Vind behangers in Zandvoort

Op zoek naar behangers in Zandvoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Zandvoort

 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Goed nieuws! Shirwan is geïnteresseerd in je klusje. En wil graag met je details daar over bespreken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Ik ben super tevreden. Hij was op tijd en heeft het snel en netjes afgewerkt. En ook teruggebeld of alles naar wens was.
 • Wall Finish
  Wall Finish
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Mijn naam is Yuri en werk onder de naam Wall Finish. Ik ben startende met mijn eigen bedrijf maar doe het behangwerk al een geruime tijd. Mijn stijl is perfectie en wil elke klus zo mooi als mogelijk afleveren. Heb er veel plezier aan en doe het met passie. Ik kijk uit naar de klus!! Instagram @wall.finish

  Laatste review:

  Behang verwijderen -

  Ik ontving een duidelijke offerte met een All-in prijs. Hij was snel beschikbaar en heeft de werkzaamheden super netjes uitgevoerd.
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.6 van 54.65291 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Werkt snel en netjes.
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Snel, netjes. Vriendelijk.
 • Piotr Kciuk Klussenbedrijf
  Piotr Kciuk Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5531 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Mijn naam is Piotr. Mijn team van professionele vakmensen houdt zich bezig met: behangen, schilderen, stucwerk, vloeren leggen en vele andere gebieden in de renovatie van huizen en appartementen. Met mijn diensten garandeer ik de hoogste kwaliteit van het werk tegen een optimale prijs! Ik geef de voorkeur aan schriftelijk contact. Ik beantwoord dezelfde dag nog berichten. Je kunt ook naar mijn telefoonnummer schrijven in Whatsapp. Ik nodig u van harte uit om verder contact met mij op te nemen. Piotr Kciuk Klussenbedrijf

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Betrof het stucen en sausen van de woonkamer. Prettige mensen en goede, betrouwbare samenwerking met Piotr
 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85221 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Ik ben heel erg tevreden!!! Zorgvuldig heel erg netjes werk!! Dank!!!
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Een klein bedrijf met een jarenlange ervaring aangaande schilderwerk binnen en buiten, het sauzen van plafonds en muren en een zeer ruime ervaring met het behangen van Renovlies, Glasvezelbehang, Fotobehang, Patroonbehang en ARTE behang. Met ons gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen en wij hebben een hekel aan haastwerk! Wij nemen nog echt de tijd voor u en voor uw opdracht! Degene met wie u de opdracht bespreekt is ook degene die de opdracht komt uitvoeren! Wij werken NOOIT met verborgen of extra kosten achteraf. Alles wordt vooraf duidelijk en helder met u afgesproken.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Rico is een vriendelijke man die veel kennis en expertise in huid heeft. Hij heeft netjes werk afgeleverd. Er was wat onenigheid over de hoeveelheid m2 maar het bleek uiteindelijk om een rekenfout te gaan gelukkig. We zijn heel blij met het resultaat en zouden rico zeker aanbevelen.
 • Yamakoglu61
  Yamakoglu61
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Yamakoğlu61 Klussenbedrijf. Sinds 2008 zit ik in het Klussenbedrijf İk begon in het buitenland en laatste 2.Jaar werk ik als Zzp in Nederland. İk heb werkervaring van het werken bij Bam,Sw,Bmmgroep. Werkgebied kan door heel Nederland. Diensten: Binnenschilderwerk Meubelspuiterij Spuitwerk op locatie Vliesbehang Plafon en wanden Spuit Timmer Werk Whatsapp Tevens leveren ik niet eerder op totdat de klant 100% tevreden is.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Saro heeft onze hele benende wc ruimte vervangen. Hij is betrouwbaar. Hij communiceerde goed. Hij werkt heel nauwkeurig. Hij heeft zelf alle spullen besteld, retour gezonden als het nodig was. Hij heeft aanbevelingen gedaan. Onze wc is prachtig geworden.
 • Aloys schilderwerken Vastgoedonderhoud
  Aloys schilderwerken Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Behanger in Zandvoort

  aloys schilderwerken Vastgoedonderhoud is een jong en dynamisch bedrijf Na 18 jaar van ervaring op te hebben gedaan bij verschillende werkgevers hebben wij ervoor gekozen om in 2010 voor ons zelf te beginnen. Wij zijn inmiddels 8 jaar als eigen baas bezig en hebben sinds twee jaar ook het keurmerk kwaliteitsvakman. In deze afgelopen 8 jaar hebben wij een redelijk grote vaste klantenkring op kunnen bouwen van particulier tot grote VVe's. Ons bedrijf is een allround schilder en onderhoudbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in : Binnenschilderwerk: *Latex spuiten / rollen *Vocht en lekkage herstel *Houtwerk *Metaal *lakwerk Decoratieve technieken: *Betonlook *Up Lissé betonstuc *Spaan technieken , *La casa die Sogni *Spons en rol technieken *Decoratief glasweefsel. Glas vlies en glasweefsel behang: ( tevens te verkrijgen met verschillende patronen). Buitenschilderwerk: *Houtwerk *Beton *Metselwerk *Metaal. Houtrot reparaties: van klein tot deelvervanging (wij maken gebruik van Repair care). Glas: *spiegels *vervanging van glasbreuk of lekke ramen van enkelglas tot hr++. Vloeren: *Betonlook maken wij gebruik van Up Lissé *Aan brengen Vloercoating Advies: tevens kunt u bij ons terecht voor verf technische of kleur adviezen Als u interesse heeft in een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij komen altijd graag bij u langs om uw wensen met u door te nemen, zodat wij u een gedegen advies en offerte kunnen geven. Mvg Sidney de Boer

  Laatste review:

  Uitstekende ervaring met Aloys. Kwaliteit is goed. Advies is goed.Komt afspraken na. Ook na betaling!
 • Schildersbedrijf Frank Boon
  Schildersbedrijf Frank Boon
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Behanger in Zandvoort

  Schildersbedrijf Frank Boon verzorgt uw binnen en buiten schilderwerkzaamheden, houtrot reparatie, behang en glasvezel met meer dan 25 jaar deskundige ervaring. Een belangrijk item is de uitstraling van uw woining en/of bedrijf. Het schilderwerk is dus een zeer belangrijke schakel, tegelijkertijd lastig en tijdrovend. Kwaliteit en bekendheid met de materialen is zeer belangrijk, daarnaast kunnen kleurkeuze en tijdnood er voor zorgen dat uw schilderproject even word uitgesteld. Een andere optie is een professioneel schildersbedrijf inschakelen, schildersbedrijf Frank Boon is daarin een goede keuze! We zijn u graag behulpzaam met een vrijblijvend advies (gespitst op uw specifieke situatie). Onze werkwijze is als volgt: * Na telefonisch overleg maken we een afspraak voor een mondeling advies (bekijken de mogelijkheden aan de hand van uw wensen). * Na ons bezoek ontvangt u een advies en offerte op schrift of mail. Wij zijn een schildersbedrijf dat al ruim 17 bestaat en maken deel uit van een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn we in staat meerdere producten en diensten te combineren, zodat we het door ons gegeven advies snel en volgens een hoge kwaliteitsnorm voor u kunnen realiseren.

  Laatste review:

  Goed advies prima vakwerk afgeleverd supermooie resultaat !

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Zandvoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 166 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Zandvoort

Andere vakmensen in Zandvoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur