Vind stratenmakers in Wijk aan Zee

Op zoek naar stratenmakers in Wijk aan Zee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Wijk aan Zee

 • Stamdesign
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Komt afspraken Klus is goed verlopen Vriendelijke kerel Harde werker.
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Contact met Marcel verliep prettig en vlot. We kwam al snel tot goede afspraken. Die afspraken werd ook keurig nageleefd. Terras werd gelegd door Richard en Rick. Opnieuw goede en prettige contact met vakmannen die efficiënt de klus klaarde. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaat.
 • Melvin’s Tuinpassie
  Melvin’s Tuinpassie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Ben je op zoek naar een Hoveniersbedrijf? Dan kun je in Heemskerk bij Melvin’s Tuinpassie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Moestuinen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is perfect uitgevoerd, precies zoals we wensten. We zijn erg tevreden
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer bekwaam en professioneel hovenier.
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bedankt.
 • WijkerVeranda
  WijkerVeranda
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Veranda,s - Glazen schuifwanden - Tuin tegelen - Schutting plaatsen - Beton fundering storten - Ervaren veranda bouwer, werkt al 10 jaar met aluminium. Voor de veranda,s werken wij door heel Nederland , België en Duitsland Daarnaast doen we ook aanleggen van tuin tegels en plaatsen van schuttingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden, vanaf eerste contact tot aan uitvoering. Vriendelijk contact, uitvoering volgens afspraak. Zeer harde werkers die, ondanks dat de klus groter was dan aanvankelijk ingeschat, in 1 dag onze hele voortuin leeg hebben gekregen en alles hebben afgevoerd. Toppers!
 • B.Brieffies Tuin en Tegels
  B.Brieffies Tuin en Tegels
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Goedendag Mr./Mvr. Als u geintreseerd bent voor een samenwerking heb ik graag dat u contact opneemt via mijn email of telefoonnummer. Ik reageerd binnen 24 uur. Dankje wel Bonnotuin@gmail.c0m Ik ben Bonno Brieffies en ben 25 jaar oud. Super leuk dat u mij heeft bekeken of hebt gekozen voor een klus. Mijn specialiteiten . Tuinonderhoud . Aanleg van terras of tuin. . Strak snoeien. . Netjes opleveren. Ik ben een harde werker die graag verbetering wilt zien in zijn werk. Daarom ben ik ook erg precies in wat ik doe.Zelf zit ik al 9 jaar in dit vak en heb ik bij 3 verschillende bedrijven gewerkt.Ik ben erg enthousiast en zou graag in contact willen komen om bepaalde werkzaamheden door te willen nemen met u. Ik hoor graag van u en zal zo snel mogelijk reageren. Mvg Bonno Brieffies

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bonno werkt goed en netjes, hij is een hele aardige vrolijke man. Communicatie is zeer goed en eventuele problemen lost hij samen met je op. Hij denkt goed met je mee en regeld alles voor de klus. Echt een topper.
 • De Tuinspecialist
  De Tuinspecialist
  Beoordeling: 4.5 van 54.5548 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Wij zijn een team van ervaren specialisten met jarenlange ervaring in aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Hieronder een opsomming van ons werkgebied. - bestrating(sier) - schuttingen - beschoeiingen - vijver aanleg - veranda's - beplanting/gras etc. - onderhoud/snoeien/kappen etc. - blokhutten - funderingen - recreatie woningen U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij gaan voor 100% Klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Duidelijk verhaal, goede ideeën en betaalbaar. Uitvoering was goed en communicatie verliep ook vlot en probleemloos. Ik ben heel tevreden over Sacha en zijn maat.
 • Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stratenmaker in Wijk aan Zee

  Sloopenklussenbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele bekwame aardige en behulpzame mannen. De klus verliep uitstekend. De mannen gingen door het resultaat naar tevredenheid was.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Wijk aan Zee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 348 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Wijk aan Zee

Andere vakmensen in Wijk aan Zee

Vind vakmensen bij jou in de buurt