Vind domotica specialisten in Enkhuizen

Op zoek naar domotica specialisten in Enkhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Enkhuizen

 • Ger’s klusbedrijf
  Ger’s klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Ger’s klusbedrijf kan je helpen met je Elektra, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen... Neem direct contact op met Ger’s klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Zeer vriendelijke en bekwame service. Het werk werd professioneel uitgevoerd. Een klein verbeterpunt is de snelheid van reacties op berichten.
 • Buis Totaal Techniek
  Buis Totaal Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Buis Totaal Techniek is een erkend elektricien op het gebied van elektrische huis- en utiliteitsinstallaties.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Goede vakman voor een prima prijs. Snelle reactie en kon binnen een paar dagen bij ons aan slag. Zeker aan te raden.
 • Louwerman Elektra Services

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Enkhuizen

  Bent u op zoek naar een elektricien voor kleine elektra werkzaamheden dan kunt u bij terecht. Ook kan ik helpen met de aanleg van data bekabeling voor bv computer of u helpen met de wifi. Ik heb 20 jaar ervaring in de elektrotechniek en 22 jaar als ICT'er. Mijn werkgebied is max 15 km vanuit Enkhuizen.

 • Ruiter Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Ruiter Dienstverlening is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Enkhuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  is goed verlopen, dit is een late reactie omdat de timmerman eerst aan de gang moest,en toen die klaar was begon het langdurig te regen dus er kon laat gewerkt worden.maar dik tevreden
 • Kalocsa Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Enkhuizen

  Kalocsa Dienstverlening kan je helpen met je Elektricien klus in Enkhuizen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kalocsa Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • King-70 elektotechniek
  King-70 elektotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Super flexibel Alles volgens de nen1010 ! Behulpzaam.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  We are very pleased with the service he provided. He is fast responding and helpful. Explains the steps and what needs to be done very well. Fair price for the service.
 • ChezBos
  ChezBos
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Chez-Bob Repairshop Mijn naam is Fred Meulenkamp en werk uit naam van Chez-Bob Repairshop. Ik doe bijna alle voorkomende klussen en klusjes. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan vanuit diverse richtingen. Opgegroeid in de doe het zelf en bouwsector heb ik een brede kennis van materialen en toepassingen. Graag doe ik de diverse klussen in en om het huis. Ik werk secuur netjes en tegen redelijke tarieven. Een prijsopgave en goede afspraken vooraf, voorkomt verrassingen. U mag mij inzetten voor eenvoudig electra en loodgieters werk, schilderwerk, timmer en reparatiewerk, ramen en deuren. Kortom u vraagt en ik zal daarop mijn eerlijk advies geven. Een vriendelijke groet, Fred

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Er werd snel contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Hij kwam keurig op tijd en beide klussen werden snel en vakkundig gerepareerd. Ook de prijs die hij vroeg was reeel. De klus plekken zijn naderhand netjes achtergelaten en ben super tevreden met het resultaat. Zal hem in de toekomst zeker opnieuw inhuren!
 • C-M Installaties en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Wij zijn C-M Installaties en Onderhoud. Wij specialiseren ons in het installeren van vogelwering voor zonnepanelen. Daarnaast zijn wij ook te benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan zonnepanelen, dakgoten schoonmaken en kleine elektrotechnische werkzaamheden. Wij zien graag uw aanvraag in onze inbox verschijnen!

  Laatste review:
  Zeer blij met het monteren van de vogelwering rondom onze zonnepanelen en op onze rolluiken. Prettige ervaring, alles is vlot, netjes en helemaal volgens afspraak verlopen, heel goed!
 • Elektro Kontakt

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Enkhuizen

  Ik heb inmiddels 23 jaar ervaring in de elektro techniek. Renovaties nieuwbouw data/WiFi bedrijfspanden

 • Schoenmaker Techniek
  Schoenmaker Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Domotica specialist in Enkhuizen

  Schoenmaker Techniek is een allround klussen en installatiebedrijf. Ik ben nu bijna 2 jaar bezig. Bij mijn bedrijf staan kwaliteit, vakmanschap, klantvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Het werk wat ik zoal doe is: timmerwerk, elektra binnen en buiten, leiding en loodgieterswerk, Veranda's beschoeiingen en beschuttingen, Al het tegelwerk binnen en buiten. En nog veel meer.. Ik kom graag met u in contact om een vrijblijvend de klus te bespreken en een offerte te kunnen maken. M.v.g. Coen Schoenmaker

  Laatste review:
  Door Coen van schoenmaker techniek wordt er erg keurig gewerkt. De samenwerking beviel en wij zijn er blij mee!

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Enkhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 60 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Enkhuizen

Andere vakmensen in Enkhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt