Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Wijngaarden

 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas is de klus niet doorgegaan doordat de hovenier onverwacht een baan en opleiding ging doen. Contact was wel heel prettig. Jammer maar zo kan het ook gaan.
  Kom in contact
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima werk verricht (m.n. onkruid verwijderen), komen afspraken goed na, duidelijke communicatie, goeie prijs-kwaliteitverhouding en hele vriendelijke mensen.
  Kom in contact
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75271 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij zijn zeer tevreden klanten. Het contact verliep vanaf het eerste moment goed en prettig. Dirk is heel prettig in de omgang, dacht goed mee met ons en heeft uitstekend werk geleverd, voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden met onze gerenoveerde voortuin en raden Dirk van harte aan!
  Kom in contact
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95815 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De voortuin ziet er weer netjes uit, Serkan heeft alles vrijgemaakt van onkruid en mos, heggen geknipt en restafval meegenomen. Er werd flink doorgewerkt, ondanks het benauwde weer. Prettig contact. Eén afgesproken prijs voor de hele klus was voor mij duidelijk en overzichtelijk. Bedankt, Serkan!
  Kom in contact
 • Jacco`s Bouw en Tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Hardinxveld-Giessendam bij Jacco`s Bouw en Tuin terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Wand- of vloertegels zetten, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jacco is een harde werker met verstand van zaken, behulpzaam en werkt heel secuur en netjes. Hij heeft onze klus fantastisch geklaard en wij zijn super blij met hem. Ik had hem ook gevraagd om even naar de deur van de inbouwkoelkast te kijken omdat deze uit zijn lagers is gelopen en nadat bleek dat de lagers kapot zijn, ging hij gelijk op internet op zoek naar nieuwe en heeft deze gelijk besteld om ze te vervangen zodra hij ze heeft ontvangen. Ik kan hem zeer zeker van harte aanbevelen, je krijgt er geen spijt van om met hem in zee te gaan. Dankjewel Jacco voor je al je hulp!
  Kom in contact
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75547 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heg snel gesnoeid en afgevoerd Aardige mensen, netjes gewerkt
  Kom in contact
 • Thijs van de Graaf
  Thijs van de Graaf
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Thijs van de Graaf is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Bleskensgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in de Grond weg en waterbouw.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snel en duidelijk contact. Goede afspraken die hij ook na komt. Alles bespreekbaar waardoor het voor iedereen mogelijk is een klus op maat te realiseren. Wij hebben een beschoeiing laten plaatsen van 13,5x3x60. Wij zullen Thijs zeker bellen bij een volgende klus!
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend 👍
  Kom in contact
 • JeRo Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Wijngaarden

  Meer dan 10 jaar ervaring in alle onderdelen in en rondom uw woning. Van klein meubilair tot volledige renovaties.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Klus moet nog gedaan worden, maar de afspraken zijn goed verlopen.
  Kom in contact
 • Keya bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Wijngaarden

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Vianen, dan kan Keya bouw B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Job went good He is hardworker, he came on time in the morning.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1518 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Wijngaarden

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt