Vind schilders in De Kwakel

Op zoek naar schilders in De Kwakel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in De Kwakel

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75381 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helaas kwam Rudi de eerste keer voor niks de muur was niet glad genoeg dat was mijn schuld, hij was super flexibel en kwam 2weken erna voor poging twee. Kwam netjes op tijd, was snel, vakkundig en het is prachtig geworden! Ik zou Rudi zeker aanbevelen mocht ik weer een muurtje moeten behangen neem ik zeker weer contact op.
 • Top Notch Services
  Top Notch Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.45129 reviews
  Schilder in De Kwakel

  !!! Vanwege teveel projecten en personeelstekort nemen wij tijdelijk geen grote projecten aan die weken duren !!! Voor de wat kleinere opdrachten kunt u op onderstaande site mailen Kijk voor meer info of een afspraak op www(helloeddy).nl

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Week geleden afgesproken,maar na een gesprek niets meer gehoord. Weet niet waarom.
 • Molenvliet schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Molenvliet schilderwerken Opgericht in 2023

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Jessy heeft onze keuken geschilderd. Vanaf moment 1 heel netjes gecommuniceerd. Levert topwerk af en denkt ook goed mee over andere verbeteringen aan ons huis.
 • Vavier schilderwerken & totaalonderhoud
  Vavier schilderwerken & totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Bent u op zoek naar een ervaren (18+ jaar) schilder, behanger, glaszetter of houtrotsaneerder in Aalsmeer en omstreken? Vavier Schilderwerken & Totaalonderhoud staat voor u klaar. Opdrachten als binnen-/buitenschilderwerk, houtrotsanering, behang verwijderen, behang aanbrengen, glaszetten, houtrotherstel, neuslatten vervangen, etc. draai ik mijn hand niet voor om. Is uw interesse gewekt, neem dan snel contact op om de opdracht te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus die Christiaan heeft uitgevoerd is prima verlopen. Zeer korte uitvoeringstijd en een goede kwaliteit schilderwerk geleverd. Zeker aan te bevelen voor buiten schilderwerk.
 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.5 van 54.5590 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  We hebben toch een ander schildersbedrijf genomen.
 • Schildersbedrijf Burgemeester
  Schildersbedrijf Burgemeester
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Even voorstellen, mijn naam is Peter en Schildersbedrijf Burgemeester is een eenmanszaak. Ik heb 30 jaar ervaring als schilder en kan u daarom van goed advies voorzien en met u meedenken. Ik hanteer geen uurtarief, u ontvangt van mij een prijsopgave inclusief materiaal, BTW en arbeidsloon, zodat u ten allen tijden weet waar u aan toe bent. Hiervoor maak ik een afspraak met u om de werkzaamheden te bekijken. Heeft u liever een schilder die u per uur betaald? Dit is altijd bespreekbaar. Uiteraard werk ik met de beste producten en krijgt u van mij de garantie dat het werk perfect en naar tevredenheid afgeleverd wordt. Ik draag er zorg voor dat uw inboedel schoon blijft tijdens mijn werkzaamheden en na afronding wordt alles weer keurig opgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, draag ik er uiteraard zorg voor dat dit op een nette manier met de klant wordt opgelost en afgehandeld. Op mijn gelijknamige website vindt u alle overige benodigde informatie. Voor vragen kunt u altijd bellen, een WhatsApp sturen of E-mailen. Hopende op een toekomstige samenwerking, Peter Burgemeester

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Perfect! Wordt onze vaste schilder na deze klus 👍🏽, vakman!
 • Vincent Hooyman
  Vincent Hooyman
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Sinds vorig jaar werk ik als zelfstandige en pak ik alle klussen aan van klein tot groot. Ik heb drie jaar gewerkt voor een decor bedrijf waardoor ik veel ervaring heb op verschillende gebieden. Zo kan je mij vragen voor het aanleggen van vlonders, timmerwerkzaamheden in of buitenshuis, badkamer renovaties of meubels/keukens monteren en installeren. Maar ook voor schilder werkzaamheden of het leggen van vloeren. Daarnaast ben ik altijd facilitair medewerker geweest bij verschillende opdrachtgevers. Zij hebben wij ingezet voor timmerwerkzaamheden en onderhoud.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Vincent gaf goede adviezen en denkt heel goed mee. Werkt nauwkeurig en netjes. In 1 week 2 terrassen en ruim 17 meter vlonder aan het water gerealiseerd. We zijn enorm tevreden over het eindresultaat en hebben een volgende klus al afgestemd. Wij kunnen Vincent zeker aanraden.
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super vriendelijk. Zijn heel tevreden over het eindresultaat. Hebben al een nieuwe klus in de planning staan met Erik.
 • Amstel Betonrenovatie
  Amstel Betonrenovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Amstel Betonrenovatie is gespecialiseerd in het herstel van betonschaden, balkonrenovatie, coatingvloeren, dekvloeren, injecteren, stucewerk en sloopwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Latei boven keukenkozijn was aangetast waardoor lekkage was ontstaan. Keurig netjes volgens afspraak verholpen. Kan Amstel betonrenovatie van harte aanbevelen
 • Bright Klussenbedrijf
  Bright Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Schilder in De Kwakel

  Welkom op mijn profiel. Ik ben een allround schilders en klusser met meer dan 10 jaar ervaring heb. Ik breng vakmanschap en het beste resultaat. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schilder en klussenbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij mij aan het goede adres. Bij Bright Klussenbedrijf kunt u terecht voor : - binnenschilderwerk - buitenschilderwerk Naast schilderswerkzaamheden ben ik ook gespecialiseerd in andere bijeenkomstige werkzaamheden zoals: stucken, laminaat leggen Ik werk netjes, heb ik ruime ervaring in het schilderen en zorg dat alles tot in detail wordt afgewerkt. Kan ik u helpen? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens: 0641622920 Brightklussen@gmail.com Bright Klussenbedrijf Ik hoop van u te horen!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Baha levert echt geweldig werk met oog voor detail alsof het zijn eigen huis is, echt top!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in De Kwakel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1356 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in De Kwakel

Populaire diensten

Andere vakmensen in De Kwakel

Vind vakmensen bij jou in de buurt