Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakspecialisten in Enkhuizen

Op zoek naar dakspecialisten in Enkhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Enkhuizen

 • Enkhuizer Dakwerken E.D.W.

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews

  Enkhuizer dakwerken is een dakdekkers bedrijf met ruim 20 jaar aan ervaringen in de dakdekkers branche,.. Wij kunnen u dan ook voor de meest uiteenlopende zaken van dienst zijn alles met betrekking tot uw dak plat, schuin, bitumen, kunstof, epdm en pannendaken... Als mede voor diverse lood en zink werken en voor hemelwater afvoer...kort samen gevat alles voor op en om uw dak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Wat een verademing, een echte vakman die zich aan zijn afspraken houd, super communiceert, vriendelijk is, "the extra mile" gaat voor je en echt prachtig werk levert tegen een eerlijke prijs. Peter is mijn go-to-guy vanaf nu, nooit meer iemand anders op mijn dak.
 • Duim dakwerken

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

  Nieuwbouw Renovatie Dakinspectie Daklekkage Ervaren dakdekker Kunstof,bitumen op mijn site kunt u ook een offerte aanvragen www.duimsdaktechniek.n

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel gereageerd, snelle service. Goede communicatie, tijdens de werkzaamheden foto's gestuurd van de reparatie! De heren zijn makkelijk in de omgang, vrolijk en aanpakkers! Aan te bevelen voor dakreparatie ( in dit geval vervanging van een plat dak 2x3m op 8,5 meter hoogte)
 • Delaere Dakwerken

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6581 reviews

  Ik werk al 33 jaar als dakdekker .eerst gewoon als dakdekker, en toen voorman dakdekker en ben ook nog uitvoerder geweest. En sinds 2011 ben ik als zzper voor me zelf begonnen als dakdekker .Ik doe in alle platte daken ,dakgoten reparaties epdm, kunststof daken, renovatie werk, shingles , Ik ben een keurig nette werker .

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Fons reageert snel en communiceert duidelijk. Afspraken zijn goed nagekomen en hij legt zijn keuzes ook duidelijk uit. En allerbelangrijkste, het werk is erg netjes uitgevoerd. Zeker een aanbeveling!
 • M.S. Visser dakwerken

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Welkom op profiel van M.S. Visser dakwerken!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie op de aanvraag, zeer degelijk vakmanschap, eerlijke prijs voor goed en degelijk werk. 2 dakkapellen zijn opnieuw bekleed met bitumen!! Ik ben zeer tevreden en kan hem iedereen aanraden.
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.45283 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Erg snel en netjes afgemaakt. Vriendelijk personeel die goed communiceren over wat er gedaan wordt.
 • Absoluut Dakwerkspecialist

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6535 reviews

  Hallo mijn naam is Daniél Helmus . Ik ben al ruim 20 jaar actief op het dak. Ik ben altijd serieus qua werk maar hou van een gezonde dosis humor. Door vele jaren te hebben gewerkt voor bedrijven met grote en kleine dakprojecten heb ik me gespecialiseerd in Dakbedekking en goot werk, daardoor is 'Absoluut dakwerk specialist hét bedrijf voor het werk aan uw dak en dakgoot. Door de jaren heen heb ik een team van dakdekkers, timmermannen schilders en loodgieters om me heen verzameld. Hierdoor ben ik in staat om uitgebreide diensten aan te bieden omtrend het onderhoud en vervangen van uw daken en dakgoten, GROTE PROJECTEN of de kleinere klussen !! . -Garantie is bij ons gegarandeerd 10 jaar !!! -we zijn volledig verzekerd voor ALLE voorkomende risico's!!! -vca gecertificeerd -gespecialiseerd in brandvrije detaillering & veilig werken op hoogtes. Onze werkzaamheden bestaan oa uit ; - bitumen daken. - epdm daken/goten. - zinken goten, afdekkers en dakkapellen. - lood soldeerwerk. -diverse coatings. oa liquid rubber, triflex. -kleine timmerwerkzaamheden. -géén dakpan daken ! Vreemde details met valse hoeken en aparte aan/afsluitingen zijn ook geen enkel probleem. Mijn motto is " elke situatie heeft z'n eigen oplossing". Graag kom ik met u in contact. Met vriendelijke groet : Absoluut dakwerk specialist

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Na de klus(garagedak opnieuw bekleden 18 m/2 )geplaatst was, gekozen voor Daniël van Absoluut Dakwerkspecialist, hij kon ook nog eens snel beginnen aan de klus en was er op de afgesproken dag vroeg voor de deur en wilde ook snel beginnen, was een warme zonnige dag en was best zwaar werk met al dat grind maar hij ging aan 1 stuk door om optijd klaar te zijn en zag er ook top uit en kan er weer jaren tegen, netjes gewerkt, alle oude materialen zoals de oude daktrimmen netjes mee genomen, nog een tip gekregen om toch iets grind eraf te halen, ligt idd erg veel op, had ik over van aanleg vijver, vriendelijk en harde werker en deskundig, gewoon top
 • Dakdekkersbedrijf Droog

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews

  HOUD JE HUIS DROOG MET ‘DROOG DAK’ ENKHUIZEN Een huis is geen huis zonder een dak. Een dak op een huis is heel vanzelfsprekend, dus men wil nog wel eens vergeten dat een dak verzorging nodig heeft. Bent u bang voor een lekkage of hoort u wel eens dakpannen rammelen in de nacht? Als u het gevoel heeft dat uw dak aan onderhoud toe is, bijvoorbeeld doordat de dakgoot verstopt is, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Alles wat uw dak aan onderhoud behoeft Dakdekkersbedrijf Droog is van alle markten thuis als het gaat om daken en bijbehorende werkzaamheden. Het bedrijf heeft al 10 jaar ervaring en levert daarom de beste kwaliteit en service. Dakdekkersbedrijf Droog is gespecialiseerd in vele dakdekwerkzaamheden en heeft de afgelopen jaren dan ook veel vaardigheden ontwikkeld. Kies er voor om uw dak de juiste verzorging te geven en pak de volgende dingen aan: - Lood- en zinkwerk - Dakgoten - Lekkage - Groene daken - Pannendaken - Shingledaken - Platte daken - Zonnepanelen Optioneel is er een totaalpakket beschikbaar waarbij ook andere werkzaamheden aan de buitenkant van uw huis worden gedaan. Een stabiele, duurzame toekomst Om nog lang te kunnen genieten van de wereld zoals deze nu is, is het van belang dat we duurzaam leven. Kies voor bijvoorbeeld zonnepanelen of een groen dak. Hiermee helpt u niet alleen de natuur maar ook uw eigen portemonnee.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Het is inmiddels ongeveer 2 jaar geleden dat Droog dak het dak heeft voorzien van nieuwe isolatie en dakbedekking. De uitgebrachte offerte was scherp geprijsd en een goed verhaal. Na ons akkoord is er snel begonnen met de klus en in de uitvoering is het een prettig team gebleken. De klus was snel en soepel afgerond, tot zover zeer tevreden. Helaas bleek er na een flinke regenbui toch enige lekkage te zijn. Jammer, maar dat kan gebeuren. En daarna lekte het weer. Nou ja, je kan pech hebben. Wat erg tegen valt is dat Droogdak enorm achter de vodden gezeten moet worden om ze in beweging te krijgen hen aan de garantievoorwaarden te laten voldoen. Inmiddels zijn we toe aan de 4e poging het dak waterdicht te krijgen en nu reageert men niet meer. Als er bij een 4e keer lekkage in hetzelfde gebied de 84 jarige opdrachtgever in de kou blijft staan, de boekenkast weer moet leegruimen, dat is Nul.
 • Dakdekkersbedrijf Groen

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews

  3DV montage is een bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende dakwerkzaamheden met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij wel zeggen dat wij ons plekje in dakdekkend Nederland verdiend hebben. Dat wij goed bezig zijn blijkt wel uit het feit dat we vaak gebeld worden door collega dakdekkers, hoe wij het voor elkaar krijgen om voor een betaalbare prijs een mooi goed en nieuw dak kunnen aanbrengen. Daarom zeggen wij nu ook ONZE BESTE REFERENTIE IS ONZE CONCURRENTIE! Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: -BITUMEN DAKBEDEKKING -EPDM DAKBEDEKKING -WITTE DAKBEDEKKING -DAKTERRASSEN Met vriendelijke groet, Jan Groen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijk en snel.
 • Groen dakwerken

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Voor renovaties, nieuwbouw en onderhoud - Epdm daken. - bitumen daken. Altijd met 10 jaar garantie ! Je dak laten doen? Bel Groen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Uitstekend uitgevoerd.
 • veldhuis dak-enzinkwerken

  Dakspecialist in Enkhuizen

  Nog geen reviews

  ik heb ruim 30 jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw dakwerk en zinkwerk isolatie

Populaire lokale dakspecialisten in Enkhuizen

Andere vakmensen in Enkhuizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur