Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Vinkeveen

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gekozen voor Roof Prestige. Zeer goede communicatie en uitmuntend werk. Een aanrader voor iedereen die zich wil onderbrengen voor zijn dak werkzaamheden.
 • Strijbis Construction
  Strijbis Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Hoi hoi, Ik ben Jonathan. Eigenaar van Strijbisconstruction. Een 1 mans zaak die zich bezighoudt met timmeren. Timmeren zit in de familie, Strijbis bouw en Strijbis tegelwerken ging mij al voor. Nu ben ik ook aangeschoven in het rijtje en heb de afgelopen twee jaar vooral specialisaties gedaan op renovatie, neem vervangen raamkozijnen hout en kunststof. Dat laatste veel werk in te doen gezien de hoge isolatie waarde en subsidie vanuit overheid. Heb nauw contact met een van de 8 leveranciers in Nederland van het gerenommeerde merk K-vision van de leverancier Europrovyl. Bouw en timmerwerk sta ik voor in. Dus in principe elke timmerklus kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Elk bouwproject neem ik graag van u over in samenspraak met u. waarbij oog voor uw wens en langdurige relatie met de klant prominent zijn voor StrijbisConstruction. Verduurzaming is een hot-topic op het moment. daarin verdiepen wij ons en leveren werkzaamheden in samenwerking met ervaren loodgieters en elektriciens. Alle werkzaamheden van isoleren tot het plaatsen van een warmtepomp. En het plaatsen van zonnepanelen kunnen via ons op touw gezet worden. Totaal bouw doen wij aan maar dan met derden partijen. Alles heel goed kunnen geloof ik niet direct in. Dus voor het tegelwerk heb ik een ervaren tegelzetter ter beschikking, voor het stucwerk een ervaren stukadoor en vul het zo maar in. Elke discipline heb ik ter hand bij een bouwproject waardoor ik garant kan staan voor kwaliteit in elke sub-categorie. Om alle normen en regelwetgeving nauwlettend te kunnen volgen, volg ik nu zelf als extra scholing de opleiding tot Vakdiploma aannemer. Zo kan ik conform de laatste updates en wijzigingen in de bouw uw voorzien van een bouwwerk die up to date is. Zie ook strijbisconstruction online! Ik kijk uit naar de klussen en het contact, tot dan!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Erg blij met de aanschaf en plaatsing van het kunststof kozijn in ons dakkapel. Jonathan is erg een aanrader
 • Dakspecialist Midden Nederland
  Dakspecialist Midden Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Dakspecialist midden Nederland Met al 13 jaar ervaring met het vak zijn wij beslist geen kleintje meer te noemen! Door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. onze werkzaamheden bestaan uit het renovatie/ nieuw bouw en het onderhouden van zowel van platte en hellende daken . ook onderhouden wij dakgoten en schoorstenen Klanttevredenheid is voor ons van groot belang en daarom is alles bespreekbaar. Vriendelijke, eerlijke en transparante communicatie staat bij ons voorop en wij garanderen u dan ook 100% tevredenheid Onze specialisten beschikken over vak- en materiaalkennis en adviseren u graag en adequaat. Bent u geïnteresseerd dan kunt u uw gegevens met ons delen en kunnen wij u helpen met al uw dakproblemen!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Dakspecialist Midden Nederland heeft goed werk geleverd. Onze lekkage is verholpen. Ze hebben het volledige dak nagelopen, mij van advies voorzien betreft onderhoud en wisten me goed uit te leggen wat waarom nodig was. Ferrie geeft standaard garantie op zijn werk. Dat en de verdere service doet blijken van het hechten aan klantbinding, wat enkel kan als je werk van kwaliteit levert. Ik raad dit bedrijf aan.
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed netjes en correct goed in de communicatie kortom een aanrader.
 • Op maat
  Op maat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Allround timmerman met werkplaats. Voor alle voorkomende klussen zoals: kozijnen, deuren, renovatie, verbouw, dakkapellen en badkamers maak ik vrijblijvend een offerte. Ook relaties met loodgieter, schilder en stucadoor zijn aanwezig zodat een klus niet over meerdere schijven hoeft te gaan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Dak perfect gerepareerd binnen een paar weken. Too!
 • Allround Klusbedrijf Theodorus
  Allround Klusbedrijf Theodorus
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Allround Klusbedrijf Theodorus kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Dakdekker, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Uithoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Klusbedrijf Theodorus om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Goede vriendelijke communicatie, snel en netjes gewerkt. Zeker bovenaan de lijst voor volgende projecten!
 • R. Kruit Dienstverlening
  R. Kruit Dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  R. Kruit Dienstverlening kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in De Kwakel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien, Asbest verwijderen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met R. Kruit Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aardige meneer, denkt met je mee, handig in wat hij maakt. Netjes gewerkt, alles netjes opgeruimd. Mooi eind resultaat. Kortom een aanrader 👍👍
 • Bas Bonekamp
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Ik ben Bas Bonekamp en sinds voorjaar 2016 als zelfstandige werkzaam op het gebied van bouw, verbouw en onderhoud. Naast het zelfstandig aannemen en uitvoeren van opdrachten werk ik ook graag samen met de opdrachtgever of in een team met andere gemotiveerde vakmensen. Mijn focus ligt met name op het gebied van houtbouw. Afgelopen jaren heb ik vele projecten gerealiseerd / gemonteerd waarbij van CLT en andere constructieve houtsystemen gebruik gemaakt is. Daarnaast heb ik ruime ervaring op het gebied van dakterrassen, (ontwerp, constructie, vergunningen, uitvoering), (gevel)timmerwerk, leggen van laminaat en houten vloeren en het plaatsen van HSB wanden.

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  Erg fijn contact - Bas is erg betrouwbaar en goed werk uitgevoerd!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel uitgevoerd. Een aanrader.
 • WijSch Multidiensten
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Dakdekker in Vinkeveen

  WijSch Multidiensten is een allround gespecialiseerd klusbedrijf die elke klus of project voor u tot in de details perfect kan realiseren. Schoorsteenrenovaties, alle voorkomende Bouw/Sloopwerkzaamheden, schilderen, behang verwijderen, vloeren leggen/repareren, tuinaanleg/onderhoud. Voor al uw klussen, groot of klein, kunt u het beste bij WijSch Multidiensten zijn! Gevestigd in De Kwakel en werkzaam door heel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met WijSch Multidiensten om je klus of project te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Afspraak eind van maand, ging snel

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Vinkeveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 727 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Vinkeveen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vinkeveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt