Vind Metaal bewerkers in De Kwakel

Op zoek naar Metaal bewerkers in De Kwakel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in De Kwakel

 • Lasbedrijf Woerden
  Lasbedrijf Woerden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  Hallo Ik ben Mohamed en heb een eenmanszaak(las,metaalbedrijf+poedercoating,spuiten). Als u op zoek bent naar een bedrijf voor u opdracht, of het nou productie of eenmalig is. Wij hebben de skills en kwaliteit om het voor u te realiseren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Het werk zag er uitstekend uit en de communicatie verliep erg prettig. Aanrader!
 • Verhoef Totaal Techniek
  Verhoef Totaal Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in De Kwakel

  Verhoef Totaal Techniek helpt jou met alle klussen rondom laswerkzaamheden met rvs, staal en aluminium, metaalbewerking, en bootreparatie. Ook met verschillende (kleinere) klussen helpt Verhoef Totaal Techniek jou verder. Neem telefonisch contact op met Verhoef Totaal Techniek via 0 6 42 39 57 om de klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Kijk voor meer informatie op verhoef-totaaltechniek nl

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ben heel blij met m’n frame wat Rowin voor me heeft gemaakt. Exact wat we hadden afgesproken, heel mooi uitgevoerd en ook nog snel. Zodra we weer wat te maken hebben, komen we terug.
 • keukenkastjesspuiten.nl
  keukenkastjesspuiten.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  De werkzaamheden richten zich op het spuiten van keukenfrontjes, en binnen deuren, dit is wel de hoofdzaak binnen het bedrijf, tevens spuiten wij kasten en stoelen of een kinderledikant. Stuurt u svp wat foto's mee en u krijgt een passende offerte . met vriendelijke groet, John van Baaren

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Goede en duidelijke communicatie, met uitstekende resultaat
 • Lasreparatie Jim Wies.
  Lasreparatie Jim Wies.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in De Kwakel

  Jimo Laswerk. Voor het lassen van staal rvs en aluminium, heeft u een lasreparatie of wilt u een nieuw voorwerp gemaakt hebben van staal rvs of aluminium dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  We zijn helaas niet tot een overeenkomst gekomen. Klus komt te vervallen.
 • RDG Metaalbewerking
  RDG Metaalbewerking
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  Beste opdrachtgever, Bij RDG Metaalbewerking kunt u terecht voor al uw metaal maatwerk. Wilt u niet alleen een duurzaam, maar ook een netjes afgewerkt product, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar werkervaring en de benodigde certificaten brengen we uw klus graag tot een uitstekend resultaat. Wij werken met zowel RVS, aluminium als staal. Alles wat wij maken lezen wij af van een werktekening, deze tekening maken wij zelf met een 3D tekenprogramma. Met vriendelijke groet, Remco de Graaf RDG Metaalbewerking

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Remco is een paar keer bij ons langgeweest om alles door te spreken. We hebben zelfs nog een extra klus met hem doorgenomen en afgesproken dat hij deze ook zou maken. We hebben een schriftelijke overeenkomst gesloten en hij heeft ons via de email een leverweek doorgegeven, maar hij heeft uiteindelijk nooit meer iets laten horen. Aangetekende brief gestuurd, rechtsbijstand ingeschakeld, etc. Nooit meer iets gehoord. Zelfs bij zijn bedrijf langs geweest. En zo hadden wij geen trapleuning en geen balkonhek toen we in ons huis kwamen wonen.
 • Khalid Moudou
  Khalid Moudou
  Beoordeling: 4.6 van 54.65127 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  Khalid moudou klusjesman. Mijn specialisme zit 'm in het schilder als mede het stucen en tegelen. Heb hier een ervaring van 5 jaar mee opgebouwd Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn plezier daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Waar ik om bekend staat is niet dat geld op de eerste plaats staat maar kwaliteit.daarom zie ik elke klus als mijn persoonlijk en eigen klus.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Worked really hard, good guy
 • De vrije smid
  De vrije smid
  Beoordeling: 4.9 van 54.95143 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  De vrije Smid is een combinatie van Loodgieter, installatietechniek en metaalwerkplaats in de plaats Hoogmade. De uitvoerend monteur heeft 35 jaar ervaring in de installatietechniek / loodgieterij en heeft voor alle grote installateurs van Nederland gewerkt in de industrie en bij particulieren. ( bedrijven zoals: Dalkia, Cegelec, Stork, Wolter en Dros, en bij kleinere familie bedrijven in de regio.) De opleiding van de monteur is MTS-werktuigbouw en ben in het bezit van VCA-vol. Tevens is de monteur opgeleid isolatie deskundige en Asbestdeskundige. Als bedrijf zijn we volledig verzekerd voor aansprakelijkheid van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Snel en kundig
 • D.Wesselingh Totaal onderhoud
  D.Wesselingh Totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  Timmerwerkzaamheden Dakwerken Renovatie

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dennis heeft ons gehele dak vernieuwd en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vakwerk geleverd, snel en soepel en alles op vriendelijke relaxte manier. Top!
 • Klusbedrijf Thijs voor Thuis

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in De Kwakel

  Klusjesman voor al uw klussen in en rondom huis

 • RB Houtwerk
  RB Houtwerk
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Metaalbewerker in De Kwakel

  OVER RB HOUTWERK RB Houtwerk is een bedrijf van Rainier Brancart . “Voor mij staan vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het geeft mij voldoening de wensen van de klant op een technisch verantwoorde manier tot uiting te brengen en als het product dan ook nog aan de visuele eisen voldoet, heb ik mijn taak volbracht.”

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goed werk geleverd

4.5

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in De Kwakel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in De Kwakel

Andere vakmensen in De Kwakel

Vind vakmensen bij jou in de buurt