Vind hoveniers in Lekkerkerk

Kom in contact met geverifieerde hoveniers op Werkspot. Omschrijf je klus en vind hoveniers in Lekkerkerk.

Waar heb je hulp bij nodig?

Tuinonderhoud

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lekkerkerk

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95667 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Serkan kon snel komen, was op tijd en heeft goed werk verricht. Zelfs ook de tuin nog aangeveegd en al het blad wat er lag ook verwijderd en meegenomen. Ik ben erg blij met zijn werk.
 • Hak boomverzorging
  Hak boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Hak Boomverzorging is een jong bedrijf met passie voor het vak. Hak Boomverzorging beschikt over het ETW-certificaat (European Tree Worker) en heeft ruime ervaring in het rooien en snoeien van bomen zodat u zeker bent van vereiste vakkundigheid voor uw klus. Om u het beste van dienst te kunnen zijn kom ik altijd graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kunt u er zeker van zijn dat er een gepaste offerte voor u gemaakt wordt.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer vriendelijke en professionele vakman. Werkt veilig, netjes en snel. Topper!
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.6 van 54.65126 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Professioneel materiaal, goede communicatie.
 • R.P. De Vries Tuinen
  R.P. De Vries Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Hoveniersbedrijf R.P. De Vries Tuinen is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Ons team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerd tuingereedschap naar alle klussen in en rond de Krimpenerwaard en Rotterdam Rijnmond (eventueel ook verder). Voor het aanleggen van tuinen, voor het onderhoud van een bestaande tuin, voor het aanleggen van (sier)bestrating, voor houtbouw, voor... tja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft. R.P. De vries Tuinen werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeente. Met ons scherpe uurtarief en altijd alle kosten helder inzichtelijk van te voren, komt u nooit voor verassingen te staan! BEKIJK NU ALVAST ONZE WEBSITE OF FACEBOOKPAGINA VOOR O.A. ONS PORTFOLIO

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede ervaring met deze tuinaanleggers. Voor het betegelen van onze voor- en achteruin konden wij binnen een paar weken al terecht. Wij hebben alles laten regelen door Rob, het materiaal, het vernieuwen van onze overkapping, de puincontainer en het afvoeren van het groen en dit beviel ons prima. Ze hebben vlug en netjes werk afgeleverd en zijn zeer tevreden. Met de extra mankracht was de klus al binnen 3 volle werkdagen afgerond! De planning van de werkzaamheden werd wat gewijzigd, maar uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen. De tuin-inrichting is vakkundig en netjes gedaan, zeker een aanrader.
 • devosboomverzorging
  devosboomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  devosboomverzorging is een jong zelfstandig bedrijf en gaat geen klus uit de weg. We proberen het werk zo goed mogelijk naar de wensen van de klant te krijgen. Voor al uw vragen over uw bomen en snoeiadvies, en daar rondom heen alle werkzaam heden kunt u gerust contact op nemen. Etw gecertificeerd afgeronde boom verzorgings opleiding jaren werkervaring

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ben erg tevreden hoe het werk is gedaan.
 • Meerkerk Loon en Verhuur
  Meerkerk Loon en Verhuur
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  * werkt door heel Zuid-Holland * 11 jaar ervaring in de tuin aanleg , van klein tot groot * leveren van beplanting +garantie incl.onderhoudt contract * aanbrengen beregenen installatie of robot grasmaaiers * Graaf werkzaamheden , Groot en klein , denk aan : tuin ophogen , tuin afgraven , bouw putten graven . Nieuw-bouw projecten , wij beschikken zelf over de machines . voor grote hoeveelheden zorgen wij voor een Pfas 04 verklaring . * hout constructie , denk aan schuttingen , overkappingen , vlonders * beschoeiingen en damwanden . Wij als Meerkerk loon&Verhuur zijn een jong groeiend bedrijf . We hebben zo voor iedere opdracht ons vak personeel voor u klaar staan ! omdat wij zo uiteen lopend kwa werk zijn hebben wij meerdere motto's die wij daad werkelijk na komen !!! * Waar anderen stoppen gaan wij verder * hoe meer jullie bieden , hoe goedkoper wij worden ! Voor meer ideeën check onze facebook of insta pagina voor meerdere foto`s pagina: Meerkerk Loon & Verhuur en onze website meerkerkloonenverhuur

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Volledig tuin aanleg, beschoeiing, vlonder, overkapping, zwembad, schutting, tuin ophogen, beplantingen. Ben u op zoek naar perfectie, zoek niet verder! Martijn, Wilmer en collega’s weten de wensen van een klant te vertalen naar een prachtig resultaat. Hun aanpak is helder, transparant. Ze nemen de tijd voor je. Ze weten van communiceren (wat wij heel belangrijk vinden)! Ze zijn altijd bereikbaar en reageren heel snel op vragen, extra verzoeken. Ze denken mee, komen met ideeën en oplossingen. Hun werk is hun passie en dat is terug te vinden in de realisatie! Wij mogen nu genieten van kwaliteit en een prachtig tuin! Heren, chapeau et merci! En tot snel voor meer 😁!
 • Graaf Hoveniers
  Graaf Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Graaf hoveniers is een allround hoveniersbedrijfje welke is opgericht door Joost van de Graaf uit Alblasserdam. Voor al uw tuinwerkzaamheden is Graaf hoveniers het juiste adres. Van aanleg tot onderhoud en het snoeien van een bomen of struiken. Of het nu om een kleine tuin, grote tuin of een bedrijfstuin gaat, u kunt op ons rekenen in zowel de aanleg als totaalonderhoud van uw tuin. Voor u beplanting kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Goede afspraak. Nette prijs. Fantastisch uitgevoerd.
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  J.A. Stam dienstverlening

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ze hebben de klus perfect uitgevoerd en geheel volgens afspraak (ondanks het slechte weer). Zeer tevreden over hun werk en zeker aan te bevelen.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9586 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snel en goed gewerkt! Fijne communicatie. Ik beveel hem zeker aan!
 • Re-on Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Lekkerkerk

  Een jong hoveniersbedrijf dat voortgekomen is uit een vader zoon bedrijf in de hoveniersbranche. We zijn een vrolijk bedrijf dat zich inzet voor qualiteit en een goeie prijs. We werken voornamelijk in de omgeving ridderkerk maar voor een mooie klus rijden we ook kilometers in dien nodig. Wij beschikken over een divers assortiment van machines waardoor wij klussen zoals bestratingen en tuinen leeg halen snel kunnen uitvoeren. Dit door middel van shovels en kranen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe tuinen.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Een heel goed bedrijf! De eigenaar denk met je mee, is eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft onze tuin leeg gehaald en gaat nu ook bestraten en een nieuwe schutting plaatsen. 👍

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lekkerkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 705 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lekkerkerk

Andere vakmensen in Lekkerkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur