Vind dakdekkers in Bruchem

Op zoek naar dakdekkers in Bruchem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Bruchem

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75181 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  vrijdags gebeld en zaterdag stonden de mannen al klaar. vriendelijke jongens en hebben de lekkage aan de dakgoot netjes verholpen.
 • Dak- en Klusbedrijf van Trigt
  Dak- en Klusbedrijf van Trigt
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Gespecialiseerd in montage- en afbouwwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en dakwerkzaamheden. Ik ben zeer flexibel en kan vaak op korte termijn bij u langs komen. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Eindpan vervangen en zadelpannen vast gemaakt. Zeer snel en ziet er erg goed uit! De vrouw zei was een leuke man
 • Ruzette Bouw en Onderhoud
  Ruzette Bouw en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Ruzette bouw & onderhoud is een jong en enthousiast bedrijf voor de meest uiteenlopende onderhoud en timmerwerkzaamheden. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit, veiligheid en persoonlijke benadering. Benieuwd naar wat wij aan het make ben? Volg mij op instagram: ruzettebouwenonderhoud.

  Laatste review:

  De werkzaamheden zijn zeer secuur uitgevoerd en de communicatie verliep ook heel vlot. Kortom: als je een klus hebt kan ik Ruzette bouw van harte aanbevelen!
 • JLM Totaalbouw
  JLM Totaalbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Dakdekker in Bruchem

  Bent u op zoek naar een Bouwkundigbedrijf voor in en rondom uw huis?. JLM-Totaalbouw bied u Service aan waarop u komt vertrouwen. Wij staan garant voor onze werkzaamheden en kwaliteit

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  JML is een super betrouwbaar en goede vakman. Kwam kosteloos terug om nog iets recht te zetten. Echt een vakman en een leuk mens. Een aanrader.
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85134 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Hakan is een zeer vriendelijke en uiterst kundige vakman. Neemt snel contact op, is flexibel in de planning en geeft een eerlijke prijs. Het vernieuwen van ons platte dak met bitumen werd door hem en zijn team binnen één dag gefixt. Kan 'm iedereen aanraden!
 • Dak en klusbedrijf de lelie
  Dak en klusbedrijf de lelie
  Beoordeling: 4.1 van 54.15181 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Welkom op ons profiel de lelie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren vakmensen die alleen voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan. We bieden geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan.  10 Jaar Garantie!  Betrouwbaar & Goed Advies  Scherpste Prijzen  Snelle Service  Rapport voor Verzekering  Gespecialiseerde Vakmannen

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Reparatie is half uitgevoerd, kreeg daarna nooit meer contact. Verder is het dak van onze uitbouw beschadigd door dit bedrijf, loodflap los getrapt en nu daardoor ook lekkage in de uitbouw. Update 2/2/2023 : Inmiddels hebben we toch contact gehad en is het alsnog goed opgelost.
 • Verboord totaal onderhoud
  Verboord totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.55253 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Dak- en Schoorsteentechniek Verboord is al 20 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen van oude/kapotte pannen , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg Stef Verboord

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Verboord totaal onderhoud in eerste instantie gekozen door de revieuws en info over het bedrijf. Eerst telefonisch contact en afgesproken voor concept offerte op basis van foto's en omschrijving. De conceptofferte sprak ons aan vanwege prijs maar ook de goede detaillering van de concept offerte. Daarna persoonlijk contact gehad zodat de omstandigheden goed konden worden bekeken. De concept offerte kon worden omgezet in een definitieve vorm. De opdracht gegeven met 30% aanbetaling. In tijdsbestek van ca 3 weken kon deze klus van schoorsteen verwijderen en aanhelen van de dakopening worden uitgevoerd. De klus in een dag met 2 personen geklaard. Zorgvuldig werk geleverd en alles zeer netjes en opgeruimd achter gelaten. Op het werk wordt 10 jaar garantie verleend. Deze aannemer is zondermeer aan te bevelen.
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  De firma (vader en luid sprekende zoon Johan) kwam op 1 februari bij ons langs voor de inspectie van het rookkanaal, tbv een offerte. Zonder naar de aansluiting van de haard te kijken, zijn ze direct het dak op gegaan om de schoorsteen te vegen. Dat moest de oplossing zijn. Vanaf het dak zei de zoon dat er van alles mis zou zijn met het dak, van de loodslabben tot de nokvorst. Het dak is prima. Eenmaal beneden bleek de kachel nog steeds niet goed te trekken (dat wist ik al, ik had het kanaal laten vegen) en al het roet door de ventilatieroosters van de haard te zijn gekomen. ''Heb je een stofzuiger?'' vroeg de zoon. Stofzuigers kunnen niet tegen roet, slecht voor de filters, dus een opvallende vraag. Na even haalde vaders de stofzuigers uit de bus. In plaats van zuigen, stond hij op blazen(!) Vervolgens trok hij aan het deurtje van de inzethaard, waarna het glas barstte. Ik wacht nu tot ze het komen repareren. Update 11-3: Na weken proberen een afspraak te maken, heb ik het opgegeven.
 • Wand & Plafond Specialist
  Wand & Plafond Specialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.75151 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  De klus is zeer goed uitgevoerd en de heren waren beleefd en behoorlijke harde werkers Absoluut top en netjes gedaan Aanrader!
 • SA DAKONDERHOUD
  SA DAKONDERHOUD
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Dakdekker in Bruchem

  SA DAKONDERHOUD IS AL MEER DAN 20 JAAR SPECIALIST OP HET GEBIED VAN HELLENDE EN PLATTE DAKEN EN ALLES EROMHEEN EN WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND OM LEKKAGES TE REPAREREN OF HELE DAKEN TE RENOVEREN. SA DAKONDERHOUD WERKT MET DE NIEUWSTE A KLASSE MATERIALEN DIE WORDEN GELEVERD OP DE MARKT. SA DAKONDERHOUD GEEFT OP ALLE WERKZAAMHEDEN DIE WORDEN UITGEVOERD 10 JAAR GARANTIE SA DAKONDERHOUD VERKOOPT GEEN NEE VOOR ELK PROBLEEM HEBBEN WIJ EEN OPLOSSING

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Dit bedrijf kan ik aanbevelen zijn jonge jongens maar voeren hun werk perfect uit schuurdak plaatwerk vervangen en nieuw dakleer geplaatst ziet er perfect uit ook hun communicatie is zeer beleefd en goed jongens bedankt

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Bruchem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 841 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Bruchem

Andere vakmensen in Bruchem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur