Vind Airco installateurs in Wijngaarden

Op zoek naar Airco installateurs in Wijngaarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Wijngaarden

 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95159 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Prima vakman. Heeft bij ons vier binnenunits en twee buitenunits onderhoud aan gedaan Werkt netjes, komt afspraken na en is op tijd
  Kom in contact
 • HB-installatiebedrijf
  HB-installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  Airco’s & Warmtepompen. Installeren & inbedrijfstellen van Airco’s en Warmtepompen. Volledig gecertificeerd c.f BRL & F-gassen. Airco’s worden gemonteerd na overleg en naar wens van de klant.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Opdracht was het verplaatsen van de airco van de 1e verdieping naar de zolder ivm een verbouwing, zowel de binnen unit als de buiten unit. De klus is goed verlopen, prettig contact vanaf het eerste telefoontje, kon snel schakelen en gewoon simpelweg een reële prijs voor goed gelukt werk. Ze waren met 2 mensen, duurde langer dan verwacht/begroot. Werkte hard en dachten goed mee met de aanpassingen die er gemaakt werden. Hadden oog voor details en werkte nauwkeurig, airco hang precies zoals verwacht en ook de buitenunit en afwerking is prima te noemen. Al met al een goede ervaring, naar alle waarschijnlijkheid mogen ze nog 3 nieuwe units komen plaatsen als de verbouwing op zijn einde loopt, zo tevreden zijn we. Wel wat kleine details die de volgende keer toch met iets beter mogen, maar niks om over te vallen, vooral omdat ze snel ons konden helpen en ook meer gedaan hebben dan dat we van te voren afgesproken hadden, en dat ook zonder problemen deden! 4.5 sterren zeker!
  Kom in contact
 • Curned Coolsystem Service&Repair
  Curned Coolsystem Service&Repair
  Beoordeling: 4.6 van 54.65414 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  Mijn naam is Edmond Kopra, eigenaar van curned Coolsystem service + repair. Oorspronkelijk kom ik uit Curaçao en daar heb ik ook mijn opleidingen genoten. Ik ben gediplomeerd elektricien en storingstechnicus. Na het halen van mijn diploma. De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest bij kleine en grote bedrijven. Ik ben bij deze bedrijven altijd met mijn handen bezig geweest, veelal als service monteur. Daarnaast ben ik ook blijven leren, ik heb bijvoorbeeld ook het certificaat Remeha specialist behaald. Geen klus is mij te klein of te groot, van plaatsen van hele CV systemen tot verplaatsen van wandcontact dozen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Heel erg tevreden! Goede communicatie en vakwerk geleverd!
  Kom in contact
 • Klimaattechniek Drechtsteden
  Klimaattechniek Drechtsteden
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Dordrecht, dan kan Klimaattechniek Drechtsteden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Wij zijn ontzettend blij met de service, mooi afgewerkt en snel.
  Kom in contact
 • JustCool Klimaattechniek BV
  JustCool Klimaattechniek BV
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  JustCool Klimaattechniek BV kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Alblasserdam, maar ook heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met JustCool Klimaattechniek BV om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Bekijk op onze website www.justcool.nu onze vele positieve reviews

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Hij gaf de klus door aan een ander (zonder ons te informeren), die ander kon ineens niet op de afgesproken datum en vroeg 50% meer! Bizar slecht bedrijf
  Kom in contact
 • Mosso Montage
  Mosso Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  Mosso-Montage is een twee-mans bedrijf dat begin 2011 is opgericht. Wij hebben 20 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en loodgieterswerk . Deze ervaring hebben wij opgedaan bij diverse toonaangevende bedrijven . Service , vakmanschap en betaalbaarheid staan bij ons voorop.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Perfecte uitvoering van de installatie. Ben zeer tevreden met installatie van 1 buitenunit en 4 binnenunits van Daikin. Ondanks (naar mijn mening) uitdagende installatie netjes en correct uitgevoerd.
  Kom in contact
 • A.A.V. Service & Trading
  A.A.V. Service & Trading
  Beoordeling: 4.6 van 54.65204 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  AAV Service & Trading is een installatiebedrijf op het gebied van W-installaties, welke levert, installeert en service verricht aan: Split-airconditioningsystemen, VRF- Systemen, Chillers, Computerairconditioningsystemen, Luchtbehandeling, Warmtepompsystemen en Luchtgordijnen. Het leveren en installeren van Koel- en Vriescellen, en Kleinkoeling. Levering en service aan Luchtbevochtigers, Luchtontvochtigers en Luchtdrogers. Wij verzorgen een 24 uurs service door geheel Nederland. We hebben onderhoudscontracten voor airconditioningsystemen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Only filters are cleaned and they were mostly clean already. I was expecting inside of the airco to be cleaned with foam and water. I didn't see but they informed that Gas has been checked but airco is working worse than before and not making the room hot like before, it was better before the service.
  Kom in contact
 • Hagendoorn Installaties
  Hagendoorn Installaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Wijngaarden

  Aircool is uw lokale installateur/leverancier voor uw airconditioning! Aircool levert al ruim 3 jaar elke dag nieuwe installaties op bij tevreden klanten. Wij zijn F-gassen gecertificeerd en werken natuurlijk veilig met ons VCA diploma`s op zak. Al onze installaties worden i.c.m. een optioneel onderhoudscontract 5 jaar volledige garantie gegeven. Aircool werkt met de nieuwste milieuvriendelijkste materialen/gassen die er zijn. Op deze manier bent u met uw nieuwe airconditioner goed bezig met het milieu en uw portemonnee!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Heel goed geholpen! Er kon flexibel worden gepland, er werd goed met ons meegedacht en de prijs was goed. De airco hangt inmiddels en wordt al veelvuldig gebruikt (als verwarming).
  Kom in contact
 • Trifera
  Trifera
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Airco installateur in Wijngaarden

  Trifera kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in heel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Trifera om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Trifera neemt geen reiskosten in rekening!

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Erg vriendelijk en rustig. Legde goed uit wat hij ging doen.
  Kom in contact
 • Cool Climate Solutions
  Cool Climate Solutions
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Wijngaarden

  Cool Climate Solutions is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het installeren van koel technische installaties zoals airco systemen en het onderhouden van deze systemen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Bart is heel kundig. Hij heeft in onze winkel airco aangelegd binnen een dag en voor een goede prijs. Wij hebben hem al gevraagd voor onze andere winkel.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 268 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Wijngaarden

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt