Vind timmermannen in Lekkerkerk

Op zoek naar timmermannen in Lekkerkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Lekkerkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 547 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Lekkerkerk

 • A.R.A. Bouw

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 5 van 55537 reviews

  Ik ben een all-round timmerman en heb ook 20 jaar ervaring in de interieurbouw

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Deur keurig ingehangen, goed overlegd tijdens de klus!
 • Maitimu Tech

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews

  werkgebied regio zuid holland relavante werkervaring: 1. Zonwering: Reparatie, plaatsen, afstellen, onderhoud. 2. Klusjesman : in en Rondom het huis. bv. lampen ophangen, gordijnrails, rolgordijnen enz. 3. dakveiligheid/dakdekker. 4. E & G monteur slimme meters Vop LS meters VP G meterkast VCA BHV Levensreddenhandelen Kleine blusmiddelen Zekerheid van kwaliteit door zekerheid Zoals er gelezen word ben ik van vele markten thuis durf ook zeker de vragen te stellen of ik bepaalde dingen kan, ik kan ook met 2 man sterk komen voor eventuele grotere klusjes. Vanwege de stijgende olieprijzen ben ik helaas genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen ik bereken dat aan de hand van de KM'S x 0,50 ct buiten de straal van 15 km.

  Laatste review:

  Rolluik repareren -

  Landro is een aardige, nette en vakkundige reparateur. Ik ben zeer tevreden over de klus en beveel hem ook aan. Prijs en kwaliteit prima in orde. Vervangen opwinder, gaten vullen en inspuiten van staaldraad.
 • Richard Casteleijn

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.85162 reviews

  Richard Casteleijn is een goed opgeleide timmerman met 15 jaar ervaring in het vak.. Mijn klussen zijn vooral complete zolderverbouwingen/vlieringen, dakramen plaatsen, wanden en plafonds plaatsen, aftimmeren en kozijnen en deuren plaatsen. Met mijn gemotiveerde mensen streef ik erna om de klus in 1 x achter elkaar af te maken. Voor inlichtingen en een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen. Richard Casteleijn

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie en snel een afspraak in kunnen plannen. Op afgesproken dag netjes op tijd aanwezig. Björn was erg vriendelijk en heeft het dakraam vakkundig geplaatst.
 • Brinkman Betimmeringen

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews

  Brinkman Betimmeringen is gestart in 2006, door Lennart Brinkman, met inmiddels ruim 20 jaar werk ervaring. Onze werkzaamheden bestaan uit, maatwerk meubels, keukens, houten kozijnen, ramen en deuren, scheidingswanden en alle andere timmerwerken in en aan uw huis. Alles wordt gemaakt in eigen werkplaats. Duidelijke afspraken en hoge kwaliteit zorgen voor een optimaal eindresultaat !

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Arrived on time, was neat and tidy, did a fantastic job hanging our doors. Very happy with the price and the quality of work.
 • Witvliet Meubelen

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews

  Witvliet Meubelen is gespecialiseerd in het maken van o.a. meubelen van steigerhout, sloophout, douglashout, eiken en vurenhout. Meubels voor zowel binnen als buiten, op maat en locatie geleverd. Ook voor het leveren en plaatsen van overkappingen, tuinhuizen, schuttingen en licht hoveniers werk bent u bij ons op het juiste adres.

  Laatste review:

  Veranda aanleggen of vervangen -

  Ik ben een beetje laat maar ik wil graag melden dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Daarnaast zijn de mannen zeer flexibel en bekwaam. Zelfs de design kant werd zeer professioneel en creatief aangepakt. In 1 woord prima.
 • Fa-ya Montagebedrijf

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.65262 reviews

  Faya montagebedrijf is inmiddels een oud familiebedrijf. Wij mogen na al die jaren wel zeggen dat wij een ervaren bedrijf zijn met uitstekende vakmannen. Wij bieden voor al uw klussen en problemen een vakkundige oplossing. Wij gaan zorgvuldig en goed voorbereid te werk en een tevreden klant is dan ook onze motto. Wij hopen op een spoedige en fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Faya montagebedrijf

  Laatste review:

  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren -

  Murat zou bij mij de boeidelen en gevel bekleding vervangen door kunstof. Murat zou ko takt opnemen wanneer hij zou beginnen maar helaas dit ging al mis. Vervolgens wordt en materiaal geleverd,sneller dan Murat in gedachten had, en begon de klus een week later. Dinsdag was daar Murat met z'n maat, niet zijn vaste maat, maar hij begon. Oude delen eraf en nieuwe kunstof delen erop. De eerste 4 delen waren geplaatst morgen verder. Wo. morgen om 8 uur was Murat er weer echter om half 9 nog in de auto want z'n maat was nog niet wakker!! Murat vond het vreemd dat ik daar wat van zei. De geplaatste delen zaten deze zo strak tussen de muur dat uitzetten niet mogelijk was. Dit en de manier van werken besloot mij om de klus te annuleren. Een klus van 1week uitsmeren over 10 dagen met deze kwaliteit. Bedenk goed waneer je met Murat in zee gaat.
 • Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews

  Hallo, Een ervaren allround timmerman, die verschillende soorten timmerwerkzaamheden en klusjes uitvoert.

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  Hika bouw reageerde snel en kon ook snel de opdracht uitvoeren. Hij was op tijd en heeft netjes de deur ingekort. Daarna ook nog terug gehangen.
 • Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews

  Welkom op het profiel bij Werkspot. HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF IS DE BOUWER VAN RELATIES. SAMEN MET U WERKEN WE AAN UW VASTGOED. DAARBIJ MAKEN WE HET U GRAAG GEMAKKELIJK DOOR U IN HET HELE BOUWPROCES TE ONTZORGEN EN UW WENSEN EEN CENTRALE PLAATS TE GEVEN. Met veel enthousiasme en creativiteit realiseren we diverse bouwprojecten. Aandacht voor kwaliteit is daarbij het kenmerk van onze projecten en opdrachtgevers. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar hoogwaardige bouwmethoden, waarbij duurzaamheid en vakmanschap hand in hand gaan. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we samen met u bouwen. Ontzorgen is onze misse, van planontwikkeling tot en met vastgoedbeheer. We betrekken onze opdrachtgevers bij het bouwproces door een aan- sprekende manier van organiseren en communiceren. Juist dat maakt ons tot bouwers van relaties. Bouwprojecten VAN ONTWERPEN EN BOUWEN TOT SERVICE EN VASTGOEDBEHEER. DAT IS WAAR HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF GOED IN IS. WE HEBBEN DE KENNIS IN HUIS OM PROJECTEN COMPLEET TE REALISEREN. DAARIN OVERTREFFEN WE ALS BOUWERS VAN RELATIES GRAAG UW VERWACHTINGEN. In de ontwerpfase ondersteunen wij bij plan- ontwikkeling, architectenselectie, materiaalkeuze en vergunningaanvraag. De daadwerkelijke uitvoering van het bouwproject voeren we met verschillende onderaannemers uit. U ervaart hierbij hoge kwaliteit en aandacht voor uw wensen. Naast de voorbereidende en uitvoerende fase van het bouwproces is Hoogerbrug Bouwbedrijf ook de partner voor onderhoud en vastgoedbeheer. Zo helpen we u een duurzame en comfortabele woon- of werkomgeving te realiseren.

  Laatste review:

  Trap repareren of onderhoud -

  Kees is een echte goede timmerman. Snelle reactie. Goed advies geven. het bulstrade is precies wat we willen. Goed geïnstalleerd. hij is een goede keuze van je houten werk.
 • Timmer- en Onderhoudsbedrijf Rosinger

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.75113 reviews

  Geachte heer / mevrouw, Mijn naam is Norbert Rosinger ZZP-er,uit Den Haag. Ik werk al 21 jaar als timmerman.Sinds 2012 opereer ik als een Nederlandse Traporenovatie bedrijf. Ik heb daar ongeveer 1500 trappen geplaatst ,dus ik heb veel ervaring opgedaan. Als u opzoek is naar een betrouwbare ZZP-er, die zelfstandig kan werken, bied mij een kans om te laten zien hoe ik werk en wat voor kwalitieit ik lever. Ik heb een paar fotos bijgesloten van de trappen die ik heb gemaakt,en ik heb heel veel goede review.Als u geinteresserd bent, neem dan alstublieft contact met me op. Met vriendelijke groet, Norbert Rosinger

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  vriendelijke harde werkers ,prachtige trap!
 • Bakker Allround Service

  Timmerman in Lekkerkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Jaime Bakker en ik ben trots eigenaar van het bedrijf Bakker Allround Service. Dit zijn de volgende werkzaamheden die ik graag voor u uitvoer: - gespecialiseerd in houten vlonders en composiet. - Alles qua hout - Timmeren - Sloten en deuren - kozijnen - plafonds Bij interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, J.W.E. Bakker

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Jaime heeft geweldig werk geleverd! Hij kon snel langskomen voor een eerste kennismaking, en kon vervolgens ook snel beginnen met de werkzaamheden. Het werk duurde iets langer dan initieel gepland, maar ze hebben ontzettend hard gewerkt en zijn netjes teruggekomen om de laatste dingen af te ronden. Wij hebben Jaime nu ook gevraagd of hij binnenshuis een inbouwkast voor ons kan repareren. Wij zijn erg tevreden!

Populaire lokale timmermannen in Lekkerkerk

Andere vakmensen in Lekkerkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur