Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lekkerkerk

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75106 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Fijne mannen en goed werk geleverd.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  1 grote boom gesnoeid ze waren snel en vriendelijk tot de volgende snoei tijd
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95784 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een afspraak maken met Serkan ging snel en hij heeft de klus netjes en naar behoren uitgevoerd. Serkan mag zeker terugkomen!
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • Meerkerk Loon en Verhuur
  Meerkerk Loon en Verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  * werkt door heel Zuid-Holland * 11 jaar ervaring in de tuin aanleg , van klein tot groot * leveren van beplanting +garantie incl.onderhoudt contract * aanbrengen beregenen installatie of robot grasmaaiers * Graaf werkzaamheden , Groot en klein , denk aan : tuin ophogen , tuin afgraven , bouw putten graven . Nieuw-bouw projecten , wij beschikken zelf over de machines . voor grote hoeveelheden zorgen wij voor een Pfas 04 verklaring . * hout constructie , denk aan schuttingen , overkappingen , vlonders * beschoeiingen en damwanden . Wij als Meerkerk loon&Verhuur zijn een jong groeiend bedrijf . We hebben zo voor iedere opdracht ons vak personeel voor u klaar staan ! omdat wij zo uiteen lopend kwa werk zijn hebben wij meerdere motto's die wij daad werkelijk na komen !!! * Waar anderen stoppen gaan wij verder * hoe meer jullie bieden , hoe goedkoper wij worden ! Voor meer ideeën check onze facebook of insta pagina voor meerdere foto`s pagina: Meerkerk Loon & Verhuur en onze website meerkerkloonenverhuur

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Top gedaan en fijn dat Martijn zo goed mee denkt 👍
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi op tijd begonnen met het ophogen/ egaliseren van de inrit. Harde werkers en zeker aan te raden.
 • Arjan de Heer
  Arjan de Heer
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Voor al uw werkzaamheden in en rondom de tuin! Voornamelijk gespecialiseerd in het aanleggen van uw tuin! Wij zijn Arjan de Heer Hoveniers, en werken voornamelijk in Waddinxveen en rondom Waddinxveen. Heeft u werkzaamheden in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken hard voor een eerlijke prijs, Klantvriendelijkheid staat bovenin het vaandel.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prettige jonge man. Snel beschikbaar. Bij mij helaas niet helemaal volgens wens werk verricht, maar wat hij gedaan heeft was zeer netjes. Betere communicatie (wederzijds) was misschien de oplossing geweest. Verder zeer tevreden en zeker een aanrader!!
 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd! Zeer blij met het resultaat!
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Great service and very friendly. Very happy with the work overall.
 • Hak boomverzorging
  Hak boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Lekkerkerk

  Hak Boomverzorging is een jong bedrijf met passie voor het vak. Hak Boomverzorging beschikt over het ETW-certificaat (European Tree Worker) en heeft ruime ervaring in het rooien en snoeien van bomen zodat u zeker bent van vereiste vakkundigheid voor uw klus. Om u het beste van dienst te kunnen zijn kom ik altijd graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kunt u er zeker van zijn dat er een gepaste offerte voor u gemaakt wordt.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  In Ridderkerk. Snel en professioneel een enorme conifeer en een metershoge taxus verwijderd en afgevoerd. Goede communicatie en alles netjes achtergelaten.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lekkerkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1131 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lekkerkerk

Andere vakmensen in Lekkerkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt