Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zandvoort

 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  AZ en de boys van Mo hebben een mooi resultaat afgeleverd. Na een paar slechte ervaringen op werkspot, heeft Mo dit echt overtroffen. Het meedenken in oplossingen en ook een deel van de klus gunnen aan een andere specialist uit zijn netwerk (dus vooral doen waar hij en zijn team goed in zijn). Het was mooi om te zien hoe zij plezier in het werk hebben en daardoor ook kwaliteit geleverd hebben. Ze hebben bij mij herbestrating gedaan en een mooi terras gebouwd. Hiervoor was een speciale constructie nodig. Ik ben tevreden met het contact, tevreden met het resultaat en de prijs. Kortom een aanrader.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75501 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een fijne vent. Werkt netjes, beheerst maar toch heel snel (mede doordat hij de juiste spullen heeft). Ik vroeg hem wat extra te doen en dat was ook geen enkel probleem. Aanrader!
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Komt afspraken na, klussen uitgevoerd zoals gevraagd. Geeft deskundig advies advies over bomen. Denkt mee in oplossing. Fijn contact, voor eenzelfde klus zou ik deze partij wederom inhuren.
 • Klus4me
  Klus4me
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw tuinonderhoud? Zoek dan niet verder! Klus4me staat voor u klaar. Wij pakken het tuinonderhoud voor u aan. Klus4me luistert graag naar uw wensen. Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op Foto's worden zeer op prijs gesteld. Tot gauw! Klus4Me Haarlem Met vriendelijke groet,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Koen is een fijne vent en harde werker. Is alleen niet altijd goed bereikbaar en jammer dat hij niet terug belt.
 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95358 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik kan niets anders dan Kas aanbevelen. Aardige man met kennis van zaken. Heeft onze boom gerooid en heeft alles netjes afgevoerd. Omdat dat goed is bevallen hebben we hem ook opdracht gegeven om nog een aantal bomen te snoeien, wat de volgende dag al uitgevoerd kon worden. Ook dat is vakkundig gedaan en is al het snoeiafval netjes afgevoerd.
 • MB Haarlem advies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Zandvoort

  MB Haarlem advies is je ideale partner als je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig hebt in Haarlem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Amazing service! Professional communication and friendly attitude! I had two projects for an outside electric sockets. It was done in no time with great quality. Now we can place Christmas lights on the frontyard thanks to Mitch :)
 • Onderhoudsbedrijf B van Dijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  Onderhoudsbedrijf B van Dijk verzorgt en onderhoudt het groen in uw tuin het hele jaar door. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden zoals tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen etc. De offerte, een kennismakingsgesprek en een bezoek om de klus door te nemen zijn altijd gratis en vrijblijvend.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Boris was vooraf duidelijk over de kosten. Hij heeft goed en mooi werk geleverd, denkt goed mee en laat na het afronden van de klus alles weer netjes achter. Wij zijn heel tevreden en onze schutting staat er weer goed bij.
 • Hoveniersbedrijf Rick van der Aar
  Hoveniersbedrijf Rick van der Aar
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Zandvoort

  Hoveniersbedrijf voor al het tuinonderhoud en tuinaanleg

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Snelle reactie via werkspot en mail. Doen wat ze zeggen. Werken snel en netjes. Zijn vriendelijk, denken mee. Aanrader. Schapenhek laten plaatsen en terras laten leggen.
 • JD recycling & multi diensten
  JD recycling & multi diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Zandvoort

  ✅ Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen. ✅ Bent u op zoek naar . ✅ Sloper/boedelruimer. ✅Schoonmaakwerkzaamheden. ✅Ongedierten bestrijding. ✅ Verbouw werkzaamheden van a tot z. ✅Kijk onze reverenties. ✅Ons werk is altijd van hoge kwaliteit. ✅U kun ons altijd berichten. ✅Mvg J D recycling en multi diensten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle communicatie en konden voor mijn kleine klus snel schakelen. Uitvoering dik in orde en ligt er mooi bij.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zandvoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 775 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zandvoort

Andere vakmensen in Zandvoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt