Vind Grondwerkers in Wijk aan Zee

Op zoek naar Grondwerkers in Wijk aan Zee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Wijk aan Zee

 • Opsesas
  Opsesas
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  Opsesas is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Noordwijkerhout en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloer egaliseren, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Kelder bouwen of renoveren, Zwembad plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Sascha is een topper!
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super!
 • WijkerVeranda
  WijkerVeranda
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  Veranda,s - Glazen schuifwanden - Tuin tegelen - Schutting plaatsen - Beton fundering storten - Ervaren veranda bouwer, werkt al 10 jaar met aluminium. Voor de veranda,s werken wij door heel Nederland , België en Duitsland Daarnaast doen we ook aanleggen van tuin tegels en plaatsen van schuttingen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden, vanaf eerste contact tot aan uitvoering. Vriendelijk contact, uitvoering volgens afspraak. Zeer harde werkers die, ondanks dat de klus groter was dan aanvankelijk ingeschat, in 1 dag onze hele voortuin leeg hebben gekregen en alles hebben afgevoerd. Toppers!
 • Rick Dijkema
  Rick Dijkema
  Beoordeling: 3.9 van 53.9533 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  -straatwerk -shovel -minigraver -divers grond werk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Behalve dat Rick zijn werk afraffelt (zou oprit met 20 cm uitgraven, als ik niet even was komen meten, dan hij slechts de helft afgegraven. Komt bovendien zijn afspraken niet na. Helaas wel al betaald, maar niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Reageert verder ook niet meer op mail of telefoon. Ik zou wel drie keer nadenken om Rick in te huren.
 • De Rover Bouw en Advies tevens handelend onder de naam Gebroeders de Rover Verbouwings- en Afwerkbedrijf.
  De Rover Bouw en Advies tevens handelend onder de naam Gebroeders de Rover Verbouwings- en Afwerkbedrijf.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  De Rover Bouw & Advies is er op gericht je een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om samen en in overleg aan al je verwachtingen waar te maken en zorg te dragen voor een goed resultaat. Al meer dan 20 jaar voeren wij verbouwingen en renovaties uit in de breedtste zin van het woord. Voor al uw onderhoud en complete verbouwing van uw pand bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op. Door vakmanschap en ruime ervaring in de branche presenteren wij ons dagelijks en is service vanzelfsprekend. De Rover Bouw&Advies Kvk.. 57157685

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Heel vakkundig een balustrade met trapleuning aan het plaatsen
 • De Blaauw Infra
  De Blaauw Infra
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf? Dan kun je in Uitgeest bij De Blaauw Infra terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super goeie service . Komt ze afspraken na en levert perfect werk af . Zeker een aanrader
 • JS Allround Dienstverlening
  JS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  JS alround dienstverlening is van veel markten thuis : tuin architectuur : tuin aanleg : tuin onderhoud : vijver aanleg : grond werk : riool / hemelwater : Straatwerk : Terrasoverkapping werken aan huis : Sloop / totaal sloop : Renovatie werk : Nieuw bouw : betonvloeren : badkamers wij hopen u zo goed mogelijk te helpen en zijn 24-7 beschikbaar

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel blij met hoe Jordy deze klus heeft opgepakt. Alles netjes achtergelaten en voor en tijdens de klus prettig contact gehad.
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  Bouwwensen Groep BV is een universeel bouwbedrijf met ruime ervaring in de bouw, actief in Nederland, België en Duitsland. Bij Bouwwensen Groep BV kunt u rekenen op de professionele hulp van onze vakmensen en bent u zeker van de kwaliteit van de dienstverlening. Als u contact met ons opneemt, plannen we binnen 1-3 dagen een gratis advies afspraak. Wij maken daarna zo snel mogelijk een offerte op. Diensten en werken die wij leveren: - Het schoonmaken van de tuin, verfraaiing van het terrein, landschapswerkzaamheden, het leggen van straatstenen en borders. - Reinigen van oude kasseien en dakpannen. - Volledige of gedeeltelijke renovatie van de badkamer, toilet, keuken, woonkamer en de woning als geheel. - Uitgebreide reparatie van appartementen en huizen, kantoren, commerciële gebouwen, restaurants en uitgaansgelegenheden. - Complexe constructie van huizen, garages of magazijnen vanaf nul. - Dakdekkerswerkzaamheden, dakonderhoud. - Installatie, service en reiniging van zonnepanelen. - Afwerking en gevelwerken. - Installatie van vloerverwarming. - Waterdicht maken van gebouwen. - Ook met het verhuizen of bezorgen van spullen kunnen wij u helpen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel werk gedaan zoals afgesproken.
 • Thijs Hopman dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Wijk aan Zee

  Hallo mijn naam is Thijs Hopman. Ik zit al een aantal jaar in het werk maar ben sinds kort voor mezelf begonnen. Ik werk vaak met een vast iemand samen en hebben ook meerdere klussen netjes afgeleverd. Ik kan u voorzien van de volgende werkzaamheden. -Het verwijderen/snoeien en aanbrengen van bomen struiken en ander groen. -Oprit of terras aanleg. -grond profileren en afvoer hiervan -het zetten van een schutting -riolering aansluiten Eventueel ander werk kan altijd worden gedaan in overleg Met vriendelijke groet. Thijs Hopman

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super werk afgeleverd, lekker snel en alles weer netjes opgeruimd
 • Mr. Klusje

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Wijk aan Zee

  - Tegelen, - schilderen (ook spuitwerk) - Akoestisch spuitwerk - vloer isolaties - stucwerk

4.8

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Wijk aan Zee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 55 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Wijk aan Zee

Andere vakmensen in Wijk aan Zee

Vind vakmensen bij jou in de buurt