Vind sloopbedrijven in 's-Gravendeel

Op zoek naar sloopbedrijven in 's-Gravendeel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in 's-Gravendeel

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • Koele Betonboringen
  Koele Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Koele Betonboringen / de Boorkabouter is je ideale partner als je een Betonboringen bedrijf nodig hebt in Dordrecht en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in Betonboringen, zaagwerk en sleufwerk. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. Ook droogboren door betonwanden voor airco systemen behoort tot de mogelijkheden, dit kunnen niet veel betonboorders.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Aardige man die zijn werk serieus en netjes uitvoerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en prijsafspraak.
 • Vroegh Betonwerk
  Vroegh Betonwerk
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Vroegh betonwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van staal constructies. tevens boren en zagen wij met diamant.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Dit soort vaklui zoek je, communicatie is goed, goede eerlijke prijs, denken met je mee en komen afspraken na. Het geleverde werk is super ! Alles achteraf netjes opgeleverd.
 • Konak Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Aannemersbedrijf gespecialiseerd in aanbouw.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zware klus (leisteen)biljart helemaal gesloopt en afgevoerd en zeer netjes achtergelaten zeker voor herhaling vatbaar bij een volgende klus
 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75172 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Een zeer positief gevoel overgehouden aan Mertens Totaalbouw na het uitvoeren van deze klus. Prettige samnewerking en een vakman eerste klas! Oplossingsgericht en meedenkend in de vragen en wensen die ik had. Bij een volgende klus hoop ik zeker weer van zijn diensten gebruik te kunnen maken.
 • Smit Steigers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Smit Steigers kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Smit Steigers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Top
 • verservices
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Ik werk als zzp' er en verricht diverse werkzaamheden zoals het verzorgen van opleidingen maar ook diverse sloop en graaf werkzaamheden

 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7573 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Voldoet aan verwachting
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • Van Wijk Boortechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravendeel

  Van Wijk Boortechniek - Betonboringen

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Zeer vriendelijk! Keurig gewerkt en erg bij met het eindresultaat!!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in 's-Gravendeel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 388 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in 's-Gravendeel

Andere vakmensen in 's-Gravendeel

Vind vakmensen bij jou in de buurt