eigenaar van Joey’s Floors. Na ruime tijd ervaring te hebben opgedaan als vloerspecialist ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn specialisme is het behandelen (o.a schuren, oliën en lakken) van houten vloeren. Ik kan uw oude vloer weer een nieuw leven inblazen. Ik garandeer u een mooi en strak resultaat. Ik ben werkzaam door heel Nederland en zeer flexibel met de werktijden.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Super goede service en erg vriendelijke man! Heel de dag aan het schuren geweest en daarna mooie lak laag op de vloer aangebracht. Prachtig resultaat waar we jaren lang plezier van gaan hebben.
  Kom in contact
 • Dawcio
  Dawcio
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Dawcio kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen , Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Dawcio om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De heer Dawid, is duidelijk in de communicatie. Hij heeft de opdracht snel en goed uitgevoerd. Mijn keukenwand ziet er strak uit en ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Zijn prijs in in lijn met de andere reacties die ik heb ontvangen. Ik heb hem gekozen, omdat ik op zn profiel veel tegelwerk opdrachten zag. Bijgevoegd zijn de fotos van het eindresultaat.
  Kom in contact
 • RF Diensten
  RF Diensten
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in gietvloeren, zowel voor binnen als buiten. Binnen werken wij bovenal met PU gietvloeren daar deze duurzame vloeren warm en prettig aanvoelen. Voor buiten op terras, balkons of galerij maar ook voor garages en schuren werken wij met vloercoatings en kunstharsen. Volledige waterdichte renovaties voor balkon en galerij behoort ook tot de mogelijkheden. Ons bedrijf is gevestigd in de Krimpenerwaard.

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Ervaring was top. Peerke van RF Diensten kwam alle afspraken na, was op tijd en leverde vakwerk. We zijn zeer tevreden met de nieuwe vloer in onze schuur.
  Kom in contact
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ruud en z'n collega hebben netjes werk geleverd. Ondanks een tegenslag in de ondergrond hebben ze een oplossing bedacht en de bestratingsklus netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • K.S.V Mansour
  K.S.V Mansour
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Als je op zoek bent naar een Stoffeerder in Rotterdam, dan kan K.S.V Mansour je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, Trappen stofferen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Vloerbedekking verwijderd en laminaat en.plinten gelegd. Netjes gelegd en alles afgewerkt.
  Kom in contact
 • E. de Jong Vloerenbedrijf
  E. de Jong Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Vloerspecialist in Lekkerkerk

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Kon snel komen, goede communicatie en een strakke vloer! Helemaal blij dus
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Lekkerkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1570 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Lekkerkerk

Andere vakmensen in Lekkerkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt