Vind behangers in Vasse

Op zoek naar behangers in Vasse? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Vasse

 • Kees de Behanger
  Kees de Behanger
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Behanger in Vasse

  Eigenlijk ben ik al met pensioen maar ik kan het niet laten om af en toe nog een leuke klus op te pakken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Vakkundig en vriendelijk. Denk goed mee.
 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Behanger in Vasse

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Jan heeft top vakwerk afgeleverd ten aanzien van het behangen en schilderen. Duidelijke communicatie en op korte termijn de opdracht uitgevoerd. Eerlijke prijs.
 • Schildersbedrijf Oude Alink
  Schildersbedrijf Oude Alink
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Behanger in Vasse

  We willen u hierbij een kleine indruk geven bij wie we zijn, en wat we doen. Schildersbedrijf Oude Alink is een klein vakmanbedrijf uit Vasse met meer dan 20 jaar werkervaring. Ons bedrijf is opgericht in 2013 en zijn veelal werkzaam in de regio Twente. In 2022 hebben wij het bedrijf Renovlies Specialist Twente opgericht via het stappenplan op onze website kunt u heel eenvoudig een prijsaanvraag doen voor het plakken van renovlies/glasvlies en of het sausen hiervan. Wij leveren duurzame kwaliteit in schilderwerk, wandafwerking en beglazing. Goed advies op basis van jarenlange praktijkervaring, nauwkeurige uitvoering door gekwalificeerde medewerkers en met behulp van ons eigen materiaal kunnen wij snel voor u klaar staan. Hierdoor zullen de werkzaamheden sneller, beter en veiliger uitgevoerd kunnen worden. Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteit producten om de duurzaamheid van uw schilderwerk te garanderen. Ons schildersbedrijf staat voor vakkennis en ervaring, om ervoor te zorgen dat uw woning goed tot zijn recht komt, willen wij u graag adviseren om tot een goede en definitieve kleurstelling te komen. Wilt u meer informatie of wilt u meer weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet, Maarten Oude Alink Schildersbedrijf Oude Alink Nul.zes.tien.twaalf.achtenvijftig.tweeënegentig

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Prima bedrijf. Kan je met een gerust hart je klus laten uitvoeren. Een aanrader.
 • Stef Masselink Schilderwerken
  Stef Masselink Schilderwerken

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Vasse

  Stef Masselink Schilderwerken. veel werkzaam in de gemeente Tubbergen. Ik ben nu 2 jaar ZZP'er, daarvoor altijd bij een schildersbedrijf gewerkt. mijn werkzaamheden zijn: Binnen schilderwerk: spuiten van kozijnen en deuren Behangen, Kitten, Schilderwerk. Buitenschilderwerk: Schilderen, Kitten, Glaszetten. allround schilder. Ik heb op de Schildersvakopleiding gezeten en heb de diploma gezel schilder. Ik schilder veel al met Sikkens.

 • Lammers schilderwerken
  Lammers schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Behanger in Vasse

  Hallo, ik ben sinds mei 2022 voor mezelf begonnen, en ben nu 12 jaar schilder. Ik sta ingeschreven als klussenbedrijf maar ik hou me vooral bezig met schilderen, behangen, kitten en ook doe ik betoncire etc. Kunt werk van me vinden op facebook. Vooral alles wat met het vak schilderen te maken heeft. Over het algemeen gebruik ik het merk Sigma.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Lesley heeft oog voor detail. Heel goed zijn werk (behang) gedaan. Vriendelijke jongen en komt zijn afspraken na! Prijs kwaliteit is perfect. Ik heb mijn toekomstige schilder/ behanger wel opgeslagen in mijn telefoon!
 • Primo Schildersbedrijf
  Primo Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Behanger in Vasse

  Mijn naam is Admir Okanovic en vertegenwoordig het Primo Schildersbedrijf. Ik heb in de negentiger jaren aspirant gezel schildersopleiding in Zwolle gehaald. Na zes jaar voor een gerenommeerd schildersbedrijf te hebben gewerkt ben ik nu 15 jaar zelfstandig. De werkzaamheden van ons bedrijf omvatten zowel binnen- als buitenschilderwerk, alsmede het onderhoud daarop maar ook wandafwerking (sausen, behangen, het aanbrengen van glasweefsel), het plaatsen of vervangen van alle soorten glas en het repareren van houtrot. De kracht van Primo is kwaliteit en vakmanschap maar bovenal betrokkenheid bij de uitvoering van uw opdracht. We gebruiken de beste materialen en professionele verfsystemen en geven dan ook overeenkomstig garantie. Wij zijn trots op een fraai en kwalitatief uitstekend eindresultaat voor een reële prijs.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Professioneel en klantgericht. Meedenkend en adviserend op een prettige manier.
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Behanger in Vasse

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:

  Kitten -

  Prima!
 • Zuiver Oranje v.o.f.
  Zuiver Oranje v.o.f.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Behanger in Vasse

  Zuiver Oranje is een team van interieurprofessionals. De naam Zuiver Oranje komt van de kleur met code Ral2004. Wij staan bekend om onze netheid en oog voor detail. Wij geven interieuradviezen, kleuradvies en hebben een passie voor luxe wandbekleding. Wij adviseren, leveren en brengen aan. Zoals uit onze foto's blijkt hebben we veel ervaring in het luxere behangwerk, zowel voor particulieren als bedrijven. Vraag ons gerust naar al onze mogelijkheden en neem contact op. Onze website laat ook veel opties zien. Zo geven we ook advies op het gebied van gordijnen, meubels en vloeren.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  We hebben Rendall en Jenneke van Zuiver Oranje gevraagd een grote wand in de woonkamer en een wand in de slaapkamer te behangen. Zij hadden reeds ervaring met dit specifieke behang (Arte Focus Facet) en konden dit ook nog eens tegen een scherpe prijs leveren. Ze hebben werkelijk fantastisch werk geleverd en overstegen onze verwachtingen. Niet alleen de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend, het zijn ook nog eens hele vriendelijke en sociale mensen. Leuk om te zien is dat ze zelf ook veel plezier hebben in het werk. Ik kan iedereen aanraden om met deze partij in zee te gaan als je kwaliteit belangrijk vindt.
 • De Gevel Schilder
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Behanger in Vasse

  Laatste review:

  zeer goed
 • Onderhoudsbedrijf A. Zwalve

  Nog geen reviews

  Behanger in Vasse

  Zwalve Schilderwerken Gevestigd in Hengelo Reeds 30 jaar schilder ervaring en 21 jaar als ZZP,er Onderhoud werkzaamheden voor particulieren , bedrijven en VVE . Voor al uw binnen en buiten schilderwerk. Altijd garantie!

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Vasse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Vasse

Andere vakmensen in Vasse

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur