Stratenmakers in Enkhuizen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Enkhuizen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Enkhuizen

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Enkhuizen

 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mehmet is een harde werker die onwijs mooi werk heeft geleverd. Communicatie verliep goed, hield zich aan de afspraken. Alles netjes afgevoerd en aangelegd. Geen opmerkingen over deze klus. Bedankt nu kan ik genieten van een mooie tuin.
  Kom in contact
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
  Kom in contact
 • M Sanches
  M Sanches
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Ik ben Mayron van M Sanches bestrating en grondverzet bedrijf, inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring. Mijn voornaamste werk op het moment is dan ook het straten maken en grondwerk maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u kunnen verrichten zoals tuinhekken plaatsen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Mayron heeft mijn achtertuin opnieuw bestraat en scootmobiel vriendelijke gemaakt. Perfect gedaan, het is ook een hele aardig, beleefde jongeman die goed heeft geluisterd naar mijn wensen. Zeer tevreden, echt een aanrader!
  Kom in contact
 • L.E. Bestratingen
  L.E. Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Beste meneer/mevrouw. Sinds 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als stratenmaker. Werkzaam in de kop van de Noord Holland. De werkzaamheden daarin verschillen van wegenbouw maar ook veel in het maken van tuinen en/of opritten aan huis . Wij hebben vele mensen thuis voorzien van mooi en professioneel werk. Hetzelfde geldt uiteraard voor de bedrijfen waar wij werkzaam voor zijn. Ik sta voor 100% procent kwaliteit en betrouwbaarheid. Mvg leroy

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Op de afgesproken tijd begonnen en geeindigd. Keurig uitgevoerd. Blij met het resultaat. Uitgevoerd volgens afspraak. Aanbevolen vakman!
  Kom in contact
 • P. Meurs Bestratingen B.V.
  P. Meurs Bestratingen B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5551 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Wij zijn en dynamisch bedrijf met vakkundig personeel op het gebied van bestratingen, van oprit tot compleet parkeerterrein, maar ook voor aanleg van uw voor- en/of achtertuin zijn wij het aangewezen bedrijf. Graag komen we bij u langs om te kijken en bespreken wat we voor u kunnen doen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Keurig op tijd, vriendelijk, goed overleg, uitstekende uitvoering en een zeer tevreden klant. Echt een aanrader.
  Kom in contact
 • BM Kluswerk
  BM Kluswerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Voor al uw bestratingswerkzaamheden, graafwerkzaamheden, afvoeren van grond en puin en dergelijke transport tot 3500kg

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Boy is een ontzettend fijn en kundig persoon. Denkt goed mee en gaat echt uit zijn weg om je een prachtige tuin af te leveren. Zou hem zo weer inhuren! Echt een aanrader!
  Kom in contact
 • Malik bestratingen
  Malik bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Malik Bestratingen is een klein en vakkundig stratenmakers bedrijf. Wij bieden u een passende oplossing en denken met de klant mee. U kan ons inschakelen tot verschillende werkzaamheden: van het bestraten van de oprit tot het aanleggen van sierbestrating in uw tuin!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne en open communicatie. Konden snel aan de slag en hebben keurig werk afgeleverd. Spreken van te voren een prijs af en houden zich hier ook aan. De jongens hebben een lange dag voor ons gewerkt, maar zonder extra kosten, terwijl er wel wat extra klussen bij kwamen dan in eerste instantie gepland. Zeker een aanraden om mee in zee te gaan.
  Kom in contact
 • Thijs kraanverhuur
  Thijs kraanverhuur
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  hallo ik ben Thijs van Diepen uit Zwaagdijk. ik ben volledig op mezelf en heb drie kraantjes gekocht om van klein werk tot groot werk uitvoeren.en heb bij een infra bedrijf gewerkt. dus in het kort ik heb al heel wat ervaring op het gebied van grondwerk tot beschoeiingen. ik hou van een uitdaging en ben flexibel qua tijd

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super!
  Kom in contact
 • CBN Bestratingen
  CBN Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Stuur ons gerust een berichtje voor een kosteloze offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel geregeld, goed gewerkt, vriendelijk en gedreven personeel met aandacht voor de klantwens en details.
  Kom in contact
 • Koopman Bestrating & Grondwerk
  Koopman Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Enkhuizen

  Koopman Bestrating & Grondwerk kan je helpen met je Stratenmaker klus in Wognum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Bestrating & Grondwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, geen gezeik en punctueel. Ik ben zo blij dat ik voor Andy en zijn team heb gekozen. Ze hebben geweldig werk geleverd. Een echte aanrader.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Enkhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 222 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Enkhuizen

Andere vakmensen in Enkhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt