Vind schilders in Wieringerwerf

Op zoek naar schilders in Wieringerwerf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Wieringerwerf

 • super fris
  super fris
  Beoordeling: 4.3 van 54.3587 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Super Fris, voor onderhoud van uw woning binnen en buitens huis. Wij van superfris denken aan de kleine details , wij staan voor kwaliteit en bieden garantie. wij zijn gevestigd in Noord-Holland. Wij verlenen diensten zoals schilderwerkzaamheden, behangwerk en schoonmaakwerk. Voor een super fris resultaat bent u op de juiste plek!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het contact met de schilder verliep helder en duidelijk. Hij wilde vooraf foto's zien van de ruimte. Het schilderwerk ging snel en het resultaat is erg mooi. Er werd met goede kwaliteit verf gewerkt. Ze hebben zelfs een paar kleine dingen gedaan waar ik niet om gevraagd had. Het contact was erg correct en vriendelijk. Alle rommel werd meegenomen. Leuke gesprekken met ze gehad. Heel aardige jongens.
 • Delta Klusbedrijf
  Delta Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85181 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Delta Klusbedrijf is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieur renovatie en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren. Ik bied complete service en uitstekend vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het werk is perfect uitgevoerd, uitermate tevreden
 • Schildersbedrijf KL
  Schildersbedrijf KL
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Bij Schildersbedrijf KL bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken, wij zorgen gegarandeerd voor eersteklas schilderwerk en een prachtig eindresultaat met de hoogwaardigste materialen. Voorafgaand de werkzaamheden ontvangt u een heldere en uitgebreide offerte zodat u weet waar u aan toe bent. kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staat bij ons op nummer een!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  buitenkant huis is geschilderd (voor, achter en zijkant). Netjes en mooi resultaat voor prima prijs. Hij loopt zijn werk nog na en als het nodig is, dan werkt hij het bij. Goede communicatie over het verloop van de klus. Kan snel beginnen of als je wilt later plannen. Aanrader.
 • Juus Deijkers onderhoud & klus service
  Juus Deijkers onderhoud & klus service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Mijn naam is Juus Deijkers van juus deijkers onderhoud en klusservice, ik werk sinds 4 jaar als zzper . Mijn werk bestaat uit binnen en buiten schilderwerk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Juus kon snel beginnen, prettige samenwerking, goede communicatie. Voor herhaling vatbaar.
 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.9 van 54.95238 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goed overleg, het was van te voren duidelijk wat er ging gebeuren, wat de kosten zouden worden. Vriendelijke vrouw, heel tevreden. Het is super mooi geworden.
 • klusjesman stavenuiter
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Werk in de regio Hoorn Enkhuizen Medemblik Het klussen in en om huis is altijd mijn hobby geweest daarom heb ik er mijn werk van gemaakt.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Jan is erg vriendelijk en denkt mee! Behangklus was zeer secuur en snel! 100% aanbeveling aan iedereen!
 • ARKOZ KLUSSENBEDRIJF

  Nog geen reviews

  Schilder in Wieringerwerf

  mijn bedrijf is KlUSSENBEDRIJF Ik werk meestal in Noord Holland maar ik kan er komen Ik ben eerlijk en nauwgezet het werk in opdracht uitvoeren

 • Schildersbedrijf Boltjes
  Schildersbedrijf Boltjes

  Nog geen reviews

  Schilder in Wieringerwerf

  Schildersbedrijf Boltjes treedt op als uw partner en adviseur op alle schildergebieden. Ons bedrijf heeft jarenlange en gedegen kennis van de markt en produkten, en kan u voorzien van de beste diensten, produkten en adviezen op schilder, glas en renovatiegebied. Ons bedrijf heeft de volgende kenmerken: - Gedegen vakkennis - Jarenlange ervaring - Vakbekwaamheid U kunt bij ons terecht voor een compleet advies en voor o.a. de uitvoering van al uw schilderwerken. Over alle denkbare wensen op het gebied van ambachtelijk schilderen kunt u informatie bij ons inwinnen, en kunt u ons u opdrachten toevertrouwen. Schildersbedrijf Boltjes Omdraai 7 1771 HH Wieringerwerf 0227 601459 Schildersbedrijf Boltjes is een vertrouwd partner op het gebied van al uw schilderwerkzaamheden. De activiteiten kunnen uitgevoerd worden voor zowel bedrijven als voor particulieren. De volgende activiteiten kunt u aan Schildersbedrijf Boltjes toevertrouwen: - Schilderwerken ten behoeve van Nieuwbouw - Renovatie schilderwerken - Behangen - Hout renovatie - Stukadoorswerkzaamheden - Glaszet werkzaamheden - Kleuradvisering - Afbouw advisering Schildersbedrijf Boltjes is bereid om met u mee te denken, en u te adviseren op gebied van schilderwerken, behangen, glaszetten en andere afbouwactiviteiten. klik hier om de projecten te bekijken

 • Ferry's hekwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Wieringerwerf

  Ik ben een handige Harry die begonnen is met het verkopen van hardhouten schuttingen ,ik dacht deze kan ik veel beter maken en goedkoper.en van het een kwam het ander . overkappingen van Douglas hout tafels van boombladen tuinbanken , gevelbekleding, schuurtje,s ,tuinen leeg halen ,bomen snoeien enz enz. Wat begon als hobby naast mijn vasten baan monden uit als zelfstandige ZZPer .

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Goed werk afgeleverd. Blij met het resultaat!
 • Klussenbedrijf MJ
  Klussenbedrijf MJ
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Schilder in Wieringerwerf

  Vakundig,netjes,snel en de juiste prijs. Wij willen binnen komen met een lach en ook weer weg gaan met een lach. Tot slot als de klant maar tevreden achterblijft :-)

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer fijn contact gehad tot dat Marvin moest terugkomen voor 1m2 tegels die ik te weinig had. Inmiddels maanden verder, vele malen contract gehad en ivm operatie moest hij het uitstellen. Al met al duurde het lang, maar het ligt er mooi in. Nog 1 detail qua afwerking en dan is het klaar.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Wieringerwerf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 186 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Wieringerwerf

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wieringerwerf

Vind vakmensen bij jou in de buurt