Vind loodgieters in Wijk aan Zee

Op zoek naar loodgieters in Wijk aan Zee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Wijk aan Zee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 540 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Wijk aan Zee

 • Nonstoppingsdienst

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.85255 reviews

  Op zoek naar een professionele loodgieter met transparante tarieven, die eerlijk is over zijn werk en ook nog eens werkt met hoge standaarden en hoogwaardige materialen? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die je zoekt! Met onze jarenlange ervaring als ontstopper en loodgieter hebben wij alle mogelijke scenario’s mee gemaakt. Hoe erg de situatie ook lijkt, Nonstoppingsdienst heeft altijd een oplossing! Mijn naam is Oktay. Met mijn opvallende busje (waar ik ook eerlijk mijn tarief communiceer) rijd ik met name in Noord en Zuid-Holland langs bedrijven en particulieren om hun snel van een verstopping of ander rioolprobleem af te helpen! Met mijn 24/7 service kunnen klanten mij altijd bereiken, ook als het zon of feestdagen betreft. Hierbij bied ik al mijn klanten vooraf een vaste prijs zonder verborgen kosten en zonder voorrij kosten. Bij mij zijn klanten verzekerd van vriendelijke service en volledige ontzorging. Over de jaren heb ik alle mogelijke verstoppingen en rioolproblemen gezien waar men serieus overlast van kan ervaren. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om snelle service te verlenen en heb ik Nonstoppingsdienst hier volledig op ingericht. Omdat een verstopping of rioolprobleem op zichzelf al vervelend genoeg is, zorg ik ervoor dat de klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hierdoor weten steeds meer klanten Nonstoppingsdienst te vinden als betrouwbare ontstoppingspartner. Bij Nonstoppingsdienst kunt u terecht voor: - hoogwaardige rioolinspectie - Rioolprobleem - Het opsporen en verhelpen van een lekkage - Afvoer verstopping ontstoppen - Riool ontstoppen Ook voor u sta ik 24/7 klaar. Ik ben bereikbaar op mobiel om bij spoed direct in actie te komen. Blijf niet onnodig lang met een rioolprobleem of verstopping zitten en schakel Nonstoppingsdienst in! Graag tot snel! Vriendelijke groet, Oktay, Nonstoppingsdienst

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Doucheput verstopt. Snel en probleemloos verholpen
 • Klusser bedrijf S.Arends

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Stephan Arends. Ik heb veel ervaring in veel verschillende soorten klussen. Heeft u interesse, dan kom ik u graag zo snel mogelijk helpen! Graag maak ik een vrijblijvende offerte met een goede prijs voor u. Met vriendelijke groeten, Klusser bedrijf S.Arends Voor al uw huis tuin en keuken klussen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Stefan was er snel en zag nav de lekkage dat ook de rest van het dak er niet goed aan toe was. Echter zit ik krap bij kas en heeft hij voor nu een betaalbare oplossing bedacht en meteen uitgevoerd. Ik ben blij :) nu sparen
 • J.H. Rioolservice

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.85133 reviews

  Goede middag, fijn dat u een kijkje neemt op mijn profiel van werkspot, ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Jordy Hartman, en ik ben al 15 jaar loodgieter van beroep. Ik ben 3 jaar geleden mijn eigen rioleringsbedrijf / loodgieters bedrijf begonnen en voer dit met veel passie uit. Ik heb ook echt affiniteit met het werk en sta voor elke klus open. Door de jaren heen heb ik diversen opleidingen gevolgd en een aantal extra certificaten behaald, waaronder VCA-vol, veilig werken met de hoogwerker, kraan en installatie techniek 3. Dit omdat het verzekering technisch verplicht is. U kunt tussen 17.00 en 07.00 ook gebruik maken van de 24/7 service die ik aan bied, omdat ik uit ervaring weet dat ongelukjes meestal niet gebeuren tijdens 07.00 en 17.00. Ik heb mij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in riool renovatie, dus is uw riool toe aan deel-vervanging, herstel of dient deze geheel gerenoveerd te worden, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik heb mijn werkbus zodanig ingericht dat ik van alle gemakken ben voorzien. Zo kan ik een camera inspectie voor u uitvoeren, om het riool zo zorgvuldig mogelijk op te zoeken ben ik in het bezit van een tracer. U kunt uw riool laten door spuiten door mijn hogedrukreiniger, deze is tot 200bar. Tevens in het bezit van 8mm veer t/m 16mm veren. Ook als u problemen ondervindt met vocht of lekkage kan ik deze traceren met een thermodetector -40'C tot +1000'C (graden Celsius). Ook een rooktest kunt u door mij laten uitvoeren, om zo precies mogelijk de lekkage te kunnen opsporen. Met mijn Upenor en Viega tang kan ik zo goed mogelijk uw waterleidingwerk / CV aanpersen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of via werkspot contact met mij opnemen. Mvg Jordy Hartman, J.H. Rioolservice.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Heb vaker met Jordy gewerkt, altijd fijne communicatie en vakmanschap!
 • Bertus installatietechniek

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  Bertus Installatietechniek kent geen tijd! Een eenmanszaak in onder andere loodgieterswerk en 24/7 beschikbaar! Mijn naam is Roberto en ik ben sinds mijn 17e al aan het werk in de bouw. Ik heb werkervaring in onder andere waterleiding, gasleideiding, CV-installaties maar ook dakwerk, zinkwerk en loodwerk. Nu ben ik 11 jaar later, begonnen als zzper. Ik ben eerlijk, reageer snel en hou van een goede communicatie. Verder ben ik erg gemotiveerd, oplossingsgericht en kom altijd mijn afspraken na. Bent u niet tevreden? Dan is de klus nog niet geklaard! Tevens ben ik bereid om overal heen te rijden in Nederland. Ik ben woonachtig in noord Holland, Beverwijk maar geen afstand is mij te ver! Wie weet tot snel.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Goede communicatie vooraf, kwam op tijd, deed zijn werk schoon, netjes en snel. Ondertussen gaf hij nog wat tips voor andere loodgietersklusjes die ik zelf in huis ga doen. Kortom, prima werk geleverd.
 • IJmond klussenbedrijf

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  8 jaar werkzaam als loodgieter, 5 jaar bij een aannemersbedrijf gewerkt, waarin ik verschillende werkzaamheden heb verricht, zoals timmerwerk, sloopwerk, en schilderwerk. Momenteel een eigen klussenbedrijf. Heb veel ervaringen opgedaan. Werk omgeving Noord - Holland, eventueel in overleg buiten Noord - Holland Loodgieter opleiding afgerond Gespecialiseerd in loodgieter werk

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Het is een geweldige jongen met gouden handen.
 • Rijskamp dienstverlening

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Rijskamp ontstoppingsservice staat voor zekerheid, ervaring met alle verstoppingen, u betaald een vast tarief vooraf afgesproken dus geen uur Tarief of meter prijs. Als de verstopping niet is verholpen betaald u ook niet, Whatsapp ..40640131

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Very professional and fast service, and the job was well done.
 • Evertman meubel- & interieurbouw

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Welkom op het profiel van Evertman meubel- en interieurbouw. Voornamelijk gespecialiseerd in timmerwerk als meubels maken en overige interieurbouw. Recente projecten zijn te vinden op de Facebook pagina van Evertman meubel-en interieurbouw en zijn onder andere wandmeubels, oppottafel, salontafel met glazen blad en lounge set van steigerhout. Voor foto's van de opdrachten verwijs ik graag naar Facebook. Gevestigd in Beverwijk en werkzaam in de regio (max 50KM).

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snel, vakkundig en denkt met je mee. Was keurig op tijd volgens afspraak aanwezig en heeft het werk netjes gedaan en de plek ook netjes achter gelaten. Prijs was reëel en vooraf afgesproken.
 • Aannemersbedrijf Both

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Welkom bij Aannemersbedrijf Both Met 9 jaar ervaring in bouw en timmerwerken kunnen wij met trots zeggen dat we ambachtelijk vakmanschap leveren. Aannemersbedrijf Both is gespecialiseerd in particuliere bouw. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een keuken, het verbouwen van een zolder, een aanbouw, een volledige renovatie of het bouwen van een droomhuis. Bij Aannemersbedrijf Both bent u bij het juiste adres.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Heeft een prachtige badkamer voor ons gemaakt. Is erg prettig in de omgang en houden we zeker in gedachten voor een volgende klus.
 • Basic Bouw B.V.

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews

  Beste lezer, We hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van woningen. Ons specialisme is doordacht bouwen vanaf basis naar het eindresultaat. Binnen ons bedrijf beschikken we over meerdere mensen gespecialiseerd in hun vakgebied. Bij ons kunt u gemotiveerde, vrolijke, en kundige mensen verwachten die Nederlands en Engels spreken. Wij nemen klussen aan op project of uren basis. Helder en transparant vanaf het eerste contant.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Jelle & Mark zijn 2 toppers. Ons gehele appartement is verbouwd / nieuwe indeling en we zijn erg trots op het eindresultaat. Netjes afgewerkt; van elektra, verwarming. verlichting, tot stuc werk. Ze denken erg mee en zijn goed bereikbaar. Ik raad de mannen zeker aan! Bedankt!
 • Y. Yollu Klussenbedrijf

  Loodgieter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 3.7 van 53.7517 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij doen alle bouw werkzaamheden en renovatie werkzaamheden. Op alle wekzaamheden krijgt u garantie op. Mvg Yakup Yollu

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Het begon zo goed. De klus werd aangenomen en er werd hard gewerkt. Men was uiterst vriendelijk. Toen de klus eenmaal klaar was begonnen de problemen. Er was iets niet in orde met de elektra (spiegelverli hting deed het niet), douchedeur was verkeerd om, er ontbrak een sifon en een kastdeurtje zat schreef. Het zou gefixt worden na ongeveer een maand. Prima. Dit, na zelf te moeten bellen, werd uiteindelijk gedaan. De andere klusjes zouden na hun vakantie gedaan worden. Liever niet, maar oké. Vanaf daar is het doodstil. Meerdere keren gebeld, geen gehoor. Voicemail talloze meteen ingesproken, geen resultaat. Ondertussen verschijnen nu al scheuren in de betegeling van de badkamer. Badkamer is in mei geplaatst! Afvoer stinkt en de afwerking in zijn geheel is na enige inspectie eigenlijk best slordig. Nee, het is jammer maar achteraf zijn we lang niet meer zo blij als dat we waren in het begin. @Yollu : Graag contact met ons opnemen om bovenstaande punten met elkaar te bespreken.

Populaire lokale loodgieters in Wijk aan Zee

Andere vakmensen in Wijk aan Zee

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur