Vind Tuinmannen in Wijngaarden

Op zoek naar Tuinmannen in Wijngaarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Wijngaarden

 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas is de klus niet doorgegaan doordat de hovenier onverwacht een baan en opleiding ging doen. Contact was wel heel prettig. Jammer maar zo kan het ook gaan.
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75132 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Kevin en Julia hebben een fantastische klus afgeleverd. Aardige jonge gasten die mijn dicht gegroeide tuin heel netjes hebben bewerkt tot weer iets moois waar ik de hele dag naar zit te kijken. Dus ik ben er erg blij van geworden.En goede adviezen betreffende het onderhoud Dank je wel K&J. We houden contact!
 • RDH Klus en Tuin
  RDH Klus en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Heeft u een Hovenier nodig ? RDH Klus en Tuin kan u helpen met alle klussen die een Hovenier voor u kan uitvoeren. Zoals plantsoen onderhoud, struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoudwerkzaamheden, gras leggen of zaaien, hek of schutting repareren of onderhouden of advies. Mogelijk nog meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Roy was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Hij heeft de klus goed uitgevoerd en heeft nog wat extra gedaan binnen de overeengekomen tijd. Goede prijs / kwaliteit.
 • VDS Groen & Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Wijngaarden

  VDS Groen & Bestratingen kan je helpen met je Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf klus in Sliedrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met VDS Groen & Bestratingen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kon op het laatste moment meteen aan de slag. Dit was noodzakelijk aangezien het schema buiten onze macht om werd opgeschoven naar voren. Waarvoor dank!
 • Kreukniet dienstverlening
  Kreukniet dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Wij zijn een klein bedrijf wij doen tuinaanleg ,schuttingen zetten,overkappingen zetten, diverse kleine riolerings werkzaamheden,overkappingen plaatsen Ook doen wij al uw graafklussen

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Mannen hebben netjes gewerkt en volgens afspraak geleverd ben zeer tevreden over hun.
 • Jacco`s Bouw en Tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Hardinxveld-Giessendam bij Jacco`s Bouw en Tuin terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Wand- of vloertegels zetten, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jacco is een harde werker met verstand van zaken, behulpzaam en werkt heel secuur en netjes. Hij heeft onze klus fantastisch geklaard en wij zijn super blij met hem. Ik had hem ook gevraagd om even naar de deur van de inbouwkoelkast te kijken omdat deze uit zijn lagers is gelopen en nadat bleek dat de lagers kapot zijn, ging hij gelijk op internet op zoek naar nieuwe en heeft deze gelijk besteld om ze te vervangen zodra hij ze heeft ontvangen. Ik kan hem zeer zeker van harte aanbevelen, je krijgt er geen spijt van om met hem in zee te gaan. Dankjewel Jacco voor je al je hulp!
 • Metsie Gibobouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Ik ben Lars en samen met mijn collega doe ik verschillende tuinklussen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Werken snel en zijn erg vriendelijk.
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Lavande aanleg & Tuin onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75267 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vakkundig uitgevoerd ,netjes en professioneel fijne mensen!
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2567 reviews
  Tuinman in Wijngaarden

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Netjes en snel gewerkt

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 342 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Wijngaarden

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt