Vind stratenmakers in Vasse

Op zoek naar stratenmakers in Vasse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Vasse

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Er is prima werk geleverd
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.8 van 53.8510 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De planning verliep wat moeizaam maar met de getoonde flexibiliteit en de geleverde kwaliteit werd dit voldoende gecompenseerd. Al met al een aanrader.
 • Michel Volker grondwerken
  Michel Volker grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  Grondwerken Minikraan shovel Stobbenfrees Tuinfrees sloopwerk Container Bomen rooien/ verwijderen Egaliseren tuinen Afvoer aanleggen Tuinspitten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed advies!
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Jasper nam al snel uit zichzelf contact op. Kon binnen een paar dagen al aan de slag. Duidelijke afspraken. Prettig contact. Zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanpakker!
 • Lansink Hoveniers

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Vasse

  Lansink Hoveniers is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Vasse en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hengelo, dan kan Hoveniers bedrijf Stan Woddema je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep soepel en duidelijke afspraken gemaakt die Stan is nagekomen. Vriendelijke man en zeker aan te raden!
 • Totman

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Vasse

  -

 • Borget's stratenmakers en hoveniers
  Borget's stratenmakers en hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  We zijn een gemoedelijk bedrijf met zeer gedreven vakspecialisten. We hebben zowel stratenmakers als hoveniers in dienst en juist dit onderscheidt ons bij onze projecten. Het zijn twee vakgebieden die beide hun eigen specialisme hebben. Vakgebieden die ook vaak veel overlap hebben. Natuurlijk kan een hovenier een straatje leggen, net zoals dat een stratenmaker ook (kunst)gras kan leggen. Maar het verschil zit hem dan in de duurzaamheid, de kwaliteit en niet onbelangrijk het juiste advies voor de juiste klus. Hiervoor kun je het beste terecht bij de juiste vakman. Zo versterken we elkaar en leveren kwalitatief goed werk met een scherp oog voor detail. We komen graag met u in contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer professionele stratenmaker(s). Denken mee in oplossingen en hebben duidelijk kennis van hun vakgebied. Absolute aanrader, top prijs voor fantastisch werk.
 • Jelle Hendriks Agro
  Jelle Hendriks Agro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Vasse

  Wilt u in 2023 uw tuin aanpassen/aanleggen of heeft u straatwerk? Jelle Hendriks Agro kan u hierbij voort helpen! Wij pakken allerlei projecten aan en kunnen u volledig ontzorgen: - Terrassen maken - Opritten bestraten - Aanleg gazon + aanleg beregening - Grondwerk en sloopwerk - Tuinen leeghalen - Plaatsen schutting/hekwerk - Levering vulzand, zwarte grond, gebroken puin, champost, compost, potgrond - Levering bestrating - Afvoer van puin en groenafval Ook kunt u mij inhuren als trekkerchauffeur, kraan/shovel machinist. 15 jaar ervaring als allround loonwerker! Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jelle heeft bij mij zo'n 90'm2 tuin afgegraven geëgaliseerd, voorzien van Geel zand en bestraat. Dit is netjes volgens afspraak en vlot gedaan. De volgende klus de oprit, gaat ook hij doen. Een aanrader 👍
 • EWILGRO HOVENIERS
  EWILGRO HOVENIERS
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Stratenmaker in Vasse

  Ewilgro Hoveniers bestaat uit een 3 tal vakbekwame hoveniers, zeer gedreven en vakkundig op het gebied van aanleg, onderhoud, straatwerk, grondwerk, landschapsinrichting, onderhoud. Tevens Leverancier van plantgoed. Ewilgro Hoveniers heeft ook een eigen ontwerp /advies afdeling. Kortom Wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg goede ervaring gehad met Edward van Ewilgro en zijn collega's. Snelle reactie, creatief in tuinontwerp en kundig in de aanleg. 1) Oude tuin was niet goed aangelegd waardoor er op diverse plekken water bleef staan, water vanaf de straat de tuin in lien in plaats van andersom. Dit is allemaal vakkundig opgelost! 2) De tuin leek heel erg klein. Door een andere indeling lijkt de tuin veel groter! 3) Aanplanting/bestrating van nieuwe tuin doet Ewilgro ook i.c.m. oude beplanting/bestrating. Zo is onze oude meidoorn met zorg herplaatst en zijn tuintegels opnieuw gebruikt i.c.m. oude waaltjes. Kortom: we bevelen Ewilgro van hart aan!

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Vasse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 66 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Vasse

Andere vakmensen in Vasse

Vind vakmensen bij jou in de buurt