Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Wijngaarden

  • Byurkyan Klussenbedrijf
    Byurkyan Klussenbedrijf
    Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

    Laatste review:
    Stucwerk binnen-
    Heel snel geholpen en netjes gedaan wat er moest gebeuren!
    Kom in contact
  • ÖZ-IS
    ÖZ-IS
    Beoordeling: 4.7 van 54.75327 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

    Laatste review:
    Stucwerk binnen-
    Heren hebben zeer snel gewerkt. Binnen een dag alles voor elkaar. Tevens oog voor detail. Bedankt!
    Kom in contact
  • Adi klusjesman
    Adi klusjesman
    Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

    Laatste review:
    Schoorsteen metselen of repareren-
    Adrian is een nette en professionele vakman. Goede communicatie en netjes zijn werk uitvoeren. Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd. Aanbevolen. Thanks Adrian!
    Kom in contact
  • nazif services
    nazif services
    Beoordeling: 4.7 van 54.75284 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

    Laatste review:
    Stucwerk binnen-
    Nazif was heel snel en vriendelijk. Heeft alles helemaal sausklaar opgeleverd.
    Kom in contact
  • Günay Stukadoorbedrijf
    Günay Stukadoorbedrijf
    Beoordeling: 5 van 55567 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

    Laatste review:
    Stucwerk binnen-
    Günay heeft de opdracht als gewenst uitgevoerd. Zeer tevreden met het eindresultaat en het verkregen extra advies. Snel, netjes en efficiënt. Zeker een aanrader! Vervolgens ook binnen 2 dagen nog alle wanden en plafonds op de eerste verdieping laten stucen door Günay, weer zeer tevreden!
    Kom in contact
  • OVCAN
    OVCAN
    Beoordeling: 4.6 van 54.65354 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

    Laatste review:
    Stucwerk binnen-
    Binnen een paar dagen gestart met de klus, en ondanks een kleine taalbarrière heeft dit geen invloed gehad op de uitvoering van onze klus. Wat zijn wij dankbaar voor dit geweldige resultaat die zij binnen een paar uur hebben gerealiseerd.
    Kom in contact
  • Correiastucadoor
    Correiastucadoor
    Beoordeling: 4.9 van 54.95193 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Mijn naam is Osvaldino Correia, ik ben van Kaapverdische afkomst. Ik ben al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het tegelklaar en sausklaar stucen van plafonds en muren(Geen spachtelputz). Dit alles tegen concurrerende prijzen. Iedere klus behandel in met de grootst mogelijke zorg. Daarnaast hanteer ik ook een nauwkeurige planning, waardoor de werkzaamheden op het met u afgesproken tijdstip starten en binnen het afgesproken termijn worden afgeleverd. Verder ben ik zeer flexibel waardoor we meestal wel tot een akkoord kunnen komen. Mocht u voor mijn dienst gaan, kan ik u garanderen dat u zeer tevreden zult zijn met het resultaat. Met vriendelijke groet, Correia Stucadoor Osvaldino Correia

    Laatste review:
    Stucwerk binnen-
    De badkamer is bij ons gestuukt. Dit heeft hij heel netjes gedaan! Hij werkt vrij snel en is heel erg vriendelijk. Ik zou hem zeker aanraden.
    Kom in contact
  • Koele Betonboringen
    Koele Betonboringen
    Beoordeling: 5 van 5559 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Koele Betonboringen / de Boorkabouter is je ideale partner als je een Betonboringen bedrijf nodig hebt in Dordrecht en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in Betonboringen, zaagwerk en sleufwerk. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. Ook droogboren door betonwanden voor airco systemen behoort tot de mogelijkheden, dit kunnen niet veel betonboorders.

    Laatste review:
    Gaten boren-
    Aardige man die zijn werk serieus en netjes uitvoerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en prijsafspraak.
    Kom in contact
  • Van Damme bouw&montage
    Van Damme bouw&montage
    Beoordeling: 5 van 5554 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Bij van damme bouw willen we alleen maar voor het beste gaan. Secuur werk en simpelweg gewoon vakwerk. Ben een jonge ondernemer die zeer grote ambitie heeft tot begroeing van zn bedrijf. Als u iets moois wil voor een reeële prijs, kan ik dat voor u realiseren. Thierry van damme

    Laatste review:
    Veranda aanleggen of vervangen-
    Snelle en professionele communicatie, duidelijke uitleg qua werkzaamheden. Werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd. Eerlijke feedback wat wel eb niet mogelijk is. Zeer tevreden!
    Kom in contact
  • Andrzej Nosal
    Beoordeling: 5 van 55558 reviews
    Metselaar in Wijngaarden

    Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

    Laatste review:
    Sloopwerk algemeen-
    Vanaf het maken van de afspraak tot en met de uitvoering was het contact correct en prettig. Andrzej is een hardwerkend vakman en hij heeft kennelijk plezier in zijn werk. Het afbreken van de stookplaats/schoorsteen verliep vlot en zorgvuldig.
    Kom in contact

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1960 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Wijngaarden

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt