Vind klusbedrijven in 's-Gravendeel

Op zoek naar klusbedrijven in 's-Gravendeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in 's-Gravendeel

 • Dejavu Veranda
  Dejavu Veranda
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  Dejavu Veranda kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Delft en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Dejavu Veranda om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Vriendelijk en heeft de lamp snel Opgehangen. Had wel een prijsafspraak voor lamp ophangen en dimmer plaatsen alleen de dimmer kon hij toch niet plaatsen (duurde te lang of hij kon het niet dat was mij niet geheel duidelijk) moest uiteindelijk toch de afgesproken prijs betalen terwijl de dimmer niet geplaatst werd. Hij zou een nummer van zijn vriend sturen die het kon doen tegen betaling maar heb nooit meer wat gehoord. Jammer want de lamp is goed opgehangen. Advies: volgende keer geen klus accepteren die je niet volledig man klaren.
 • Home transformers NL
  Home transformers NL
  Beoordeling: 5 van 55570 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  Bij Home Transformers NL staat expertise en specialisatie centraal. Wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovaties en meubelmontages, waaronder IKEA PAX, Malm, Brimnes en Hemnes. Met meer dan 1700 gemonteerde meubels en 200 gerenoveerde badkamers, bieden wij vakmanschap en aandacht voor detail. Wij delen graag video's van onze badkamer renovaties en hebben veel positieve reviews als referentie. Kies voor ons voor uw volgende project en ervaar de kwaliteit en deskundigheid die ons onderscheidt.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  De communicatie met Walid verliep heel erg goed en prettig. Helaas heb ik de klus begin vorige week moeten afzeggen. Maar mocht ik nog een keer hulp nodig hebben, dan is Walid de eerste die ik zal benaderen.
 • Klusbedrijf aan de Maas
  Beoordeling: 5 van 555166 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  Klusbedrijf aan de Maas kan je helpen met je klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels monteren Traphek plaatsen Plinten plaatsen of vervangen Plinten afkitten Laminaat leggen Televisie ophangen Soundbar ophangen Ring deurbel installeren Schutting of hek plaatsen Kunst of voorwerpen aan muur ophangen Kattenluikje plaatsen Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen Raamdecoraties ophangen Badkamermeubels monteren Kranen vervangen Stopcontacten/lichtschakelaars vervangen Kleine reparatie aan groepenkast Lamp ophangen Kitten Lekkage verhelpen Puin of meubilair afvoeren Gaten boren Verhuizen binnen hetzelfde gebouw Afzuigkap installeren of vervangen Diverse kleine klussen Neem direct contact op met Klusbedrijf aan de Maas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Dennis reageerde snel, kwam afspraak na en heeft het werk prima afgeleverd. Professionele vakman.
 • A.J.Schouten
  A.J.Schouten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  Aarde Hoveniers verzorgt regulier tuinonderhoud in provincie Utrecht. Het is jouw tuin waarop wij voortborduren. Wij doen niet zomaar iets omdat we dat zelf nodig vinden. Wij werken met een gegrond plan. Met aandacht voor alles wat groeit en bloeit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Helaas is de klus niet doorgegaan doordat de hovenier onverwacht een baan en opleiding ging doen. Contact was wel heel prettig. Jammer maar zo kan het ook gaan.
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555132 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  🔥 SPECIAL JUNE OFFER!!! (See last photo)🔥 || We ALWAYS provide a price in advance, make sure to read all our messages before accepting our offer || ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!

  Laatste review:
  Kitten-
  Schrik niet van de engelse taal,hij is echt een vakman! meneer is heel beleeft mee denkend en werkt met scherpe prijzen. Ik laat de volgende badkamer weer door hem afkitten Nogmaals Bedankt!
 • HZK Installatie
  HZK Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  Voor elke opdracht, klein of groot, kunt u terecht bij HzK installatie. Door jarenlange ervaring biedt Hzk installatie een vakkundige en snelle service. We helpen u graag verder met het aanleggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van afvoerbuizen of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair. * Heeft u last van een verstopping in uw douche, wc, gootsteen/keuken of heeft u een probleem met uw leidingen? U kunt bij ons terecht voor al uw sanitaire loodgieterswerk.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Aanvoer waterleiding en afvoer water helemaal naar wens en netjes uitgevoerd, goed meegedacht!
 • P.S. kitvoegen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  P.S. kitvoegen is een totaalaanbieder in afdichtingsoplossingen. Vakkundig, flexibel, professioneel, snel en landelijk dekkend. P.S. kitvoegen ontzorgt de professional én particulier op het gebied van advies, levering, uitvoering en onderhoud van kitwerken en afdichten.Wij kunnen U ook adviseren en begeleiden op het gebied van gespecialiseerde kit-werkzaamheden zoals onder andere het kitten van vloeistofdichte vloeren. Op het gebied van nieuwbouw & renovatie zijn wij gespecialiseerd in het afkitten van onder andere : -woningen -Appartementen -bedrijfspanden -kantoren -restaurants -hotels -Badkamers -Structureel beglazing (Kitten) -Galerijvoegen -Dilataties -Renoseal (stopverf)

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle afspraak gemaakt, goed advies gegeven en de stootborden en trapkast strak afgekit!
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer vriendelijke, behulpzame en kundige partners Kevin en Julia. Zij waren bereid zelfs meer te doen dan gevraagd waarvoor dank! Zeker het waard om ze te vragen voor zo’n opdracht: onkruid verwijderen, tegels reinigen en zoutoplossing uitgevoerd. Verder heeft Julia onze plantenbakken netjes gemaakt.
 • Ata service monteur
  Ata service monteur
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Klusbedrijf in 's-Gravendeel

  whatsapp schrijven ✍️ +31 6 58993812 Kleidingkast, tvkas, bed, commode, IKEA KAST, montuur mijne numer ‪bellen of‬

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ik had al na 10 minuten al kontakt met hem ,en kon vanavond al komen om half acht . Zeer goed gewerkt

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in 's-Gravendeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 3310 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in 's-Gravendeel

Andere vakmensen in 's-Gravendeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt