Vind stratenmakers in Lekkerkerk

Op zoek naar stratenmakers in Lekkerkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Lekkerkerk

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door verzakking van de 2 parkeerplaatsen was het nodig om ze voor een deel op te hogen zodat alles weer netjes aansloot tot aan de gevel. Mantjes tuinen heeft de klus vlot en strak geklaard! Top! Wij zitten er weer netjes bij.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Aardige gozer, hard gewerkt! En heel erg snel beschikbaar
 • Milan Skrobich
  Milan Skrobich
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Milan Skrobich kan je helpen met je Stratenmaker klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Milan Skrobich om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Milan zou mijn terras opnieuw leggen. Dat heeft hij netjes en snel gedaan, en zonder daar iets voor te vragen heeft hij ook gelijk een aansluitend stukje bestrating meeopgehoogd en strak getrokken. Hij spreekt zeer goed Engels, communicatie is geen probleem en prijs is netjes. Ik houd hem in mijn adresboekje.
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk
  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Karel kwam zijn afspraken na en heeft een mooie tuin aangelegd.
 • Jaimystraatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Straatmaker met 30 jaar ervaring. In bezit van alle gereedschappen om tuinen te maken. Alle soirten werkzaamheden van straatwerk ,schuttingen plaatsen tot grindvlakken aanleggen. Niet tevreden- geen betaling. Niks vooraf,alles na oplevering.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Om te beginnen laat ik vanaf nu mijn klussen in de tuin door Barry uitvoeren! Zo tevreden, qua service, vriendelijkheid, stiptheid en beloften die volledig nagekomen worden en misschien zelfs overtroffen worden. Bedankt!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65185 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede klus geklaard.
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  J.S dienstverlening

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Dit bedrijf is een aanrader, keurig gewerkt, konden heel snel starten, vriendelijk! Wij zijn tevreden.
 • martijn infra
  martijn infra
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Mijn naam is Martijn Stolk. Ik ben gespecialiseerd in grondverzet, riolering en bestrating. Na 8 jaar werken bij een werkgever, ben ik voor mijzelf begonnen voor meer diversiteit. Ik sta open voor diverse opdrachten, en bespreek deze graag met u.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Martijn heeft tegels verwijderd, zand afgegraven, tuinaarde gestort en nieuw bestraat. Fijne communicatie en mooi werk geleverd!
 • M.C.N. Bestratingen
  M.C.N. Bestratingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Ik ben een handige Harry die eigenlijk alles wel kan. Ik werk bijna 20 jaar voor mezelf en heb dus de nodige ervaring en kennis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Marco is een vakman. Leverd goed werk af. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk. Keurig oprit laten bestraten. Dankjewel Marco
 • Giovanotto Bestrating & Grondverzet
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Lekkerkerk

  Giovanotto bestratingen&grondverzet .6jaar ervaring in het stratenmakers gebied. Voor in de vrije avond uren en weekenden maak ik graag tijd vrij om u tuin zo strak als mogelijk is af te leveren . Werkzaam in: Bloembakken Oplsuitbanden Kunstgras Grindmatten&grind Bestrating tot 120m2 Het afvoeren van grond of puin. Goten plaatsen . Uw complete tuin renoveren bij ons bent u dan aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nadat iemand anders ons had laten zitten, besloten de klus op werkspot uit te zetten, nou ik kan je vertellen daar heb ik geen spijt van. Ik was nog een beetje onzeker doordat Giovanotta bestrating nog niet zoveel reviews had, maar dat was onterecht. Punctueel en professioneel ik zou zeggen, werkman(nen) gevonden!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Lekkerkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 222 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Lekkerkerk

Andere vakmensen in Lekkerkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt