Vind loodgieters in 's-Gravendeel

Op zoek naar loodgieters in 's-Gravendeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in 's-Gravendeel

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85187 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De wastafel lekte, er moesten rubberen ringetjes worden vervangen, dit werd snel en deskundig gedaan. Er was verder een probleem met het water dat in de douche niet goed afliep. Dit kon hij niet oplossen omdat er zijns inziens iets structureel mis was met de riolering: een verkeerd verbindingsstuk, waardoor de ontstoppingsveer niet de juiste kant uit kon draaien richting de verstopping. De uitleg klonk aannemelijk, maar vind het toch een beetje spijtig dat ik voor deze tweede klus moest betalen hoewel er in wezen niks is opgelost. Reactie op reactie werkman: Ter informatie, andere vakman (Mekki) is vandaag langsgekomen, heeft de opstopping veel beter aangepakt met waterstofzuiger. Constructiefout of niet, hij vertelde me dat de veer die u heeft gebruikt sowieso te dik was voor een afvoer van 40mm. In tegenstelling tot u vraagt hij ook de klant niet te betalen als er niets is opgelost.
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.6 van 54.65181 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Oz heeft mij heel erg goed geholpen en is netjes en correct in zijn communicatie. Ook zijn werk is excellent uitgevoerd en mijn badkamer ziet er weer top uit. Ik kan Oz iedereen aanraden. Ook zijn prijzen zijn erg redelijk.
 • HZK Installatie
  HZK Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Voor elke opdracht, klein of groot, kunt u terecht bij HzK installatie. Door jarenlange ervaring biedt Hzk installatie een vakkundige en snelle service. We helpen u graag verder met het aanleggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van afvoerbuizen of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair. * Heeft u last van een verstopping in uw douche, wc, gootsteen/keuken of heeft u een probleem met uw leidingen? U kunt bij ons terecht voor al uw sanitaire loodgieterswerk.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Aanvoer waterleiding en afvoer water helemaal naar wens en netjes uitgevoerd, goed meegedacht!
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 6 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Deskundig, aardig en hardwerkend. Heeft bij ons een buitenkraantje geplaatst in de voortuin, een waterafvoer aangesloten en een wasbakje geplaatst in de achtertuin. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zeer zeker een aanrader!
 • Klimaattechniek Drechtsteden
  Klimaattechniek Drechtsteden
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Dordrecht, dan kan Klimaattechniek Drechtsteden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Good price and smooth installation. What also helped was the recommendation and advice at the beginning. Recommend!
 • LH Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter? Dan kun je in Dordrecht bij LH Installaties terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Vloerverwarming installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Bij de intake werd een helder en duidelijk beeld gegeven wat de oorzaak was van de lekkage. Ook dmv een video opname. Na een week hebben hij en een collega de douche gedemonteerd met de douchebak. Het uitvoeren van het werk verliep vlekkeloos en heel rustig. Twee heel aardige, beleefde en kundige mannen. Een aanrader!
 • Verbouwing & Onderhoud Unsel
  Verbouwing & Onderhoud Unsel
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Verbouwing & Onderhoud Unsel kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Verbouwing & Onderhoud Unsel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Fatih heeft ons erg goed geholpen met zijn mede collega. We hebben veel gehad aan zijn advies/mening over bepaalde dingen in de badkamer en wc.
 • Thermo-Klimaat
  Thermo-Klimaat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Hallo mijn naam is Sakis en ik ben gecertificeerd CV- monteur met 6 jaar ervaring in de vak als 1e monteur. Werkzaamheden die ik bied: -cv-ketel -warmtepomp -radiator -loodgieter -sanitair -ventilatie -airco -boiler Alle klusjes worden netjes en professioneel uitgevoerd!!

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Zeer goed advies over de cv ketel aanschaf, goede communicatie en afspraken stipt nagekomen en na de installatie alles keurig achter gelaten. Zeer tevreden.
 • Myzij
  Myzij
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien? Dan kun je in Dordrecht bij Myzij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Behulpzaam, respectvol, vriendelijk en doet zijn werkzaamheden met kennis. Aanrader!
 • Installatiebedrijf Honkoop
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in 's-Gravendeel

  Installatiebedrijf Honkoop is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in Dordrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in 's-Gravendeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2444 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in 's-Gravendeel

Populaire diensten

Andere vakmensen in 's-Gravendeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt