Vind Grondwerkers in Wijngaarden

Op zoek naar Grondwerkers in Wijngaarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Wijngaarden

 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3519 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  J.S dienstverlening

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk geleverd en volgens afspraak!
 • Funderingsmaat B.V.
  Funderingsmaat B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  Snel een totaal oplossing voor jouw fundering nodig? Of alleen materiaal? Welkom bij dé specialist in funderingen. Voor bedrijven en particulieren. Hoe werkt het? Stuur ons je wensen toe en we gaan ermee aan de slag. Van een speciaal product of meerdere materialen tot een totaal-oplossing. Inclusief montage

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Paco en zijn collega hebben een mooie fundering neergelegd. Het was een strookfundering plus vloer van 60m2. Duidelijke offerte, goed advies, goede communicatie. Het is dat ik niet vaak een fundering nodig heb maar anders zou ik hem zeker weer inhuren. Aanrader!
 • Van Damme bouw&montage
  Van Damme bouw&montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  Bij van damme bouw willen we alleen maar voor het beste gaan. Secuur werk en simpelweg gewoon vakwerk. Ben een jonge ondernemer die zeer grote ambitie heeft tot begroeing van zn bedrijf. Als u iets moois wil voor een reeële prijs, kan ik dat voor u realiseren. Thierry van damme

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer professioneel, goed meedenken en met goede oplossingen voor vraagstukken komen. Je wordt overal bij betrokken en er is goed overleg. Nemen echt de tijd om de werkzaamheden uit te voeren en meten alles meerdere keren na. Ik kan Van Damme dan ook van harte aanbevelen.
 • Thijs van de Graaf
  Thijs van de Graaf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Wijngaarden

  Thijs van de Graaf is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Bleskensgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in de Grond weg en waterbouw.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super goede ervaring gehad. Thijs kwam in mijn tuin grond afgraven en afvoeren. Hij was goed voorbereid, flexibel en heeft geweldig werk afgeleverd. We waren in een halve dag klaar en alles netjes achter gelaten.
 • Martin van Houwelingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Wijngaarden

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Hardinxveld-Giessendam, dan kan Martin van Houwelingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Verliep heel goed. Aardig. Professioneel, houdt zich aan afspraken. Goede communicatie. Resultaat is heel mooi. Beveel hem aan.
 • Verkuil Integraal Beheer V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker? Dan kun je in Streefkerk bij Verkuil Integraal Beheer V.O.F. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede communicatie en aardige gasten. Ruim op tijd en alles netjes achter gelaten. Dit in combinatie met de juiste prijs! Volgende klus worden ze weer gebeld.
 • Verkuijl Infra Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  Hallo mijn naam is William ik ben beginnend ondernemer in de wegenbouw ik ben beland op werkspot om mijn klantenkring te vergroten en van plan om een mooi resultaat te geven aan mijn klanten de reden dat ik op werkspot zit is eigenlijk om mijn weekenden ook nog te benutten met mijn werk neem gerust contact met mij op. Ik heb tot mijn beschikking een graafmachine en een kiepaanhanger om producten af te voeren en te leveren. vriendelijke groet william.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Hele fijne krachten die erg prettig meedenken voor het mooist mogelijke resultaat. Zeer tevreden!
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Grondwerker in Wijngaarden

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi op tijd begonnen met het ophogen/ egaliseren van de inrit. Harde werkers en zeker aan te raden.
 • Meerkerk dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Wijngaarden

  Werkzaam in regio bergambacht. Zzp'er sinds januari, voornamelijk werkzaam in de agrarische sector, maar ook in de grond-weg- en waterbouw. Tevens ook nog werkzaam in de groen-grijze sector. Momenteel ook nog student aan het hbo. Het bedrijfsmotto is hard werken en samen voor de juiste aanpak kiezen

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jaco was snel met reageren en kwam vooraf bekijken wat er moest gebeuren en kon ter plekke een prijsafspraak maken. Vriendelijke jongen met kennis van zaken. We hadden afgesproken dat de klus op 17 december geklaard zou worden, maar helaas zat de vorst te diep in de grond. Vandaag, op oudejaar, heeft hij samen met zijn maat keurig werk geleverd. Ik ben zeer tevreden.

4.8

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Wijngaarden

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt