Vind schilders in Vasse

Op zoek naar schilders in Vasse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Vasse

 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Schilder in Vasse

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Rateb was snel beschikbaar voor een spoed klus. Binnen alle schilderwerk betreft kozijnen en houtwerk gedaan Werkt erg netjes en meedenkend. Erg tevreden over zijn werk en inzet. Afspraak is afspraak. Volgende klus zeker weer via rateb. Fotos van voor en na de tijd.
 • Handy Help Dienstverlening en Schilderwerken
  Handy Help Dienstverlening en Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Schilder in Vasse

  Schilderwerken met zeer scherpe tarieven en goed werk afleverend. specialisatie in schilderwerk , In de wintermaanden gelden speciale tarieven voor uw binnenwerk, informeer hiernaar ! Wij zouden het een eer vinden om voor u te mogen werken! Referenties hier op Werkspot .

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Vic is een betrouwbare en nette partner en levert ontzettend goed werk af. Denkt mee en je kunt op `m aan!
 • Mooy Schilderwerk
  Mooy Schilderwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schilder in Vasse

  Mijn naam is Roy van Ooijik en ik ben de eigenaar van Mooy Schilderwerk. In januari 2020 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik ben een gemotiveerde zelfstandige allround schilder met 25 jaar ervaring in het schildersvak. Werkgebied ligt in de omgeving van Enschede. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima contact. Kwam afspraak netjes na. Werk goed afgeleverd. Vonden zelf een behangen wand niet mooi qua kleur. Gebeld. Snel en goed opnieuw gedaan.
 • Scharphofcoating.nl
  Scharphofcoating.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Schilder in Vasse

  Beste opdrachtgever, Ik ben Gerben Scharphof en ik heb inmiddels 30 jaar ervaring in het spuitersvak. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in airless spuiten van muren plafonds,kozijnen en deuren en ander grote oppervlakken . Dit geeft een zeer mooi egaal effect zonder strepen en is geschikt voor oppervlakken zoals muren, plafonds, deuren en ander houten oppervlakken. Ik heb bijna alles al gespoten van keukens tot jachtbouw van muren en plafonds tot het moffelen van ijzeren frames. Het ailess spuiten kan in elke gewenste kleur en gebeurt met een zogeheten airless pomp. Ook voor betonlook kunt u bij mij terecht . Als ik bij u kom plak ik de delen wat niet gespoten hoeven worden keurig af waarna ik alles in de gewenste kleur spuit. Dit kan in principe op elke ondergrond van glad tot ruw. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Met vriendelijke groet, Gerben Scharphof Scharphofcoating

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Vakkundig werk afgeleverd ben zeer tevreden!
 • Petro Klussenbedrijf
  Petro Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Schilder in Vasse

  Ik ben actief als klusjesman in de omgeving Overijssel. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk timmerwerken, schilderwerken, onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerk. Ik heb tevens aan verschillende projecten gewerkt. Via mond-tot-mond reclame heb ik met genoegen mensen blij gemaakt met mijn werk. Met jaren ervaring in de bouw, ga ik nu beginnen aan mijn eigen bedrijf. Wanneer u een klus hebt, kom ik graag langs om te bekijken daarna krijgt u en uitgebreide offerte op maat. Als u hier akkoord op gaat dan zal ik de werkperiode met u doornemen en ik zal ervoor zorgen dat de gestelde werk op tijd wordt afgerond/geleverd. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, is te vinden op mijn website en facebook.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Afspraak is gemaakt.
 • Kluslady
  Kluslady
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Schilder in Vasse

  Ik ben Leonie Braakhuis de Kluslady. Altijd bezig met klussen in en om het huis. Naast het klussen ben ik ook binnenhuisarchitect, kan u dus van advies voorzien over kleuren en indeling van uw huis. Voor uw klussen in en om uw huis .. Hulp nodig bij het oplossen van kleine klussen in en om uw huis, een deurknop die los zit, een lamp die stuk is? U kent het wel, kleine gebreken in uw huis die al heel lang op het 'te-doen-lijstje' staan. U geeft het lijstje gewoon aan mij en al die kleine ergernissen zijn verleden tijd. Het balkon of de tuin moet hoogst noodzakelijk opgeruimd worden. Misschien wilt u advies hebben over hoe dingen in uw huis te verbeteren? Op zoek naar een inrichting die echt bij u past? Ik kan u helpen bij het bereiken van uw doel. Wilt u een make-over van uw "oude" meubels? Ik ga graag vrijblijvend een gesprek met u aan. Meer aandacht voor uw klussen .. U denkt: "had ik maar een handig mannetje". Heeft u weleens aan een handige vrouw gedacht? Ik ben graag die handige vrouw voor u. Geboren met twee rechterhanden, altijd aan het klussen, in huis of in de tuin. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Soms is het inhuren van een échte klusser een brug te ver. En toch heb je karweitjes die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Daarmee help ik graag! Voor alleenstaande vrouwen en ouderen is een klusvrouw een vertrouwd gezicht en iemand die secuur en opgeruimd werkt. Kluslady heeft het beste van twee werelden: het technisch inzicht van een klusjesman en de netheid van een klusvrouw. Wat kan ik voor u doen? - Behangen - Schilderen - Meubels opknappen - Meubels monteren - Vastgoedstyling - Tuinieren - Helpen bij een verhuizing - En veel meer ...

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima communicatie, aardige dame, net werk en goede prijs/kwaliteitsverhouding.
 • Yousef onderhoudbedrijf
  Yousef onderhoudbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Schilder in Vasse

  Meer dan 10 jaar ervaring als schilder en behanger.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Yousef is een vriendelijke, hardwerkende man. Hij communiceert goed en houdt je op de hoogte met foto's van de klus. Heel leuk! Hij doet graag iets extra's als dit nodig is. Hij is heel goed bereikbaar. Yousef werkt heel netjes en onze stacaravan ziet er dankzij hem nu keurig uit. Er waren wat randjes bij de keuken vergeten (wat logisch is, als je ziet wat er allemaal gedaan is), maar hij heeft beloofd dit netjes op te lossen. Ook hadden wij verwacht dat de binnenkant van de keukendeurtjes ook geschilderd zouden worden, ook dit komt hij nog even doen. Heel tevreden over Yousef! We raden hem graag aan! En als we weer een schilderklus hebben in de toekomst, bellen we hem graag weer op. Bedankt Yousef!
 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Schilder in Vasse

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Jan denkt goed mee, in dit geval was het schilderen voor de oplevering aan de verhuurder. Dus het hoefde niet superstrak. Daarom gekozen voor 1 laag, zodat het voor de volgende huurder in 1x overschilderbaar is en voor mij niet te duur. Ondanks dat was het toch behoorlijk netjes geworden. Als ik ooit weer een klus heb, zal ik Jan contacten
 • Lammers schilderwerken
  Lammers schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Schilder in Vasse

  Hallo, ik ben sinds mei 2022 voor mezelf begonnen, en ben nu 12 jaar schilder. Ik sta ingeschreven als klussenbedrijf maar ik hou me vooral bezig met schilderen, behangen, kitten en ook doe ik betoncire etc. Kunt werk van me vinden op facebook. Vooral alles wat met het vak schilderen te maken heeft. Over het algemeen gebruik ik het merk Sigma.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  De heer Lammers werkt gestaag door en heeft goed werk geleverd.
 • VLN Klussenbedrijf
  VLN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Schilder in Vasse

  Wat wij doen is. Badkamer renovatie, toilet renovatie, Schilderen, behangen, stuken, tegelen, Dakcoating. Schilderwerk zowel binnen als buiten, reinigen, impregneren, coaten en onderhoud. Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk toe aan een nieuwe frisse laag. De reden hiervoor is omdat de verf verkleurd door licht, temperatuur en vocht. En je wilt jouw woning of kantoor er graag verzorgd uit laten zien. Ook voor het wegwerken van nicotine, roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. Hiervoor zijn wij als schildersbedrijf in het leven geroepen . Ons kan je voor alle schilderwerkzaamheden inzetten en we doen het nog graag ook!

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  We hebben 80m2 Renovlies behand laten aanbrengen door VLN Klusbedrijf. Ze hebben strak werk afgeleverd en wij zijn er heel blij mee. Ondanks dat het toch iets meer werk was dan van te voren ingeschat zijn ze door gegaan tot het af was. Er is netjes gewerkt en alle "rotzooi" is ook weer netjes meegenomen.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Vasse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 48 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Vasse

Andere vakmensen in Vasse

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur