Vind keukenmonteurs in Wieringerwerf

Op zoek naar keukenmonteurs in Wieringerwerf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Wieringerwerf

 • Arga
  Arga
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Hoi ik ben Turgay Altuntas, Mijn Werkzaamheden zijn sloopwerk, op maat meubels maken zowel binnen als buiten. Meubels montage zoals Ikea meubels pax kasten, tafels, zitbanken kantoor meubels enzo. En ook huishoudelijk hulp zoals gaten boren lampen op hangen planken, schilderijen aan muur hangen, deuren en kozijnen van binnen spuiten. Kom in contact en bespreek met mij uw klus. Los van alle klus werk begin ik binnenkort met verkopen van kantoor meubelen zoals directie bureaus, kantoor zit groepen en stoelen etc. Heel erg bedankt voor het bekijken van mijn profile. Met vriendelijke groet, Turgay Altuntas

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Werkt heel netjes en snel, komt met creatieve ideeën om de klus af te maken. Een echte aanrader! Hij is een expert in het monteren van IKEA meubelen!
 • Plaisier klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Voor al uw klussen in regio noord Holland!

 • SdV dienstverlening

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Uw dienstverlener op maat

 • ARKOZ KLUSSENBEDRIJF

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  mijn bedrijf is KlUSSENBEDRIJF Ik werk meestal in Noord Holland maar ik kan er komen Ik ben eerlijk en nauwgezet het werk in opdracht uitvoeren

 • Maikel's multiservice

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Ik ben een jonge ondernemer die werkzaam is binnen een groot gebied aan klussen. Het doel van mijn bedrijf is voor elke klus een specialistische oplossing te bieden en hiermee een goed gevoel bij de klant achter te laten.

 • Lentz Elektra

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Voor alle elektraklussen in en om het huis Ook plaats en lever ik infraroodpanelen , groepenkasten en zonnepanelen . Mvg cyrille lentz Lentz Elektra

 • Reijnders Bouw & GWW

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich breed inzet op duurzaam bouwen. Zo werken wij samen met lokale aannemers en leveranciers om "de lijnen kort"te houden. Ook werken wij met herbruikbare of gerecyclede materialen en streven wij er naar indien mogelijk duurzame materialen te gebruiken. Wij hebben een netwerk aan kleinere bedrijven in de regio waarmee wij regelmatig samen projecten opzetten, dit houdt voor de klant in dat zij bij ons terecht kunnen voor een "all round" afgerond plaatje, zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor alle mogelijke projecten en vragen.

 • Klussenbedrijf MJ
  Klussenbedrijf MJ
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Vakundig,netjes,snel en de juiste prijs. Wij willen binnen komen met een lach en ook weer weg gaan met een lach. Tot slot als de klant maar tevreden achterblijft :-)

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer fijn contact gehad tot dat Marvin moest terugkomen voor 1m2 tegels die ik te weinig had. Inmiddels maanden verder, vele malen contract gehad en ivm operatie moest hij het uitstellen. Al met al duurde het lang, maar het ligt er mooi in. Nog 1 detail qua afwerking en dan is het klaar.
 • noordenwind timmerwerken
  noordenwind timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Ik ben Willem Langedijk en kom uit De Weere. Ik ben lang meewerkend uitvoerder geweest bij een middelgroot bouwbedrijf en ben zelfstandig timmerman. sinds enige tijd heb ik mijn eigen timmerbedrijf. Ik werk graag in monumentale gebouwen en houd van ambachtelijk fijn timmerwerk. Ook ben ik goed in het oplossen van lastige constructieve zaken. Verder ligt mijn expertise bij bv. het afhangen van deuren en ramen en de aanpassing of vernieuwing daarvan, het leggen van vloeren en plaatsen van wanden, het aapassen van keukens en badkamers, het onderhoud van gevels en daken etc. Graag kom ik voor een vrijblijvend advies bij u langs. Met vriendelijke groet: Willem Langedijk.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hij was zeer snel bij ons langs geweest en onze kasten deur gerepareerd. Zeer aanrader
 • Dfg bouw

  Nieuw op Werkspot

  Keukenmonteur in Wieringerwerf

  Wij zijn een bouwbedrijf met eigen houtzagerij en meubelmakerij. Daarnaast nemen wij ook diverse timmerwerken en verbouwingen aan.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Wieringerwerf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 127 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Wieringerwerf

Andere vakmensen in Wieringerwerf

Vind vakmensen bij jou in de buurt