Vind hoveniers in Wijk aan Zee

Op zoek naar hoveniers in Wijk aan Zee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Wijk aan Zee

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95135 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik heb Onderhoudsbedrijf S.T. ingehuurd om een boom in mijn tuin te verwijderen en ik ben ontzettend tevreden met hun service. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd. Ik zou Onderhoudsbedrijf S.T. zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het verwijderen van bomen.
 • Stamdesign
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Het was prettig om met Ab te werken. Hij reageert snel en goed. Is een harde werker! En niet onbelangrijk, we waren ook erg blij met het eindresultaat in de tuin.
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • Black Jack Aannemersbedrijf
  Black Jack Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Ik ben gespecialiseerd in gevel-, dak- en terrasreiniging d.m.v. oa. softwash, hogedruk of zandstralen. Ook doe ik impregneren van gevels, glasbewassing en tuinonderhoud. Ik doe opdrachten voor zowel particuliere woningen tot grote bedrijfspanden. Ik ben in bezit van VCA en hoogwerkercertificaat. Ben je op zoek naar iemand die uw klus grondig aanpakt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een aanpakker die pas tevreden is, als u tevreden bent.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Murvin heeft uitstekend werk verricht met het snoeien van onze heggen en het vormen van onze sierboom in een perfecte vierkant. We hebben veel complimenten van de buren ontvangen. Zeer aanbevolen.
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.85118 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  ondanks slecht weer en materiaal problemen de klus op tijd klaar.
 • RS Calamiteitendienst B.V.
  RS Calamiteitendienst B.V.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  RS Calamiteitendienst B.V. is je ideale partner voor specialistische ontruimingen in Velsen-Noord en omgeving. We zijn gespecialiseerd in ontmantelde hennep kwekerijen en de rest van de afval te ontruimen en afvoeren er van en de herstel en schoonmaak van uw woning of bedrijfspand, Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Daarnaast hebben we nog een gedeelte van onze werkzaamheden in het reinigen graffiti en van uw gevel en het impregneren van uw gevel wij reinigen uw gevel met een stoomcleaner op max 120 graden heet water waar u een mooie resultaat mee krijgt en geen schade aan uw gevel veroorzaakt, Om de prijs te bespreken is de noodzaak van foto's en de hoeveelheid vierkante meters van toepassing bij het uitkomen van een positief gesprek zullen wij een proefstuk zetten op uw gevel om te kijken naar het resultaat wij horen graag van u. Met Vriendelijke Groet Sinan Kulak Rs Calamiteitendienst B.v.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fijne communicatie vooraf de klus, vriendelijk, en super goed werk geleverd!
 • Melvin’s Tuinpassie
  Melvin’s Tuinpassie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Ben je op zoek naar een Hoveniersbedrijf? Dan kun je in Heemskerk bij Melvin’s Tuinpassie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Moestuinen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is perfect uitgevoerd, precies zoals we wensten. We zijn erg tevreden
 • Michel.S Montage
  Michel.S Montage
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Michel Schoenmaker (40) -18 jaar werkervaring in de metaalindustrie, ondermeer als bankwerker, -3 jaar AOV chauffeur -5 jaar werkervaring in de Geveltechniek, 'buitendienstmonteur , Aluminium deur/raamkozijnen, Vliesgevels, Schuiffpuien. Via Werkspot doen ik ook graag andere bouw gerelateerde klussen voor in en om het huis, ook klussen voor in de tuin. Standaard uurtarief voor kleinere klussen *35 euro, incl reiskosten, excl, grotere materialen *uurtarief afhankelijk van het soort werk Als een klus goed is in te schatten kwa tijd, dan maak ik meestal een scherpe vaste prijs. (Voor grotere projecten via bouwbedrijven is mijn tarief 40 tot 55 euro per uur) Mijn Opleidingen, Machinenebankwerken Wertuigbouwkunde/ Machinaal verspanen, Rijbewijs B en VCA, Vorkheftruck/reachtruck Binnenkort VCA-Vol Binnenkort Rijbewijs BE

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima uitgevoerde klus. Ik zou hem zo opnieuw inhuren.
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Onze tuin is prachtig geworden, aan ons nu de taak om leuke planten te kiezen. Goede service, snelle reactie en keiharde werkers! Bedankt, wij genieten van de tuin deze zomer!
 • WijkerVeranda
  WijkerVeranda
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Wijk aan Zee

  Veranda,s - Glazen schuifwanden - Tuin tegelen - Schutting plaatsen - Beton fundering storten - Ervaren veranda bouwer, werkt al 10 jaar met aluminium. Voor de veranda,s werken wij door heel Nederland , België en Duitsland Daarnaast doen we ook aanleggen van tuin tegels en plaatsen van schuttingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden, vanaf eerste contact tot aan uitvoering. Vriendelijk contact, uitvoering volgens afspraak. Zeer harde werkers die, ondanks dat de klus groter was dan aanvankelijk ingeschat, in 1 dag onze hele voortuin leeg hebben gekregen en alles hebben afgevoerd. Toppers!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Wijk aan Zee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1008 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Wijk aan Zee

Andere vakmensen in Wijk aan Zee

Vind vakmensen bij jou in de buurt