Vind dakdekkers in Enkhuizen

Ben jij een van de gelukkigen die in de historische binnenstad van Enkhuizen woont? Of ben jij de trotse eigenaar van een woning in Kadijken, Gommerwijk of Oude Gouw? Dan weet je dat regelmatig onderhoud essentieel is voor de levensduur van je woning. Ditzelfde geldt natuurlijk voor je dak. Kies voor kwaliteit en gemak en schakel een dakdekker uit Enkhuizen in.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Enkhuizen

 • Bess Dakwerken
  Bess Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Gespecialiseerd in bitumen daken. Samen met mijn collega beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Elk dak weer een nieuwe uitdaging . Een goed dak is een dak dat niet lekt. Werkgebied: Friesland/Flevoland/Noord-Holland/Gelderland/ Overijssel Kwaliteit en service gegarandeerd

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg prettig contact met Roel. Werkzaamheden ietsjes later gestart dan afgesproken maar dit kwam door een periode van slecht weer. Roel kwam telkens precies op tijd of iets eerder. Dit maak je zelden mee met Werkspot professionals. Dak is weer netjes en na afloop hebben Roel en zijn collega alles opgeruimd. De duurzaamheid van het dak moet natuurlijk nog blijken, maar ik heb er alle vertrouwen in.
 • Absoluut Dakwerkspecialist
  Absoluut Dakwerkspecialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Hallo mijn naam is Daniél Helmus . Ik ben al ruim 25 jaar actief op het dak. Ik ben altijd serieus qua werk maar hou van een gezonde dosis humor. Door vele jaren te hebben gewerkt voor bedrijven met grote en kleine dakprojecten heb ik me gespecialiseerd in Dakbedekking en goot werk, daardoor is 'Absoluut dakwerk specialist hét bedrijf voor het werk aan uw dak en dakgoot. Door de jaren heen heb ik een team van dakdekkers, timmermannen schilders en loodgieters om me heen verzameld. Hierdoor ben ik in staat om uitgebreide diensten aan te bieden omtrend het onderhoud en vervangen van uw daken en dakgoten, GROTE PROJECTEN of de kleinere klussen !! . -Garantie is bij ons gegarandeerd 10 jaar !!! -we zijn volledig verzekerd voor ALLE voorkomende risico's!!! -vca gecertificeerd -gespecialiseerd in brandvrije detaillering & veilig werken op hoogtes. Onze werkzaamheden bestaan oa uit ; - bitumen daken. - epdm daken/goten. - zinken goten, afdekkers en dakkapellen. - lood soldeerwerk. -diverse coatings. oa liquid rubber, triflex. -kleine timmerwerkzaamheden. -géén dakpan daken ! Vreemde details met valse hoeken en aparte aan/afsluitingen zijn ook geen enkel probleem. Mijn motto is " elke situatie heeft z'n eigen oplossing". Graag kom ik met u in contact. Met vriendelijke groet : Absoluut dakwerk specialist

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Een gezelige persoon met veel ervaring . Wij raden hem ook bij anderre aan .
 • van het Hoff dak en Timmerwerken
  van het Hoff dak en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  van het Hoff Dak en Timmerwerken is een jonge onderneming met ruim 16 jaar ervaring. Met zowel de afgeronde opleiding van; -Bouwtechniek -Voortgezet Timmerman -Voortgezet Dakdekker In het bezit van vele bijhorende certificaten en houden onze scholing hiermee up to date. deze onderneming heeft een ruime ervaring en kennis opgedaan in zowel de particuliere als bedrijf sector van de bouw Wij zijn gespecialiseerd in: nieuwbouw en verbouwing van complete woningen en al het daarbij behorende dak en zinkwerk nemen wij in een beheer voor ons rekening. met een ruime kennissen kring regelen wij bij u project alles bij u van a tot z ons streven is we doen het goed of we doen het niet!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, uitvoering volgens afspraak. Dik tevreden. Aanrader.
 • D&S Dak en Montage bedrijf
  D&S Dak en Montage bedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Heb je een Dakdekker nodig in Enkhuizen of omgeving? D&S Dak en Montage bedrijf kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dak doorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Naast alles van dakwerk doen we ook: Gevelrenovatie/ voegwerk nieuwbouw/renovatie

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle en goede service
 • Enkhuizer Dakwerken E.D.W.
  Enkhuizer Dakwerken E.D.W.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Enkhuizer dakwerken is een dakdekkers bedrijf met ruim 20 jaar aan ervaringen in de dakdekkers branche,.. Wij kunnen u dan ook voor de meest uiteenlopende zaken van dienst zijn alles met betrekking tot uw dak plat, schuin, bitumen, kunstof, epdm en pannendaken... Als mede voor diverse lood en zink werken en voor hemelwater afvoer...kort samen gevat alles voor op en om uw dak.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prime werk geleverd
 • Eric's Timmer&Montagewerken
  Eric's Timmer&Montagewerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Even voorstellen: mijn naam is Eric Harlaar. Door mijn jarenlange ervaring op verschillende vakgebieden kan ik alle klussen in en rondom huis voor u doen. U kunt hier onder andere denken aan: vlonders, schuttingen, veranda’s en kapschuren, dak-en gootonderhoud, winkel inrichtingen en op maat gemaakte meubels. Al het overige onderhoud is ook geen probleem.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Wij hebben door Eric een nieuwe Douglas/beton schutting en schuurdeur met kozijn laten plaatsen. Keurig werk afgeleverd! Vriendelijk in de omgang en uitstekende service! Kortom, een vakman die zijn werk keurig aflevert.
 • Delaere Dakwerken
  Delaere Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7595 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Ik werk al 33 jaar als dakdekker .eerst gewoon als dakdekker, en toen voorman dakdekker en ben ook nog uitvoerder geweest. En sinds 2011 ben ik als zzper voor me zelf begonnen als dakdekker .Ik doe in alle platte daken ,dakgoten reparaties epdm, kunststof daken, renovatie werk, shingles , Ik ben een keurig nette werker .

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Op tijd
 • dak- en woningonderhoud oranje
  dak- en woningonderhoud oranje
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  We hebben ons eigen website kunt u via google vinden. dakenwoningonderhoudoranje .com Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. -Dak-en woningonderhoud Oranje bestaat uit een sterk team hard werkende mensen die altijd hard willen werken voor uw dak - We zijn voornamelijk gespecialiseerd in pannen- en platte daken, schoorstenen en goten. Complete renovaties. -Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan, we zijn het bedrijf dat een lach van de klant wilt zien. - We zijn erg flexibel en kunnen een spoed klus altijd verwerken in onze agenda. - Al ons personeel is intern opgeleid en heeft daarbij een brand certificaat. - Bij Dak- en woningonderhoud Oranje is uw dak altijd in goede handen. + garantie altijd in overleg Indien u na akkoord gaan afzegt kost het u 20% van de gehele offerte

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dak is mooi waterdicht. Zeker een aanrader!! Vriendelijk gozer met lachende team.
 • Rooftop Broers
  Rooftop Broers
  Beoordeling: 3.7 van 53.756 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  Wij werken door heel Nederland In het branche dakdekken wij werken met bitumen en pvc en epdm, opleiding niveau 3 allround afgerond. ruim 8 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Veel belooft weinig nagekomen Lekt aan vele kanten Prijs ook niet normaal
 • Dakdekkersbedrijf Droog
  Dakdekkersbedrijf Droog
  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews
  Dakdekker in Enkhuizen

  HOUD JE HUIS DROOG MET ‘DROOG DAK’ ENKHUIZEN Een huis is geen huis zonder een dak. Een dak op een huis is heel vanzelfsprekend, dus men wil nog wel eens vergeten dat een dak verzorging nodig heeft. Bent u bang voor een lekkage of hoort u wel eens dakpannen rammelen in de nacht? Als u het gevoel heeft dat uw dak aan onderhoud toe is, bijvoorbeeld doordat de dakgoot verstopt is, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Alles wat uw dak aan onderhoud behoeft Dakdekkersbedrijf Droog is van alle markten thuis als het gaat om daken en bijbehorende werkzaamheden. Het bedrijf heeft al 10 jaar ervaring en levert daarom de beste kwaliteit en service. Dakdekkersbedrijf Droog is gespecialiseerd in vele dakdekwerkzaamheden en heeft de afgelopen jaren dan ook veel vaardigheden ontwikkeld. Kies er voor om uw dak de juiste verzorging te geven en pak de volgende dingen aan: - Lood- en zinkwerk - Dakgoten - Lekkage - Groene daken - Pannendaken - Shingledaken - Platte daken - Zonnepanelen Optioneel is er een totaalpakket beschikbaar waarbij ook andere werkzaamheden aan de buitenkant van uw huis worden gedaan. Een stabiele, duurzame toekomst Om nog lang te kunnen genieten van de wereld zoals deze nu is, is het van belang dat we duurzaam leven. Kies voor bijvoorbeeld zonnepanelen of een groen dak. Hiermee helpt u niet alleen de natuur maar ook uw eigen portemonnee.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Het is inmiddels ongeveer 2 jaar geleden dat Droog dak het dak heeft voorzien van nieuwe isolatie en dakbedekking. De uitgebrachte offerte was scherp geprijsd en een goed verhaal. Na ons akkoord is er snel begonnen met de klus en in de uitvoering is het een prettig team gebleken. De klus was snel en soepel afgerond, tot zover zeer tevreden. Helaas bleek er na een flinke regenbui toch enige lekkage te zijn. Jammer, maar dat kan gebeuren. En daarna lekte het weer. Nou ja, je kan pech hebben. Wat erg tegen valt is dat Droogdak enorm achter de vodden gezeten moet worden om ze in beweging te krijgen hen aan de garantievoorwaarden te laten voldoen. Inmiddels zijn we toe aan de 4e poging het dak waterdicht te krijgen en nu reageert men niet meer. Als er bij een 4e keer lekkage in hetzelfde gebied de 84 jarige opdrachtgever in de kou blijft staan, de boekenkast weer moet leegruimen, dat is Nul.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Enkhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 201 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Enkhuizen

Gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Enkhuizen

Hoeveel je precies betaalt voor een dakdekkersbedrijf uit Enkhuizen hangt af van het soort klus. Je kunt je voorstellen dat aan het schoonmaken van een dakgoot een ander prijskaartje hangt dan aan het vervangen van een volledig dak. Voor een indicatie van jouw klus, kun je een dakdekker uit Enkhuizen vragen een prijsvoorstel te maken. Houd er rekening mee dat het soort dak (schuin of plat), het soort dakbedekking en het aantal vierkante meters van invloed zijn op de prijs. Hieronder vind je alvast de gemiddelde prijs voor een aantal dakklussen:

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Waarom een dakdekker uit Enkhuizen inschakelen?

Sommige handige doe-het-zelvers overwegen om zelf een dakrenovatie in Enkhuizen uit te voeren om te besparen op de kosten. Toch is het vaak slimmer om een professional in te schakelen. De dakdekker heeft het juiste materiaal en heeft de gewenste ervaring om ongelukken te voorkomen. En misschien nog wel het belangrijkste: onze vakmensen weten precies hoe je nieuwe dakbedekking in Enkhuizen moet aanbrengen. Zo voorkom je lekkages en andere vervelende gevolgen die ontstaan als de dakbedekking niet goed wordt aangebracht.

Dakdekker uit Enkhuizen gezocht?

Ben jij op zoek naar de beste dakdekkers uit Enkhuizen? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met professionals uit jouw regio. Na het plaatsen van jouw klus, nemen verschillende vakmensen contact met je op. Dan is het aan jou welke dakdekker uit Enkhuizen je de opdracht gunt. Hierbij helpen de reviews op het profiel van de professionals.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Enkhuizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt