Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nieuw-Lekkerland

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75106 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Fijne mannen en goed werk geleverd.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75519 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel aardige heren, hebben netjes de bomen en heg gesnoeid en oude grassen verwijderd, echt super en aan te raden
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • Hak boomverzorging
  Hak boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Hak Boomverzorging is een jong bedrijf met passie voor het vak. Hak Boomverzorging beschikt over het ETW-certificaat (European Tree Worker) en heeft ruime ervaring in het rooien en snoeien van bomen zodat u zeker bent van vereiste vakkundigheid voor uw klus. Om u het beste van dienst te kunnen zijn kom ik altijd graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kunt u er zeker van zijn dat er een gepaste offerte voor u gemaakt wordt.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  In Ridderkerk. Snel en professioneel een enorme conifeer en een metershoge taxus verwijderd en afgevoerd. Goede communicatie en alles netjes achtergelaten.
 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd! Zeer blij met het resultaat!
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Great service and very friendly. Very happy with the work overall.
 • Meerkerk Loon en Verhuur
  Meerkerk Loon en Verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  * werkt door heel Zuid-Holland * 11 jaar ervaring in de tuin aanleg , van klein tot groot * leveren van beplanting +garantie incl.onderhoudt contract * aanbrengen beregenen installatie of robot grasmaaiers * Graaf werkzaamheden , Groot en klein , denk aan : tuin ophogen , tuin afgraven , bouw putten graven . Nieuw-bouw projecten , wij beschikken zelf over de machines . voor grote hoeveelheden zorgen wij voor een Pfas 04 verklaring . * hout constructie , denk aan schuttingen , overkappingen , vlonders * beschoeiingen en damwanden . Wij als Meerkerk loon&Verhuur zijn een jong groeiend bedrijf . We hebben zo voor iedere opdracht ons vak personeel voor u klaar staan ! omdat wij zo uiteen lopend kwa werk zijn hebben wij meerdere motto's die wij daad werkelijk na komen !!! * Waar anderen stoppen gaan wij verder * hoe meer jullie bieden , hoe goedkoper wij worden ! Voor meer ideeën check onze facebook of insta pagina voor meerdere foto`s pagina: Meerkerk Loon & Verhuur en onze website meerkerkloonenverhuur

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Top gedaan en fijn dat Martijn zo goed mee denkt 👍
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95783 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een afspraak maken met Serkan ging snel en hij heeft de klus netjes en naar behoren uitgevoerd. Serkan mag zeker terugkomen!
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75265 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes op tijd, netjes alles opgeruimd ik zou hem zeker aanbevelen.
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Nieuw-Lekkerland

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi op tijd begonnen met het ophogen/ egaliseren van de inrit. Harde werkers en zeker aan te raden.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nieuw-Lekkerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1095 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Nieuw-Lekkerland

Andere vakmensen in Nieuw-Lekkerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt