Vind Laadpaal installateurs in Wijk aan Zee

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Wijk aan Zee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Wijk aan Zee

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95126 reviews
  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • Zadura Bau

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Wijk aan Zee bij Zadura Bau terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85690 reviews
  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
 • sjkwasten
  sjkwasten

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Sjkwast(a)gmail.com, voor contact!

 • Wijte Electrical Solutions & Services

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Wijte Electrical Solutions & Services is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig hebt in Beverwijk en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • MRH Elektra
  MRH Elektra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Ik ben Mitchell Harfst, 31 jaar en oprichter van MRH Elektra. op 26 jarige leeftijd voor mezelf begonnen nadat ik 12 jaar ervaring had bij mijn voormalig werkgever. Sinds mijn 14e al volop bezig met stage en vakantiewerk . en sinds mijn 16e vast in dienst. Altijd met veel plezier daar gewerkt maar vond het toch tijd om me te focussen op de dingen die ik het leukst vond en waar ik het best in ben, vandaar de keuze om voor mezelf te gaan werken. Dit doe ik nu 5 jaar met plezier (17 jaar werkervaring). Ook ben ik samen met mijn vrouw eigenaar van 2 winkels (IJmuiden en Leiden) dit is ook de reden dat ik afgelopen 2 jaar wat minder elektrawerk gedaan heb. Deze winkels heb ik eigenhandig ook compleet verbouwd. Nu dit goed loopt heb ik meer ruimte om mijn elektrawerk weer op te pakken. Voor alle elektrotechnische werkzaamheden rondom uw huis of bedrijf kunt u contact met mij opnemen. Samen zorgen we dat we een goed resultaat gaan bereiken voor een normale prijs.

 • Mokum Electronics
  Mokum Electronics

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Mijn naam is Omer, ik heb 11 jaar ervaring in de elektrotechniek. Op dagelijkse basis werk als elektricien voor verschillende wooncorporaties als ymere zongenoot en woonwaard Denk hierbij aan het vervangen en uitbreiden van een groepenkast, plaatsen van een laadpaal en zonnepanelen Ook voor het verhelpen van storingen kunt u bij mij terecht. Mocht u interesse hebben kunt u altijd contact opnemen.

 • SB-Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  Als u op zoek bent naar een ervaren elektricien in Beverwijk en omstreken, bent u bij SB-Elektrotechniek aan het juiste adres. Met mijn jarenlange werkervaring en de juiste diploma's op zak kan ik u bij elke elektronische klus van dienst zijn. Hierbij staat een goed eindresultaat op de eerste plaats. Bij al mijn diensten is persoonlijke en een vakkundige aanpak belangrijk. Daarbij luister ik naar uw wensen en behoeften en denk ik met u mee. Bij mij kunt u onder andere terecht voor de volgende diensten: Het vervangen van een groepenkast. Het plaatsen van een laadpaal. Nieuwbouw en renovaties. Verlichting en stopcontacten. Het plaatsen van een intercom. Elektrotechnisch laagspanning installaties voor woningen en bedrijfshallen. Voor een offerte kunt u contact opnemen.

 • MLH ELEKTROTECHNIEK
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Wijk aan Zee

  MLH Elektrotechniek is een jonge onderneming die zich richt op zowel kleine klussen als grote projecten. Wij doen dit momenteel voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Onze kracht is dat wij uiteraard de klus goed en netjes afronden, maar vooral dat wij veel kennis meedragen. Wij denken daarom altijd met de klant mee, en houden vooral rekening met de wensen van de klant.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede monteur. Werk netjes afgeleverd en alles opgeruimd. Duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na!

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Wijk aan Zee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Wijk aan Zee

Andere vakmensen in Wijk aan Zee

Vind vakmensen bij jou in de buurt