Klusbedrijven in Wieringerwerf

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde klusbedrijven in Wieringerwerf. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de klusbedrijven van Werkspot in Wieringerwerf

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Wieringerwerf

 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kitten-
  Plezierig contact en klus goed en netjes gedaan. Aanrader!
  Kom in contact
 • MWTS Services
  MWTS Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85236 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  WeelsWitgoed | Passie voor witgoed, gericht op service! Wij zijn een jong en innovatief bedrijf en zijn gespecialiseerd in het repareren, monteren en installeren van witgoedapparatuur. Werkzaam door HÉÉL Nederland tegen het standaard tarief! Wat kunnen wij voor u betekenen? • Levering van witgoedapparatuur (nieuw & tweedehands) • Installatie / montage van witgoedapparatuur • Onderzoek / diagnose vaststellen (doormeten) • Inkoop van witgoedapparatuur • Reparaties van witgoedapparatuur • Onderdelen voor witgoedapparatuur Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! LET OP! : Indien u bent verhinderd vragen wij u vriendelijk om dit minimaal 24 uur vóór de afspraak met de monteur bij ons aan te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen van €24,99. Team MWTS Services / Weelswitgoed

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede communicatie, vakkundig werk afgeleverd. Denkt mee in oplossing voor de klus. Zeker een aanbeveling om een reparatie te laten doen.
  Kom in contact
 • Ferry's hekwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Ik ben een handige Harry die begonnen is met het verkopen van hardhouten schuttingen ,ik dacht deze kan ik veel beter maken en goedkoper.en van het een kwam het ander . overkappingen van Douglas hout tafels van boombladen tuinbanken , gevelbekleding, schuurtje,s ,tuinen leeg halen ,bomen snoeien enz enz. Wat begon als hobby naast mijn vasten baan monden uit als zelfstandige ZZPer .

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Snelle reactie en klus snel en goed uitgevoerd
  Kom in contact
 • Houterij Houtenbos
  Houterij Houtenbos
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Mijn naam is Paul Houtenbos, 36 jaar en sinds 1 maart 2024 voor mezelf begonnen als manusje van alles. Veel gewerkt in de interieurbouw en als meubelmaker, maar ook altijd te vinden bij klussen in en om het huis. Van klein elektrawerk, tot tegelwerk en van een wastafel aansluiten tot aan een trap renoveren. De afwisseling van klussen is wat mij altijd aanspreekt en zo gaat het nooit vervelen.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  De trapleuning is geplaatst en de trap is nu compleet!
  Kom in contact
 • Dak- & Klussenbedrijf Faissal
  Dak- & Klussenbedrijf Faissal
  Beoordeling: 4.6 van 54.6585 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Dakdekker bedrijf

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  De hele dag in regen en hagel doorgebuffeld op het dak. Lekkages verholpen. Harde werkers. Kundig.
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf W. Westerbeke
  Bouwbedrijf W. Westerbeke
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Werkzaam geweest in de woningbouw en de betonbouw al 26 jaar. De werkzaamheden voornamelijk uitgevoerd in nh. We doen nu vooral overkappingen pergola s tuinhuisjes schuttingen en straatwerk alles om het huis heen.Ik werk samen met klusbedrijf t van Kerkwijk en machinale bestratingen van den ham.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  100% tevreden en zeker het aanraden waard. Vakmensen, die snel en netjes de klus klaren. # Ouderwets vakmanschap!
  Kom in contact
 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super vriendelijk! Vakkundig en snel onze boom weggehaald. Netjes opgeruimd. Tot de volgende klus! 👍🏽
  Kom in contact
 • C.H. Boots Afbouw
  C.H. Boots Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  C.H. Boots Afbouw. Aannemer van wanden-, plafonds- en timmerwerkzaamheden. Gespecialiseerd in het uitvoeren van complete afbouw-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Voorbeelden: scholen, hotels, vakantiebungalows, woningen, winkels, kantoor- en bedrijfspanden. Sinds 2007 actief in heel Nederland. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over Geluidsisolatie, Renovatie huis, -kantoor of -bedrijf, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder renoveren, Dakterras aanleggen, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Serre (ver)bouwen, Gaten boren, Dakconstructie plaatsen of vervangen. Neem direct contact op met C.H. Boots Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgaaf aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Charlie heeft echt uitmuntend werk bij ons geleverd. Wat een vakman. De vraag was om een nieuwe binnenmuur bij ons te plaatsen, daarnaast heeft ook wat klein electrawerk gedaan en ook wat planken helpen verplaatsen in onze keuken. Charlie is echt een betrouwbare perfectionist die nakomt wat hij belooft. Het is alsof de nieuwe muur er altijd al gestaan heeft. Charlie bedankt voor je werk, ik hoop dat we ooit nog een keer kunnen werken met je mocht dat nodig zijn.
  Kom in contact
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Beoordeling: 4.8 van 54.85243 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Erik Molenaar Hovenier en Boomverzorging is al meer dan 20 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen ,frezen van stobben(stronken), snoeien van hagen, snoeien van leibomen en tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Harde werker! Komt zijn afspraken na en hij is heel erg netjes!
  Kom in contact
 • Montagebedrijf P.H. de Boer
  Montagebedrijf P.H. de Boer
  Beoordeling: 4.3 van 54.3515 reviews
  Klusbedrijf in Wieringerwerf

  Beste klant Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Paul en ben voor mij zelf gestart in 1999 met mijn bedrijf in timmer en montagewerk. Bij verschillende bouwbedrijven heb ik de meeste opdrachten wel zoal gedaan. Ik heb ongeveer 4 jaar houten vloeren en laminaat gelegd. En zo'n 5 jaar tuinhuizen en blokhutten geplaatst. De laatste jaren doe ik regelmatig werkzaamheden in hotels en restaurants , zoals complete verdiepingen als hotel kamers verbouwen met een aantal vaklieden. Maar kleine klussen in en om huis, daar kunt u mij ook voor benaderen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Heeft door ziekte moeten afzeggen en heeft offerte terug geven. Hopelijk niets ernstig Beterschap.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Wieringerwerf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 743 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Wieringerwerf

Andere vakmensen in Wieringerwerf

Vind vakmensen bij jou in de buurt