Vind sloopbedrijven in De Kwakel

Op zoek naar sloopbedrijven in De Kwakel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in De Kwakel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 328 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in De Kwakel

 • TECH ENGINEERING

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen en

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Job done quickly and effectively. Thanks!
 • BBB Sloopwerken

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.9 van 54.95122 reviews

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken. Ben een sociale, vrolijke man die van aanpakken weet. Zet me graag in om mensen te helpen en van dienst te zijn. Wat ik doe, doe ik goed. Ben precies en punctueel in mijn specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door mij uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties; Zakelijk & Particulier: * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaard, keukens, badkamers, schuren, bijgebouwen, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Bert van Vliet, Vinkenkade, Vinkeveen BBB Sloopwerken Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  BBB heeft vakkundig, net en snel werk afgeleverd. Zeer respectvol met materiaal, omgeving en met ons.
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.6 van 54.65308 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Perfect geregeld! Snel en helemaal volgens afspraak.
 • P. Deegenaars

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.8 van 54.85538 reviews

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Duidelijke communicatie, vriendelijke kerel en heeft netjes gewerkt. Goed overleg waar geboord moest worden etc. 3 druppels water binnen van het nat boren vanaf buiten. Niets op aan te merken.
 • Venneman Sloopwerken

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews

  Venneman Sloopwerken *Hakwerken *Sloopwerken *Opruimwerken Tel: 0653610952 Emai: Vennemansloopwerken@outlook.com Www.vennemansloopwerken.nl

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Nick en zijn team hebben bij mij top werkt geleverd. Harde werkers. Ik heb Venneman Sloopwerken een grote sloop klus gegeven ( dacht ik ). Maar voor Venneman Sloopwerken was dat nog niks! 2 keukens slopen, tussenwand slopen, kasten slopen, vloeren en plinten op 3 etages verwijderen niks was teveel voor ze. Dit bedrijf is ervaren, betrouwbaar, zeer prettig om mee te werken en goed communiseren met Nick. Binnenkort bel ik ze weer voor het slopen van een glazen gevel. Dit bedrijf lost de problemen op welke bij sloopwerken komen kijken maar waar je zelf niet aan gedacht had. Ze zijn probleem oplossend gericht, werken volgens afspraak en niks is teveel. Door het goede werk heb ik tijdwinst kunnen boeken voor de verbouwing. Mannen, bedankt !!
 • Fernhout Sloopwerken

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  "Fernhout sloopwerken goed in het bewerken van beton. Onze specialiteiten zijn het boren en zagen in beton en andere stenen, ook zijn wij gespecialiseerd in hak werkzaamheden. Ook voor renovatie sloopprojecten staan we voor uw klaar. Voor meer van onze specialiteiten.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Fantastisch werk geleverd, denkt mee en doet niet moeilijk over een half uurtje langer door. Barry doet niet uit de hoogte (heb ik vaak anders mee gemaakt) en is gewoon een relaxte gast. Als ik ooit nog een keer zulk werk heb bel ik hem sowieso weer!
 • D.Raadschelders

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Nog geen reviews

  Diverse sloopwerkzaamheden en bestrating.

 • KaVo Dienstverlening

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Voor al u sloop, hak - zowel met lucht/compressor als met elektrisch gereedschap - en diamant boor- & zaagwerk.

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Ik wist niet wat ik kun doen met mijn oude douchebak, delen en deuren. Vandaag heb ik een opdracht doen, vandaag is alles weg. Super. Bedankt.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.9 van 54.95464 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Serkan reageert snel, werkt vlot en komt op tijd. Het was een prettige samenwerking.
 • Grofvuil Pick Up Service B.V.

  Sloopbedrijf in De Kwakel

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  GROFVUIL PICK UP SERVICE Bij Ziekte, Na een Overlijden, Bij opruiming,Verhuizing of Faillissement. Ook voor Woningbouwverenigingen en Wijkteams. Deurwaarders en Notarissen kunnen ons ook inschakelen. Wij ruimen snel uw spullen op en leveren deze bezemschoon op Wij kunnen een zeer concurrerende offerte maken. Wij verwijderen alle meubelen, halen kasten leeg,verwijderen de vloerbedekking en leveren de woning bezemschoon op Wij nemen alle werkzaamheden uit handen. Wij ontzorgen bij het ontruimen en opruimen van een woning. Een woning leeghalen kan soms een emotionele gebeurtenis zijn, vooral als dit de woning is van een dierbare. Na het overlijden van een dierbare, of verhuizing naar een verzorgingsflat komt er veel op je af, heel veel. Je moet allerlei zaken regelen, vaak ook nog eens tegelijk, zo ook het leeghalen en schoon opleveren van de woning. Je krijgt te maken met de regels van de woningbouw of eigenaar. meubels moeten worden afgevoerd, eventuele herstelwerkzaamheden aan de woning, en alles moet schoon worden opgeleverd. Dekbedden en ander beddengoed brengen wij naar een Dierenasiel, Afval, kapotte en onbruikbare spullen voeren wij af. Om onze kosten laag te houden werken wij in een straal van 60 km rondom Aalsmeer Het werkgebied is groot AMSTERDAM, Dus van Purmerend tot Hilversum, van Lelystad tot Utrecht en van Harderwijk tot Zaandam en alles wat hiertussen en omheen ligt. Leegmaken van volledige inboedel, ook bij verhuizing naar bejaardentehuis of verzorgingsflat. Opruimen van woningen, appartementen.Opruimen en leeghalen van magazijnen, kelders, zolders, garage, schuur. Wij leveren de woning verkoopklaar, of direct verhuurbaar op. Wij ontzorgen en leveren alles schoon op Ook winkelpanden of bedrijfspanden. U hoeft helemaal niets te doen: Wij halen alle kasten leeg. Pakken alles in. Stoppen alles in dozen. Halen de meubels weg. Gaatjes vullen wij op. Afval voeren wij af. Alles word bezemschoon opgeleverd, alle spijkers en schroeven worden uit de muur gehaald. Alle gaatjes in de wanden maken wij dicht en vullen dit op. Heeft u nog vragen ,neem gerust vrijblijvend contact op

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Alles is volgens afspraak goed en snel afgevoerd. Aardige vakbekwame mensen. Zeer aan te bevelen!!

Populaire lokale sloopbedrijven in De Kwakel

Andere vakmensen in De Kwakel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur