Vind schilders in Zandvoort

Op zoek naar schilders in Zandvoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Zandvoort

 • Happy Ivana klussenbedrijf
  Happy Ivana klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7573 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Mijn naam is boris, (eigenaar van Happy Ivana. Ik ben 20jaar ondernemer. We doen bijna van alles binnen en buiten zoals; schilder, stukadoor, slopen, sierpleister, timmeren, gipsplaat, elektriciteit en nog schoonmaken! In deze werkzaamheden heb ik inmiddels 20 jaar gewerkt. ik werk nog met mijn personeel. Met name de voorbereiding van het schilderwerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren, ik en mijn team geven u garant dat de geleverde werk zo vakkundig mogelijk af ronden. En natuurlijk de kwaliteit van de verf daarom werk ik met producten van Sigma en Sikkens 100% kwaliteit! Garandeert om jullie blij te maken! Met vriendelijke groeten, Happy Ivana Klussenbedrijf 👌👌👌👌👌

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  kwaliteit,goed koop en snelheid. 3in1 =echt blij me
 • Stucadoorsbedrijf Daghmoumi
  Stucadoorsbedrijf Daghmoumi
  Beoordeling: 4.2 van 54.2552 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Mijn naam is Salim Daghmoumi, een enthousiaste harde werker! Met veel passie en geduld voor stukadoor en behangen en spuitverf Dit doe ik door aandacht en oog voor detail. Mijn werk gebied is van Haarlem tot met 100/km van Haarlem af. Ik kan uw 100% garanderen dat uw tevreden zal zijn met mijn werk en specialisme, zou uw ergens mee zitten over het werk dan zal dat altijd bespreekbaar zijn. Want de klant is koning. Ik hoor graag van uw en tot snel . Mvg Salim Daghmoumi

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Salim is een enthousiaste kerel die goed werk levert. Ook de communicatie verliep vlot en netjes. Wat mij betreft een aanrader als je een behangklus hebt.
 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Shirwan is geïnteresseerd in je opdrachtklus en wil graag met je daar over bespreken :-)

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  So far so good. Shirwan replied to my call instantly and also understood what needs to be done. We made an appointment so he could see the location where the job needs to be done. An acceptable quotation for the job was also send and the work will actually start real soon. I have a good feeling with Shirwan.
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helemaal top!! Erg betrouwbaar! Alles snel en netjes gedaan. Helemaal tevreden.
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Omdat een andere het af liet weten en niet op kwam dagen moest ik snel handelen om een nieuwe klusser te regelen en deze meneer reageerde snel en kon de dag erna al mijn kamer behangen. Zeer kundige man met een goed werktempo en ook nog eens strak en naadloos op de muur. Niets meer dan lof!
 • V. Bugaj
  V. Bugaj
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Ik ben Violetta Bugaj, een werkelijke alleskunner, kijk maar naar mijn voorbeeld foto's. Mijn expertise is verbouwen van badkamers en het aanbrengen van prachtige kunstwerken aan de muur. Maar simpele klussen als stucken en schilderen ga ik niet uit de weg. Ik ben artistiek aangelegd, en heb vele jaren ervaring en heb mijn eigen bedrijf gestart in Nederland. Ik beschik over alle benodigde papieren, en heb een Nederlandstalige contactpersoon zodat communicatie voor u heel gemakkelijk en vertrouwd is. U bent verzekerd van kwaliteits werk, en ik ben pas tevreden als u dit bent. Ik kom graag met u in contact om bij u uw wensen in vervulling te laten gaan.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  De klus verliep vlekkeloos. Wij zijn erg onder de indruk van het resultaat van de muurschildering. Mevrouw werkt erg netjes en accuraat. De prijs kwaliteitverhouding is optimaal. Bedankt voor de dienstverlening!
 • N.J. Golden Hands
  N.J. Golden Hands
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Zandvoort

  N.J. Golden Hands kan je helpen met je Schilder klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Behangen kamer... te beantwoorden. Neem direct contact op met N.J. Golden Hands om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Prefect service , excellent painting skill, reasonable price, quick progress! Highly valued team performance!
 • Amjd Al Sahli
  Amjd Al Sahli
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Schilder in Zandvoort

  . Wij zijn een groep van 3 personen wij zorgen altijd voor netjes werk en tevreden klanten wij geven het beste prijzen wij hebben ervaring van 17 jaar in het schilder en stucwerk

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  ⭐⭐⭐⭐⭐ De transformatie was werkelijk als dag en nacht! Dat is niet alleen wat in me opkomt als ik aan een slaapkamer denk, maar het is ook het duidelijke verschil dat Amjd en zijn toegewijde team in mijn woonruimte hebben gebracht. Amjd en zijn team hebben uitstekend werk geleverd bij het vernieuwen van mijn slaapkamermuren en -plafond. Hij was stipt, eerlijk en leverde consequent kwalitatief werk. De slaapkamer ziet er nu fris en vernieuwd uit, een bewijs van hun professionele aanpak. Ik had de hele tijd een positieve ervaring en zou niet aarzelen om in de toekomst weer contact op te nemen met Amjd voor andere klussen in huis. Zeer aan te bevelen!
 • Delta Klusbedrijf
  Delta Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85181 reviews
  Schilder in Zandvoort

  Delta Klusbedrijf is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieur renovatie en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren. Ik bied complete service en uitstekend vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het werk is perfect uitgevoerd, uitermate tevreden
 • Buys totaalbouw
  Buys totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Zandvoort

  Wij zijn een bedrijf met veel ervaring en zijn niet bang voor een uitdaging . Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Vernissen of lakken (kozijnen, meubels)-
  Reliable and did great work.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Zandvoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 736 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Zandvoort

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zandvoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt