Vind Installatiebedrijven in Lekkerkerk

Op zoek naar Installatiebedrijven in Lekkerkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Lekkerkerk

 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85295 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Netjes op tyd gekomen en gauw verdiend voor hem.
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.5 van 54.55166 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en professioneel
 • Mano Safety
  Mano Safety
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  -Voor de installatie, reparatie of onderhoud van uw vloerverwarming bent u hier op het juiste adres! -Vloerverwarming aanleggen met A-label materiaal infrezen stofvrij met nieuwste apparaten -Radiatoren vervangen en aansluiten -Loodgieters werkzaamheden -Riool ontstoppen service -Elektra en groepenkast vervangen of samen stellen 1 fase of 3 fase -Brandslanghaspels vervangen, keerklep vervangen met KIWA keurmerk en NEN 1006 volgens water werkblad 1.4G. -Offerte binnen 24 uur

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Dezelfde dag nog de pomp vervangen. Netjes alle leidingen schoongespoeld, keurig gewacht tot de vloerverwarming het weer deed. Zeer tevreden over deze 2 heren
 • Prima warmte
  Prima warmte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  Installatiebedrijf

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  De klus is snel en netjes gerealiseerd keteltje brand nu een aantal dagen prima werk.
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 6 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Deskundig, aardig en hardwerkend. Heeft bij ons een buitenkraantje geplaatst in de voortuin, een waterafvoer aangesloten en een wasbakje geplaatst in de achtertuin. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zeer zeker een aanrader!
 • MEM Installatietechniek
  MEM Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85197 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  Stuur een aanvraag via Www Toiletrepareren nl Uw specialist in het repareren van toiletten, en wij gaan niet weg voordat de klant tevreden is! Wij kunnen bijna voor alle merken onderdelen set leveren en installeren. De reviews zeggen genoeg over hoe wij klanten tevreden achterlaten met onze werkwijze.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Toilet drukplaat en inbouw snel en goed gerepareerd. Prima communicatie!
 • MR BOUWBEDRIJF
  MR BOUWBEDRIJF
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  A CONSTRUCTION COMPANY BUILDING TRUST WITH QUALITY WORK All expertise under one roof, which allows us to charge competitive prices and guarantee the highest quality. Call us today and bring our 30+ YEARS construction company skills and extensive contractor experience to your next project. NO JOB TOO BIG OR TOO SMALL! DON'T GO FOR CHEAP, GO FOR QUALITY! Mike. MR Bouwbedrijf

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Mike is van a tot z heel correct. Duidelijk en snel in communicatie en de kwaliteit van het geleverde werk is zeer naar tevredenheid. Hij werkt erg netjes, ruimt na afloop grondig op en denkt mee in de oplossing. Wij zullen Mike zeker vaker inhuren voor klussen.
 • Ozzy Installatietechniek
  Ozzy Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  Ozzy Installatietechniek, regio Zuid-Holland. Cv-monteur, loodgieter.

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Bedankt voor je werk! Heeft ons gered van een koud weekend! Mijn ketel die al heel lang niet meer onderhouden is. Helaas zorgde een waterlek door de pomp ervoor dat de elektronica kapot ging en vervangen moest worden, wat in eerste instantie werd geadviseerd. Fijn dat de nodige details onderhanden waren, de prijzen eerlijk zijn en perfect geïnstalleerd. Hij is erg aardig en professioneel. Betaling gebeurt via factuur.
 • Heijnen service
  Heijnen service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  Heijnen service. Een eenmanszaak ideaal voor onderhoud aan uw bestaande panelen. met de benodigde kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw panelen optimaal blijven presteren.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Eerste contact was zeer plezierig. Zonnepanelen zijn verwijderd van het dak omdat ik op zoek moet naar een lekkage veroorzaakt door...? het eerste deel van het werk verliep vlot. Duidelijke communicatie vooraf over kosten.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Installatiebedrijf in Lekkerkerk

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Prettige vakman, goede installatie.

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Lekkerkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1735 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Lekkerkerk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Lekkerkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt