Vind behangers in Zandvoort

Op zoek naar behangers in Zandvoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Zandvoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 113 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Zandvoort

 • Behangspecialist Rudi van den Berg

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.7 van 54.75262 reviews

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Rudi heeft mn muurtje snel en strak behangen. Binnen een uur zat het er op en ziet er mooi uit!
 • CB Totaalprojecten

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 5 van 55562 reviews

  Mijn naam is Carl Breg, ik ben een professionele wandbekleder met hart voor het vak. Ik heb ruime ervaring met alle soorten wandbekleding van glasvlies tot exclusief designbehang. Kwaliteit is mijn motto klanttevredenheid gegarandeerd. Let op: behang verwijderen doe ik niet! Ik heb wel tips over hoe u dat t beste zelf kan doen. Ik zie uw aanvraag graag tegemoet. Met vriendelijke groet, CBTotaalprojecten Carl Breg

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Carl is een professional die zijn vak verstaat. Het behang was gecompliceerd qua patroon en op de ouderwetse manier handgemaakt. Dat maakte het aanbrengen niet makkelijk. Maar het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik raad Carl absoluut aan en zal ‘m zeker bellen als ik weer een behangklus heb.
 • Amsterdambehang

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Laat AmsterdamBehang uw woning professioneel behangen. Behang is helemaal terug van weggeweest, het blijft dan ook de mooiste en netste afwerking van uw muur. Graag adviseer ik u over passend behang voor uw interieur. Of het nu om de hele woning gaat, een kamertje, of alleen een moderne accentmuur. Behangspecialist AmsterdamBehang is gespecialiseerd in glasweefselbehang/Renovlies Hiermee werken we wanden en randen superstrak en naadloos af. Glasweefselbehang heeft een aantal positieve eigenschappen: * kan goed tegen vocht * krimpt niet * werkt brandvertragend * verstevigt de muur * is scheur overbruggend Er zijn vele soorten glasweefselbehang en de keuze in kleur en motief is groot. Bovendien kunt u het gemakkelijk sausen, wat het aanbod nog uitgebreider maakt. Er is altijd een behangsoort voor u. Bent u op zoek naar iets anders voor op de wand? Kijk dan eens naar onze professionele behangoplossingen en/of diensten van AmsterdamBehang met meer als 14 jaar ervaring zoals: Scan Glasvlies Renovlies Vinyl Rauhfaser Fotoprint Vescom Schilderen/aflakken/sausen Bel of mail gerust voor verdere informatie.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Super echt vakwerk. Design behang zit er strak . Prettig om met Tim te werken. Raad hem zeker aan.
 • Al Schilderwerken Krommenie

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Super snelle reaktie, snel tot een datum gekomen. Prachtig vakwerk afgeleverd in korte tijd voor scherpe prijs. 10/10 reccommend!
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Een klein bedrijf met een jarenlange ervaring aangaande schilderwerk binnen en buiten, het sauzen van plafonds en muren en een zeer ruime ervaring met het behangen van Renovlies en Glasvezelbehang. Met ons gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen en wij hebben een hekel aan haastwerk! Wij nemen nog echt de tijd voor u en voor uw opdracht! Degene met wie u de opdracht bespreekt is ook degene die de opdracht komt uitvoeren! Wij werken NOOIT met verborgen of extra kosten achteraf. Alles wordt vooraf duidelijk en helder met u afgesproken.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Rico heeft echt top werk geleverd 👌🏼👍🏼
 • Mrs. W. Wallpaper

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.85193 reviews

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en de bij behorende lijm, ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Fantastische vakvrouw die haar werk verstaat. Reageert netjes, beleefd en snel. Heeft hier in een paar uurtjes het fotobehang ontzettend netjes geplaatst. 100% een aanrader!
 • Aloys schilderwerken Vastgoedonderhoud

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  aloys schilderwerken Vastgoedonderhoud is een jong en dynamisch bedrijf Na 18 jaar van ervaring op te hebben gedaan bij verschillende werkgevers hebben wij ervoor gekozen om in 2010 voor ons zelf te beginnen. Wij zijn inmiddels 8 jaar als eigen baas bezig en hebben sinds twee jaar ook het keurmerk kwaliteitsvakman. In deze afgelopen 8 jaar hebben wij een redelijk grote vaste klantenkring op kunnen bouwen van particulier tot grote VVe's. Ons bedrijf is een allround schilder en onderhoudbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in : Binnenschilderwerk: *Latex spuiten / rollen *Vocht en lekkage herstel *Houtwerk *Metaal *lakwerk Decoratieve technieken: *Betonlook *Up Lissé betonstuc *Spaan technieken , *La casa die Sogni *Spons en rol technieken *Decoratief glasweefsel. Glas vlies en glasweefsel behang: ( tevens te verkrijgen met verschillende patronen). Buitenschilderwerk: *Houtwerk *Beton *Metselwerk *Metaal. Houtrot reparaties: van klein tot deelvervanging (wij maken gebruik van Repair care). Glas: *spiegels *vervanging van glasbreuk of lekke ramen van enkelglas tot hr++. Vloeren: *Betonlook maken wij gebruik van Up Lissé *Aan brengen Vloercoating Advies: tevens kunt u bij ons terecht voor verf technische of kleur adviezen Als u interesse heeft in een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij komen altijd graag bij u langs om uw wensen met u door te nemen, zodat wij u een gedegen advies en offerte kunnen geven. Mvg Sidney de Boer

  Laatste review:

  Uitstekende ervaring met Aloys. Kwaliteit is goed. Advies is goed.Komt afspraken na. Ook na betaling!
 • Schildersbedrijf Frank Boon

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Schildersbedrijf Frank Boon verzorgt uw binnen en buiten schilderwerkzaamheden, houtrot reparatie, behang en glasvezel met meer dan 25 jaar deskundige ervaring. Een belangrijk item is de uitstraling van uw woining en/of bedrijf. Het schilderwerk is dus een zeer belangrijke schakel, tegelijkertijd lastig en tijdrovend. Kwaliteit en bekendheid met de materialen is zeer belangrijk, daarnaast kunnen kleurkeuze en tijdnood er voor zorgen dat uw schilderproject even word uitgesteld. Een andere optie is een professioneel schildersbedrijf inschakelen, schildersbedrijf Frank Boon is daarin een goede keuze! We zijn u graag behulpzaam met een vrijblijvend advies (gespitst op uw specifieke situatie). Onze werkwijze is als volgt: * Na telefonisch overleg maken we een afspraak voor een mondeling advies (bekijken de mogelijkheden aan de hand van uw wensen). * Na ons bezoek ontvangt u een advies en offerte op schrift of mail. Wij zijn een schildersbedrijf dat al ruim 17 bestaat en maken deel uit van een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn we in staat meerdere producten en diensten te combineren, zodat we het door ons gegeven advies snel en volgens een hoge kwaliteitsnorm voor u kunnen realiseren.

  Laatste review:

  Goed advies prima vakwerk afgeleverd supermooie resultaat !
 • Piotr Kciuk Klussenbedrijf

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews

  Mijn naam is Piotr Kciuk. Ik woon in Katwijk. Sinds 1995 ben ik professioneel bezig met schilderen, behangen en stukadoorswerk. Foto's van mijn projecten zijn te vinden op mijn Facebook-profiel Piotr Kciuk Klussenbedrijf Kosten van mijn werk: Professioneel renovatiebehang + dubbele muurschildering EUR 15,50 per m2 (loonkost + mijn materiaal: behang, lijm, verf) Muurschildering witte kleur € 10 per m2 gebruiksklaar. (loonkost + mijn materiaal) Muurschildering in kleuren van € 12,- per m2 gebruiksklaar. (loonkost + mijn materiaal)Ik gebruik hoogwaardige materialen en verven. Ik geef altijd 5 jaar garantie op het werken met mijn materialen. Het is ook mogelijk om te werken met door u aangekochte of geselecteerde materialen. Over de prijs valt te onderhandelen!

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Ik heb de samenwerking met Piotr als prettig ervaren, hij werk snel, nauwkeurig en is flexibel. Voor een volgende verf en of behang klus vraag ik hem weer.
 • Van Engelen Schilders

  Behanger in Zandvoort

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Schilderwerken van particulier en bedrijven , nieuwbouw , bestaande panden , vanaf grond opzetten of herstelwerkzaamheden , wij werken niet meer dan 2 maanden vooruit met inplannen , mocht u alleen het hoge werk , zoals boeidelen , dakgoten of dakkapellen door ons laten doen dan rekenen wij een hoger tarief Met vriendelijke groet René

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Mijn ervaring met Van Engelen Schilders was zeer prettig. Wij hebben het geluk gehad dat Rene op heel korte termijn al langs kon komen om de opdracht te beoordelen, waarna hij de volgende ochtend aan de slag is gegaan. Het kozijn was nog voor de middag strak afgelakt en wij zijn dan ook heel tevreden over het resultaat. En mocht er iets niet goed zijn, dan komt Rene zijn afspraken na. Zelfs voor een paar kleine belletjes. Een heel sociale en vriendelijke man en een top service waar anderen nog wat van kunnen opsteken!

Populaire lokale behangers in Zandvoort

Andere vakmensen in Zandvoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur