Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Wijngaarden

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95180 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Super vriendelijk, vakman en kundig opgelost.
  Kom in contact
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Voor de afgelopen 11 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Alles netjes volgens afspraak, netjes achtergelaten en goed werk achtergelaten
  Kom in contact
 • Decolicious
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Decolicious kan je helpen met je Stoffeer en monteer klus in Sliedrecht en omgeving. Zoals: PVC vloeren leggen. Plaatsen van plinten. Binnenzonwering en horren monteren, Trappen stofferen, met PVC. Neem direct contact op met Decolicious om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenzonwering plaatsen of vervangen-
  Bert perfect gewerkt volgens afspraak
  Kom in contact
 • A.R.A. Bouw
  A.R.A. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95142 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Ik ben een all-round timmerman en heb ook 20 jaar ervaring in de interieurbouw

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Gewoon top!
  Kom in contact
 • FES Kozijnen en Service
  FES Kozijnen en Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Met vele ervaringen een frisse blik en het hart op de juiste plek helpen we je graag met onze specialiteit: kozijnen, deuren en schuifpuien. Met onze producten rijken we graag een warme huissfeer toe. Onze producten worden door vakmensen gemonteerd om de kwaliteit van het product te realiseren. We werken door heel Nederland vanuit onze standplaats in de omgeving van Dordrecht.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Ik ben super tevreden over het werk wat geleverd is door Sinan en zijn collega. Mooie kwaliteit kozijnen die netjes en snel geplaatst zijn. Er is zelfs wat extra werk uitgevoerd zonder daar moeilijk over te doen. En Sinan heeft voor de afwerking overal netjes overleg gepleegd en advies gegeven om alles tot een mooi eindresultaat te brengen. Communicatie verliep ook zeer prettig met zowel Sinan als Emina. Ik ben continue super goed geïnformeerd over de status. Ze zijn altijd snel bereikbaar, en komen hun afspraken na. Echt toppers!!
  Kom in contact
 • Klusservice Sliedrecht
  Klusservice Sliedrecht
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Welkom bij de Klusservice Sliedrecht Ik ben Alex Hartog, sinds januari 2012 zelfstandig ondernemer, voornamelijk werkzaam in de particuliere sector. Voor kleine verbouwingen bent u bij mij aan het goede adres. Om prettig te kunnen wonen is het nodig om regelmatig (kleine) klussen in en om het huis te doen. Misschien bent u niet in staat om deze zelf uit te voeren of u heeft er gewoon de tijd niet voor. In zulke gevallen kunt u een beroep doen op Klusservice Sliedrecht. Een greep uit mogelijke klussen die ik voor u kan doen: Onderhoud kozijnen, bestrating en tuin Glas zetten Klein schilderwerk Repareren van kranen Laminaat leggen Deuren afhangen Kasten of meubels monteren Isoleren Schutting plaatsen Dakraam plaatsen Verlaagd plafond maken Scheidingswanden plaatsen

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Alex heeft alle klussen goed gedaan. Kwam keurig op tyd. Een aanrader
  Kom in contact
 • Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf
  Hika Bouw- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Hallo, Een ervaren allround timmerman, die verschillende soorten timmerwerkzaamheden en klusjes uitvoert.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Erg vriendelijk, goed en snel geholpen door dit bedrijf! Het was fijn dat er met ons mee gedacht en gekeken werd. Erg tevreden! We zullen Hikabouw zeker aanbevelen
  Kom in contact
 • ANKO Timmer en Onderhoudsbedrijf
  ANKO Timmer en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  ANKO Timmer en Onderhoudsbedrijf is een bedrijf wat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in dakvensters, sinds 2019 werken wij intensief samen met Velux. Dit heeft geresulteerd in verkrijgen van de prijs "montagepartner van het jaar 2022" . Door onze expertise weten we haarfijn hoe en wat er mogelijk is mbt het plaatsen van dakvensters, evenals het vervangen en verduurzamen ervan. Wilt u voorafgaand uw aanvraag een advies op locatie, dan komen we geheel vrijblijvend naar u toe. Zie onderstaand hoe wij de werkzaamheden uitvoeren: https://youtu.be/bPhwLaEDOmg?si=0-envQ4NlIUHn5FO

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, heldere communicatie en netjes opgeleverd.
  Kom in contact
 • Jacco`s Bouw en Tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Hardinxveld-Giessendam bij Jacco`s Bouw en Tuin terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Wand- of vloertegels zetten, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jacco is een harde werker met verstand van zaken, behulpzaam en werkt heel secuur en netjes. Hij heeft onze klus fantastisch geklaard en wij zijn super blij met hem. Ik had hem ook gevraagd om even naar de deur van de inbouwkoelkast te kijken omdat deze uit zijn lagers is gelopen en nadat bleek dat de lagers kapot zijn, ging hij gelijk op internet op zoek naar nieuwe en heeft deze gelijk besteld om ze te vervangen zodra hij ze heeft ontvangen. Ik kan hem zeer zeker van harte aanbevelen, je krijgt er geen spijt van om met hem in zee te gaan. Dankjewel Jacco voor je al je hulp!
  Kom in contact
 • R.S Glas expert
  R.S Glas expert
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Kozijnspecialist in Wijngaarden

  "R.S Glas experts" is voortgekomen uit een diepgewortelde liefde en passie voor particulier werk. In een tijd waarin veel andere glashandels hun focus verleggen naar grootschalige projecten of enkel schadeherstel voor verzekeraars, hebben wij bewust gekozen voor de particuliere sector. Juist binnen deze groep is er een groeiende behoefte aan nauwkeurig advies en vakmanschap. Met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en monteren van diverse glassoorten waaronder figuurglas, enkel glas, gelaagd glas en isolatieglas. samen met een grondige expertise in houtrotsanering, zijn wij de ideale partner voor het isoleren en moderniseren van uw woning. Bij R.S streven we naar niets minder dan uitmuntendheid, en we zijn vastbesloten om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften en wensen."

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Perfect werk geleverd volgens afspraak en afgesproken prijs
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Wijngaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1112 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Wijngaarden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wijngaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt