Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Wieringerwerf

 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35262 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Wat een praatjesmaker deze man zeg, maar wel het hart op de tong en op de goede plaats! Was ff wennen maar goed werk geleverd en prima deal gesloten. Erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Houterij Houtenbos
  Houterij Houtenbos
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  Mijn naam is Paul Houtenbos, 36 jaar en sinds 1 maart 2024 voor mezelf begonnen als manusje van alles. Veel gewerkt in de interieurbouw en als meubelmaker, maar ook altijd te vinden bij klussen in en om het huis. Van klein elektrawerk, tot tegelwerk en van een wastafel aansluiten tot aan een trap renoveren. De afwisseling van klussen is wat mij altijd aanspreekt en zo gaat het nooit vervelen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heel prettig in het contact, meedenkend en oplossingsgericht. Paul was enthousiast over de uitdaging om van twee kasten 1 heel hoge kast te maken. Hij heeft dit mooi gedaan en wij zijn erg blij met het eindresultaat!
  Kom in contact
 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kitten-
  vlot met prachtig resultaat, duidelijke communicatie vooraf
  Kom in contact
 • P.J.B OUD Klusbedrijf
  P.J.B OUD Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  We zitten veel in de tuin en waterkant Een schutting Een Veranda Een Steiger Een overkapping Ramen en kozijnen bestrating En overige werkzaamheden

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  bomen netjes verplaatst, top werk
  Kom in contact
 • Cornelissen Onderhoudsbedrijf
  Cornelissen Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  een jong bedrijf die het vak schilderen en timmeren combineert u hoeft niet meer te zoeken naar twee bedrijven die het werk voor u klaren gespecialiseerd in houtrot en heb mijn niveau 3 behaald van repair care Schilder is mijn hoofdberoep Zowel binnen als buiten Ook op het gebied van tochtafdichting en renovatieprofielen aan het goeie adres

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Alex heeft de klus perfect gedaan. Communiceert goed, is flexibel en laat het weer netjes opgeruimd achter. Een aanrader!
  Kom in contact
 • De Bot Timmerwerken
  De Bot Timmerwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3534 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  vebouw onderhoud renovatie nieuwbouw kozijnen daken dakvensters dakkapellen vloeren leggen tegelzetten glaszetten metselwerk etc dit is een kleine greep uit onze werkzaamheden die wij uit voeren neem voor een vrijblijvende prijs opgave contact met ons op op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Hele fijne mannen, werken hard, hebben er verstand van en gaan ook door op de dagen dat het minder mooi weer is. Het resultaat is prachtig en super snel opgeleverd. Wij gaan genieten in onze nieuwe uitbouw.
  Kom in contact
 • G.J. Hemelaar Timmer- en Onderhoudswerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  G.J. Hemelaar Timmer- en Onderhoudswerken sinds 1995

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima
  Kom in contact
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85405 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  De klus verliep soepel. Zowel de communicatie vooraf als de klus zelf zijn prima gegaan, het kattenluikje zit er nu netjes in.
  Kom in contact
 • M. Sijm timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Timmerman, Ontwerper? Dan kun je in Kalverstraat 19 bij M. Sijm timmerwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Menno heeft de boeidelen van mijn dakkapel vervangen. Super tevreden, uitstekende communicatie en alles conform afspraak. Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • Plaisier klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Wieringerwerf

  Voor al uw klussen in regio noord Holland!

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Wieringerwerf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 229 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Wieringerwerf

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wieringerwerf

Vind vakmensen bij jou in de buurt