Vind glaszetters in Wijk aan Zee

Op zoek naar glaszetters in Wijk aan Zee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Wijk aan Zee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 54 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Wijk aan Zee

 • Mardith Dienstverlening

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.85306 reviews

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Mr kwam redelijk op tijd en wilde direct beginnen. Mijn vriend was thuis om het proces te begeleiden en liet het, door ons uitgezochte, luik zien. Dat was niet goed omdat er houtrot zou ontstaan. Mijn vriend geloofde Mr, waarop deze zei dat hij nog wel "een standaardkattenluikje" in zijn bus had. Mijn vriend zei dat wij ons luikje vooral hadden gekocht omdat het een borstel had en geen rubber waardoor deze minder geluid maakte. Hierop zei Mr: "Een kat hoor je altijd binnenkomen." Mijn vriend ging hier niet op in. Het kattenluik van Mr kostte €35,-. Toen mijn vriend het betreffende product googelde om te zien hoe duur dit was en wat de recensies waren, met name betreffende het geluid, werd Mr boos en dreigde hij weg te gaan. Mijn vriend zei toen "Fijne dag." waarop Mr schoorvoetend, doch scheldend ons huis verliet.
 • Glasservice tesink

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Hoi, ik ben Patrick Tesink en ben al 12 jaar actief in het glas, alles op het gebied van glas van volledige woningen van enkel naar dubbelglas tot aan glazendeuren keuken achterwanden en ook voor glas vervangen van ramen die stuk of lek zijn.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Kwam optijd. Kwam de afspraken na. Heldere en duidelijke communicatie mbt. opties glas. En bovenal zeer vriendelijk. Top werk. Ga in de toekomst zeker vaker bellen voor klussen.
 • Glashandel M Guldemond

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Ik ben mitch Ben 6 jaar glaszetter Vind leuk om tedoen en help graag mensen om een goeie en mooi huis temaken en met de wensen die de mensen hebben

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snel beschikbaar. 1 ruitje laten vervangen, netjes gemaakt. Was binnen half uurtje klaar. Heeft kennis van zaken. Stuk goedkoper dan andere aanbieders. Zou glashandel M Guldemond aanraden.
 • Koster Onderhoud

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.3 van 54.35130 reviews

  Mijn naam is Patrick Koster van Koster Onderhoud. is gespecialiseerd in: Maken en plaatsen van ramen en kozijnen Op maat gemaakte paneeldeuren Plaatsen en leveren van alle soorten glas Al 10 jaar vakmanschap

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Komt afspraken goed na. Plezierig om mee samen te werken. Gewoon goed.
 • K. Oudendijk Glas & Montage

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews

  Beste. Mijn naam is Koen Oudendijk, woonachtig in koog aan de zaan. Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam in de glas branche en richt mij voornamelijk op de particuliere markt, Ik streef naar goed persoonlijk contact en voer de klussen bijna altijd zelf of gezamelijk uit. Altijd gratis inmeten, advies, en offerte's. Graag tot ziens!, Groet Koen Oudendijk

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Prima service, snelle en duidelijke communicatie. Keurig werk geleverd.
 • ALL ABOUT HOME Services

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.5 van 54.5599 reviews

  Bij ALL ABOUT HOME Services helpen wij u niet alleen bij het realiseren en advies geven voor uw aanpassingen en werkzaamheden aan en om uw huis, maar maken wij de weg er naar toe makkelijker en plezierig. Wij werken veel o.a in Amsterdam,Haarlem, Alkmaar en omstreken. In Amsterdam doen wij veel Isolerende beglazing plaatsen ook o.a inde jaren 30 woningen waar vaak de schuiframen schuivend moeten blijven. Wij werken ook veel samen met de Vve’s die in Amsterdam veel voorkomen. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwde ervaring en geven uw gaarne een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij kunnen o.a. de levering en/of plaatsing verzorgen van de volgende producten: Alle soorten glas o.a: Enkel en Isolatieglas,draadglas, Spiegelglas. Wij horen graag van u. NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ GEVEN U VRIJBLIJVEND OFFERTE EN ADVIES!!!

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Rob came and indeed replaced two windows we had. But we are not happy with it. We asked specifically for very high efficiency minimum HR++ windows and he came over to see the window frames. He said it's no problem. Then we received a signed offer for 2 windows HR++ 4/13/4mm with a U-waarde of 1.1. Then, a few weeks later Rob came and mounted the windows - but these windows we noticed after the installation were not what matching what the offer contained. They were HR+ 4/9/4 with a U-waarde of 1.5. He even tried to hide this fact in a few ways. When confronted with the fact these windows are not what was in the offer - he didn't say sorry or seemed affected by this at all and his explanation was that the other windows would not have fit (even though the frame was clearly thick enough and he measured it himself and said it wouldn't be a problem). Doesn't mind tricking you a bit. Communication also really poor. No advice, not information. Quality/cleanliness of work is average.
 • MRO BOUW

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  MRO BOUW is een team van twee ondernemers met gecombineerd meer dan 30 jaar ervaring. Met hart voor het vak en oog voor kwaliteit. Van kleine klusjes tot grote verbouwingen, iedere klus wordt met evenveel aandacht behandeld. Wij zijn gediplomeerd Allround timmermannen met de nodige certificaten. Tevens werken wij nauw samen met gerenommeerde bedrijven en leveranciers. Voor advies of direct een offerte bent u van harte welkom om ons een e-mail te sturen. Wij zijn u graag van dienst. Wellicht tot snel, Met vriendelijke groet, Mah Maged

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Niels en Mah hebben keurig 2 dubbele ramen vervangen. Klus snel geklaard nadat de opdracht was uitgezet en voor de afgesproken prijs. Vóór en tijdens de klus houtrot gevonden in het kozijn. Op dezelfde dag van het vervangen van de ramen hebben zijn ook meteen het houtrot verwijderd en vervangen voor nieuw hout. Alles in goed overleg met mij dmv duidelijke en eerlijke communicatie. MRO BOUW stelde zich flexibel op mbt de dag dat de opdracht uitgevoerd zou worden.
 • glas in lood Aalsmeer

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  Mijn naam is Marko en ben woonachtig in Amsterdam maar werk vanuit mijn atelier in Aalsmeer. Mijn bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in glas en lood is gespecialiseerd in het repareren, restaureren en het maken van nieuwe ontwerpen. Ook het in dubbel glaszetten van uw glas in lood ramen is mogelijk. Tevens worden er ook cursussen / workshops gegeven en kan men er glas en de gereedschappen voor glas in lood kopen. Heeft u nog een mooie of uitdagende opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marko de Groote Glas in Lood Aalsmeer.

  Laatste review:

  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren -

  Werkzaamheden hier geplaatst en Marko stond al praktisch voor de deur. Twee ruitjes vervangen voor een mooie prijs, en het resultaat ziet er beter uit dan ooit tevoren. Ofwel top op alle vlakken!
 • Dekker Bouw

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews

  DekkerBouw is een klantgericht bedrijf waarbij kennis en kunde hoog in het vaandel staat.Het bedrijf is klein maar flexibel met veel ervaring en persoonlijke verantwoording op de werkvloer. We zijn gespecialiseerd in verbouw,aanbouw,onderhoud,renovatie ,ramen deuren en kozijnen, maar ook voor de kleine klus in en om huis. Vanaf het idee tot en met de oplevering staan wij u met raad,kennis en een behoorlijke dosis creativiteit terzijde. Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Onbetrouwbaar. Wij hebben Koos ingehuurd voor een aanbouw aan ons huis, die zou 4-5 weken duren. Na een vertraagde start (3weken) ging het een tijdje goed, maar er kwamen steeds meer problemen. Derde partijen kwamen niet opdagen, meerwerk werd pas achteraf berekend, contract afspraken werden niet nagekomen, klus garantie Werkspot werd niet gehandhaafd. Toen we onverwachts verhuisden naar het buitenland ging het van kwaad naar erger: We werden verplicht om allerlei werk opeens met cash geld te betalen, anders werd de boel stilgelegd. Werk werd niet netjes opgeleverd, leidingen niet weg gewerkt in de muren, hele huis vol rommel achtergelaten, gaten in de muur, overal stof. Heb Werkspot nog gecontacteerd om dit op te lossen, maar nooit meer iets van ze gehoord. We hebben bij elkaar geteld meer dan €3000 zwart moeten betalen en waren nog eens €3000 kwijt aan het laten schoonmaken van de rommel en het oplossen van de problemen door een echte aannemer. Slecht schilderwerk, schade aan houten vloeren, lekkende leidingen in de keuken. De 5 jaar garantie is een grap, Koos Dekker heeft me nooit meer gebeld of gemaild na mijn klachten. Het is een onbetrouwbaar ventje! Heb alles gedocumenteerd en e-mails bewaard als bewijs, zie enkele foto’s uit de collectie.
 • Aannemingsbedrijf Heyne

  Glaszetter in Wijk aan Zee

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  Aannemingsbedrijf Heyne is een jong en energiek bedrijf waar kwaliteit voorop staat. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij staat vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Voor al u grote en kleine verbouwingen bent u bij mij op het juiste adres

  Laatste review:

  Kozijnen overige -

  Top geregeld. Binnen paar dagen concreet advies en offerte ontvangen en vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Wat mij betreft een 10 op alle vlakken. Vervangen deel van kozijn en reparatie loggia

Populaire lokale glaszetters in Wijk aan Zee

Andere vakmensen in Wijk aan Zee

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur