Elektriciens in Wijngaarden

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Wijngaarden. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Wijngaarden

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Wijngaarden

 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95892 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Baro kwam dezelfde dag nog en heeft alles supersnel opgelost! Bedankt!!
  Kom in contact
 • Take Off Installation Technology
  Take Off Installation Technology
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Take Off Installation Technology is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Capelle aan den IJssel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Was snel, deskundig en voor een redelijke prijs.
  Kom in contact
 • HB-installatiebedrijf
  HB-installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Airco’s & Warmtepompen. Installeren & inbedrijfstellen van Airco’s en Warmtepompen. Volledig gecertificeerd c.f BRL & F-gassen. Airco’s worden gemonteerd na overleg en naar wens van de klant.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Opdracht was het verplaatsen van de airco van de 1e verdieping naar de zolder ivm een verbouwing, zowel de binnen unit als de buiten unit. De klus is goed verlopen, prettig contact vanaf het eerste telefoontje, kon snel schakelen en gewoon simpelweg een reële prijs voor goed gelukt werk. Ze waren met 2 mensen, duurde langer dan verwacht/begroot. Werkte hard en dachten goed mee met de aanpassingen die er gemaakt werden. Hadden oog voor details en werkte nauwkeurig, airco hang precies zoals verwacht en ook de buitenunit en afwerking is prima te noemen. Al met al een goede ervaring, naar alle waarschijnlijkheid mogen ze nog 3 nieuwe units komen plaatsen als de verbouwing op zijn einde loopt, zo tevreden zijn we. Wel wat kleine details die de volgende keer toch met iets beter mogen, maar niks om over te vallen, vooral omdat ze snel ons konden helpen en ook meer gedaan hebben dan dat we van te voren afgesproken hadden, en dat ook zonder problemen deden! 4.5 sterren zeker!
  Kom in contact
 • BE Electric
  BE Electric
  Beoordeling: 5 van 555123 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  BE Electric kan je helpen met je Elektricien klus in Den Haag,Amsterdam,Rotterdam, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BE Electric om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  On time. Nice person. Made perfect drill hole! Happy with his service hanging lamps and curtain rail.
  Kom in contact
 • De elektricien
  De elektricien
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Ik ben de elektricien snel en betrouwbaar met kennis van elektra werk al meer dan 17 jaar actief in de elektra waaronder in de nieuwbouw renovatie storingsdienst utiliteitsbouw bouwplaatsen en retail Dus woningen Supermarkten winkels en de aanleg voor het starten van een bouwplaat

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Alles was goed.
  Kom in contact
 • Selektrotechniek
  Selektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Selektrotechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor goede dienstverlening, service en onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in Laadpaal, groepenkast, renovatie, utiliteit, service en onderhoud. We beschikken over goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers die staan voor hun vak. Selektrotechniek werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers zoals aannemers, gemeente, projectontwikkelaars, onderwijsinstellingen, particulieren en Verenigingen van Huiseigenaren. Wij waarderen de kans om met onze klanten samen te werken aan hun elektrische project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Selektrotechniek

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Erg lief ik had een geschikte persoon maar erg top dat hij mij belt voor top informatie.
  Kom in contact
 • Molenvliet ElektroService
  Molenvliet ElektroService
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Molenvliet ElektroService, voor kleine klussen aan huis op gebied van elektro en computer. Ook voor ophangen van lampen, planken, schilderijen etc. Werkregio Zuid Holland en West Brabant.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super goed gedaan lieve rustige man
  Kom in contact
 • Technical Teamwork
  Technical Teamwork
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Bij Technical Teamwork zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan elektrische werkzaamheden, waarbij vakmanschap en klanttevredenheid centraal staan. Ons team van gecertificeerde elektriciens biedt onder andere de volgende diensten aan: . Vervangen van groepenkasten . Installatie van zonnepanelen . Verhelpen van storingen . Complete renovaties . Verleggen van stopcontacten Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote projecten, wij leveren altijd hoogwaardige en veilige oplossingen op maat. Kies voor Technical Teamwork en ervaar de perfecte combinatie van professionaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service. Samen werken we aan een veilige en efficiënte elektrische toekomst voor uw woning of bedrijfspand!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Super vriendelijke jongeman. Alles door gesproken en ons echt uit de brand geholpen. Hij gaat ons nog verder helpen met uitbreiding van de meterkast. We wachten de offerte nog even af maar prijs kwaliteit verhouding Super goed. Niet twijfelen maar doen! Tot snel;-))
  Kom in contact
 • Nijbroek installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Dordrecht bij Nijbroek installatiebedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Jonathan was erg flexibel, goed in zijn werk en communicatief sterk. We hadden een klus die snel moest gebeuren en een paar keer opschoof vanwege een aangepaste opleverdatum van ons huis. Dat was echter geen probleem en de klus werd mooi op tijd afgerond. Onderweg dacht hij mee met ons en stelde de nodige vragen om alles naar tevredenheid af te kunnen ronden. Heel fijn!
  Kom in contact
 • M&J Installaties
  M&J Installaties
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in Wijngaarden

  Wij van M&J Installaties zijn gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van Zonnepanelen installaties. Wij bieden een all-in service dat begint bij het oriënteren van het dak en zo een passend systeem te adviseren dat verschilt per woning of bedrijfspand. Naast zonnepanelen installaties kun je bij ons ook terecht voor laadpalen, het vervangen van de groepenkast of andere diverse elektrische installaties.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Goede communicatie over de klus, kwamen afspraken op tijd na. Deze mensen denken in oplossingen en zonnepanelen zijn goed terug geplaatst. Ik ben erg tevreden!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2285 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Wijngaarden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt