Vind witgoed monteurs in 's-Gravendeel

Op zoek naar witgoed monteurs in 's-Gravendeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in 's-Gravendeel

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • JCVD
  JCVD
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  Mijn naam is Juan-Carlos Vazguez Diaz en ik ben de eigenaar van JCVD. Ik ben in 2000 vanuit Cuba naar Nederland gekomen. Op dit moment werk ik als zelfstandig sloper bij een groot sloopbedrijf in Eindhoven. Maar ik heb al 7 jaar ervaring binnen de sloop-industrie. De diensten die JCVD aanbiedt richten zich op allerlei mogelijke sloopwerkzaamheden zoals badkamers, schuurtjes, bestrating, keukens, e.d. Voor JCVD ben ik voor de avonduren (vanaf 16:00) op zoek naar kleinschallige sloopwerkzaamheden bij particulieren en bedrijven. Graag kom ik kijken wat de werkzaamheden behelzen en bespreken hoe we daar samen uit gaan komen. JCVD staat voor - Kwaliteit. - Netheid. - Flexibiliteit. - hard en goed werk. vasques22 bij googlemail

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Fijne communicatie
 • Sprangers Afbouw
  Sprangers Afbouw

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  U kunt bij ons terecht voor uw totale verbouwing of renovatie. -Timmerwerk -Tegelwerk -Installatiewerk -Keukens & badkamers -Vloeren, wanden & plafonds -Totaalprojecten

 • 2K Service
  2K Service

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • RMWR Roberto Mobiele Witgoed Reparatie
  RMWR Roberto Mobiele Witgoed Reparatie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  Ik ben goed opgeleid monteur met meer dan 20 jaar ewrining van koeltechniek witgoed en elektromotage specialist,war van mijn werk is ook meer dan passie. Mijn klanten zijn niet alleen voor een keer te behandelen dus garantie tot deur bij mijn is geen optie maar als familie zorg voor elkaar en oplossen problemen . Dan kan ik goed opbouwen relatie met mijn klanten en zo viel mogelijk voor klant staan. Zo kan met Roberto uit Dordrecht zakken maaken. Hartelijk welkom bij mijn wereld van onderneming .

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Ik heb Roberto, als 1 vakman mogen ontmoeten. Hij heeft de klus zeer goed en vakkundig uitgevoerd. En.ons zodoende veel geld bespaard. Dus dank he wel Robert. Tot de volgende klus.
 • Kris Van
  Kris Van
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  KrisVan is onderhoudsbedrijf en heeft heel veel ervaring in de bouw. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren betreft u huis. Altijd eerlijk en altijd naar u wensen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Verven van ramen, de doorlooptijd was door het slechte weer langer dan verwacht. Maar toen het mooi weer was, zijn ze gelijk gekomen en hebben de ramen netjes geverfd. Wij zijn tevreden.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • S.N.L. Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  wij zijn S.N.L. KLUSSENBEDRIJF. jaren ervaring in het klussen van timmerwerk tot en met klusserwerk. bij S.N.L KLUSSENBEDRIJF zijn wij flexibel, onze droom om uw droom waar te maken. bij ons krijgt u een twee jaar garantie

 • pAuWer-it
  pAuWer-it

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  Ik ben een zelfstandig ondernemer voor wie geen klus te gek is. Wat is er niet handiger dan al je klussen door 1 persoon te laten uitvoeren U vertelt wat u wil en ik kan u tips en suggesties geven om iets nog mooier te maken of wat handiger is om iets anders aan te leggen

 • Selina Leo
  Selina Leo

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in 's-Gravendeel

  stukadoor dakkappelle doen schilderen 100%successful bij ons

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in 's-Gravendeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 133 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in 's-Gravendeel

Andere vakmensen in 's-Gravendeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt